- Yettel topik
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
-
Mobilarena
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
g0dl
addikt
válasz
Khelben #131800 üzenetére
"de azt munkára nem ajánlanám, nem arra lett tervezve"
Ilyet annyiszor olvasok itt, és annyira semmitmondónak tartom. Vannak persze jellemzők, amik munkához fontosabbak, de igazából nagyon sokféle módon dolgozunk. Szóval olyan nincs, hogy a notebook azt mondja, hóhó, te csak ne dolgozz, engem csak játékra terveztek.
Például munkánál fontos lehet
- jó billentyűzet a sok gépeléshez
- jó mechanikai strabíróság a sok hordozáshoz
- néha nagy akksi
Aztán van, ami mindenhez fontos
- jó, min full hd kijelző ( na a HD kijelző a notebook ipar szégyene, mikor egy mobil is lassan 2K-s)
- jó hűtés
- sok RAM
- SSD
És van ami (bizonyos típusú) játékhoz kell
- külön nagy teljesítményű video kártya
- akksi kevésbé fontos (azt a fogyasztás úgyse bírja semmilyen akksi)Ne ehhez képest én sok éve dolgozom notebookkal, amit alig hordozok, külső billentyűzettel, és monitorral. Tehát pont a munka paraméterek kevésbé fontosak ( egyébként thinkpad)
Amit a "munkára szánt" gépek adnak, az lényegesen magasabb ár, esetleg jobb, strapabíróbb alkatrészek, csicsafaktor, hogy látsszon is az árkülönbözet.
-
Süvi
őstag
válasz
Khelben #131738 üzenetére
Nagyon köszönöm, ezt a stratégiát próbálom követni
Lenne még egy utolsó kérdésem ebben a témában.
Ha a feltételek mellől elengedjük azt, hogy munkába kell, akkor 350-ért melyik ultrabook, a korábban linkelt felhasználásra (nincs játék, csak web, Office, 8-256)
(Elnézést, nem akarom kötni az ebet a karóhoz, de fel kell készülnöm arra is, hogy azt mondják a munkahelyen hogy vagy ilyen vagy semmilyen. És ha választani kell akkor inkább kérek magamnak valamit, és mellette erősen felhívom a figyelmet a korlátokra és veszélyekre. )
Köszönöm
-
Süvi
őstag
válasz
Khelben #131719 üzenetére
Köszönöm, továbbítani fogom, remélem győznek az észérvek
(Ez kvázi egyfajta jutalom lesz, amit otthon is lehet majd használni)A billentyűzet magamból kiindulva egyébként nem lenne gond, mert a mostani laptopomba is állandóan be van dugva a Logitech unifying egység és az irodában mindig külön billentyűzettel és egérrel használom ill. mellé még van egy plusz monitor.
Ha végképp elvetik az üzleti gépeket (nagy, csúnya,nehéz) és valami csicsács ultrabook kell (mert tárgyalásra, konferenciára ..... járnak), akkor esetleg mégis melyik a legkevésbé "rossz"?
Vagy igazából mindegy?Köszönöm
-
buherka
addikt
válasz
Khelben #131624 üzenetére
Ha ips a kijelző, akkor szép színek vannak. Ha TN, akkor meg nem szép
Na-na...ennek azért fuss neki még egyszer.
Ez nettó butaság amit IPS és TN kijelzőről írtál.Nem tudom hogy milyen gépeket használtál eddig vagy használsz jelenleg, de erős kétségeim vannak hogy láttál valaha egy jól bekalibrált LCD-t aminek 100%-os a szinhűsége.
Brutális színhűségbeli eltérések vannak IPS és TN fronton.Anno nekem volt Thinkpad W520 és W530 is. Az egyikben ez az AUO TN panel volt. 95%-os szinhűséggel rendelkezett. A beépített szinkalibrátorral olyan parádés képe volt hogy öröm volt nézni. Szó szerint sütötte a szemem olyan gyönyörű színei voltak és betekintési szöge sem volt egyáltalán vészes. Nézd csak meg hogy a mai napig milyen árat kérnek el ezért a TN kijelzőért...95% GAMUT. Nem hiába...
Merem állítani hogy a mostani IPS kijelzőmet is veri, pedig ez is 90% feletti.Aztán ugye ott van az a csodálatos IPS kijelző amit beleraktak az Acer VX5 vagy VX15-be, ki hogy nevezi.
Abban ez a csoda van. [link] HCG minősítés sehol pedig IPS. Tehát a betekintési szögek jók, de a szinek azok förtelmesek. Akárhogy kalibrálod, ebből szép színeket nem tudsz előhozni.Én már gépet tuti nem veszek addig míg nem láttam, főleg bekapcsolva.
-
Frawly
veterán
válasz
Khelben #131621 üzenetére
A Dell 7440 teljesen jó még causal gamerkedésre is, azért a 4. generációs i5/i7 prociba integrált GPU a legtöbb játékban egész elfogadható játszhatóságot nyújt. Nyilván nem max. grafikán, meg nem e-sport / hardcore gamer szinten.
Valamint TN panel és TN panel között is nagy különbségek vannak. Függ azért a pixelmérettől, DPI-től, fényerőtől és kontraszttól. Nyilván, az IPS panelnak mindig szebb a képe, de van néhány TN panel, aminek még egész elfogadhatóak a színei és a betekintési szöge sem borzalmas. Azért üzleti kategóriás notiba ha TN panelt is raknak, akkor sem azt az alja TN-t teszik bele, amit a Fujitsu tesz bele a 90 ezer forintos Amilo laptopba. Plusz ha olcsón fogja ki, akkor néha olcsón lehet Dellbe, Lenovoba IPS panelt kapni, amit általában házilag sem nehéz kicserélni.
-
daara
aktív tag
válasz
Khelben #131624 üzenetére
Ujonnan mit tudnál ajánlani mert az árakat elnézve ezeket használtan? Én most per pill egy packardbell tk85 használok ami nekem teljesen jó csak már kevés tehát nincsenek nagy igényeim csak azthittem ennyi pénzből akad ilyen
Egy használható gyors laptopra lenne szükségem -
Feralheart
tag
válasz
Az első kérdésre nem kaptam választ (cseréljem, vagy újítsam)
Páromnak is olyan van és abban is gondolkodok
(1) Mikor lenne esedékes a vásárlás? pár hónapon belül
(2) A gépre szánt összeg forintban? (mindenképp add meg, a “minél olcsóbb” nekünk nem mond semmit) max. 75-100 körül
(3) Felhasználás? (irodai programok, játék, programozás, fotószerkesztés, renderelés, tervezés, stb., ezek munka vagy hobbi/tanulás szintjén) fejlesztés, képszerkesztés, néha egy kis játék
(4) Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel?
(5) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS? fényesség nagyjából mindegy, méret 14, és 16" között
(6) Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is? heti pár órát lenne hordozva és utazás közben is használnám (több, mint 2 órás üzemidó kellene)
(7) Operációs rendszer? (Windows, Linux, semmi, legyen Win7 támogatás, stb.) Rögtön Linuxot raknék rá
(8) Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége, optikai meghajtó kell-e? típus mindegy, 100GB is elég, de, ha nagyobb az se gond. RAM-4GB minimum, optikai meghajtó nem kell
(9) Egyéb kívánság, speciális igények? (pl.:soros port, HDMI, eSata, webkamera stb…) jó lenne, ha dokkolható lenne
(10) Csak új gép jöhet szóba vagy használt is? (utóbbiak is vannak számlával és garanciával) mindegy -
daara
aktív tag
válasz
Akkor módósítom
Aránylag szép színek,játékot nagyon ritkán ha akarom és nem full grafikán mostani 5 éves laptomon is elmennek ezek el vagyok velük ilyen grafonFullhd nem kikötés csak hátha
egy gyors nem recsegős laptopot szeretnék főleg sorozat,torrentezés,másolási fealdatok netezés és egy kis játszás alap grafon.
Asztali gépet azt elvetettem mindig máshol van a laptop
-
Feralheart
tag
válasz
Khelben #131618 üzenetére
A Samsung már meg van, csak fel kéne újítanom (billentyűzetét ki kéne cseréljem, akksi tropa, jack aljzat és két USB a 4-ből kontakt hibás). Fejlesztésre lenne főleg, meg ritkán egy kis játékra. Ez alapján kérdezem, hogy szerintetek felújítsam, vagy cseréljem le? Ha lecserélem egy Thinkpad-ra akarom lecserélni
-
bandi0000
nagyúr
válasz
Khelben #131601 üzenetére
Visual studiot használok, nyilván nem arról van szó hogy nem futna, csak gyenge gépen elég lassan tölt be, +volt amelyiken gépelés közben lassabban írta ki a karaktereket, na ettől kaptam hülyét
SSD-t sose használtam még, épp ezért nem is tudom mire számítsak, és ami nagyon fontos, hogy pár hónapra ki váltaná a fő gépet, netezésnél meg nem szeretem mikor görgetem a facebookot pl és lassan szaggatva tölti be
szóval ezeket ki lehet küszöbölni nem valódi 4 magos procival?
Szóval akkor te mit ajánlanál, de ami lényeges, hogy FULLHD IPS panel legyen, sőt nem lenne baj ha M.2 SSD-t támogatná
Vagy erre a célra pl jobban járnék a tegnap említett E6530? Bár igaz erre csak fél év gari van
-
summersam
csendes tag
válasz
Khelben #131473 üzenetére
(1) Mikor lenne esedékes a vásárlás?
Most
(2) A gépre szánt összeg forintban?
100e
(3) Felhasználás?
Játék,film,inernet
(4) Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel?
A lényeg,hogy ne Intel Hd graphics legyen a video
(5) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS?
Rugalmas vagyok
(6) Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is?
Asztalon lesz használva
(7) Operációs rendszer?
Van saját telepítő lemez
(8) Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége, optikai meghajtó kell-e?
500 GB vagy több Hdd, 4 GB ram,
(9) Egyéb kívánság, speciális igények? (pl.:soros port, HDMI, eSata, webkamera stb…)
HDMI, USB 3
(10) Csak új gép jöhet szóba vagy használt is? (utóbbiak is vannak számlával és garancia?
Új, de lehet használt is. -
moeka
csendes tag
válasz
Khelben #131083 üzenetére
A Probook 430 nekem simán jó! Melyik boltnál érdemes megvenni? A fenti feladatokra elég lesz nekem 4 GB ram?
Még annyi, hogy a garanciát ezeknél a gépeknél csak hazai szervízekben lehet érvényesíteni ugye?
Csak MacBook-ra van világszintű garancia vagy van más gyártó is ilyen szolgáltatással?Előre is köszii!
-
Dhampir
félisten
válasz
Khelben #131055 üzenetére
Itt látható a listán sima IPS-kijelzővel.
Egyébként Tikakukac is írta korábban.
IPS érintőkijelzővel is előfordul még, ám jóval drágábban; 257.900 Ft-tól indul.
-
htc07
addikt
válasz
Khelben #130692 üzenetére
Köszi a válaszokat!
Azt hiszem akkor át kell gondolnom az ársávot.
Igazából 340-et nem szeretnék adni érte, de ha úgy alakul, (mivel a prohardver is ezzel van kitapétázva), a Acer Aspire VX15-591G is elég lenne nekem, a 128-as SSD-vel.
-
Dhampir
félisten
válasz
Khelben #130638 üzenetére
Nem az a fő probléma, hanem a használati nyomokkal tarkított, esetenként még valamilyen hibával is rendelkező gép, amit újként adnak el. Az ilyet nem szabad elfogadni új gép árában.
(#130639) Greentea
Gratcsi!
Kispénzűeknek (igaz, hogy a Z50-75) 115.000 Ft-ért szinte ajándék volt ár-érték arányban, ha nem használt gépre volt igény.
-
knoxhu
senior tag
válasz
Khelben #130645 üzenetére
Mivel a programozáshoz úgy gondolom nem kell akkora erőforrás akkor legyen a játék hangsúlyosabb.
haypro
1. Mekkora gépet szeretnél? 15,4 "
2. Pontosan milyen játékokat játszanál rajta és milyen beállításokkal? Pl. Overwatch, League of Legends, Hearthstone, CSGO
3. A RAM mennyiség is kimaradt, legalább 8 GB jó lenne.Beállítások milyenségére nem tudnék nagyon mit mondani.
Bocs, hogy nem volt elég pontos az első hsz
-
fericske
addikt
válasz
Khelben #130638 üzenetére
Eladják a kiállított, felújított (refurb) gépeket is persze, csak nem újként és nem új árában.
Fel kell tüntetni mi volt vele és mennyi kedvezményt adnak rá, aztán a vásárló dönt.
Amit ez az Aceres írt, az átverés, mert az előzőekben írtak nem érvényesültek annál a használt gépnek a vásárlásánál.
Ez a probléma itt, nem az hogy van már kilométer benne.Én is kiállított, "használt" gépet vettem, csak én tisztában voltam ezzel, mert szépen le volt írva, és azzal is tisztában voltam, hogy nekem ez mennyire megéri, egy kb. 700ezer forintos gépet 400ezerért elvinni.
-
NextError
tag
válasz
Khelben #130573 üzenetére
Nem rossz én is néztem már viszont ez azért elég feszegetős mire belerakom az ssd-t valami csapóajtós megoldásra gondoltam mint a jelenlegi toshibáján, de úgy nézem nem ez a legnépszerűbb megoldás meg ebben a hpban benne van a win10 is ami nem tudom mennyit dobhat az árán de az nem kellene annyira. Én ezen gondolkodtam+ cd író helyére egy hdd bele az csak egy csavar : https://www.mediamarkt.hu/hu/product/_acer-aspire-es1-571-notebook-nx-gceeu-087-15-6-full-hd-core-i5-4gb-128gb-ssd-linux-1209183.html
Mobilról vagyok így tuti nem jó a link..
-
tibz03
őstag
válasz
Khelben #130541 üzenetére
Köszi a választ!
A "kevés játék" kifejezés valóban nem túl szerencsés. Inkább úgy mondanám, hogy messze vagyok a "hardcore gamer" kategóriától, szóval nem izgat különösebben, ha adott játék csak medium-on fog menni.
Az általad ajánlott Asus-szal az a gond, hogy 2017 közepén egy 4. generációs Intel procis laptopot venni szerintem nem valami jó ötlet. Írtam, hogy az időtállóság fontos szempont lenne.
A Fujitsu-ról pedig nem találtam olyan infót, hogy IPS kijelzős lenne. A hivatalos oldalon sem említi a specifikáció.
Az jó, hogy ezeket leírtad a Lenovóról, de azért mégis érdekelne, hogy mikor várhatók új Lenovo modellek. Megnézem magamnak személyesen is, mielőtt megvenném, hogy valójában milyen is az IPS kijelzőjük.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
Khelben #130236 üzenetére
Hali, a Dell 7567-et már nem TN panellel árulják ez a videó szerint. Ezt sok helyen olvasom, mint negatívum, de elvileg már nem igaz.
-
McLaca
őstag
válasz
Khelben #128790 üzenetére
Épp az 5470-5480 közt vacillálok. A bajom az, hogy az utóbbi elég friss, kevés teszt jött ki, így nincs igazi összehasonlítási alap.
Az 5470-ről már tudom, hogy a matt FHD IPS kijelzője elég jó színben is (85%-os ill. egyes oldalak szerint 113%-os sRGB lefedettség), fényerőben is és a hűtés sem vészesen hangos normál feszültségű 4 magos i5-tel (ezzel azért szeret melegedni a kaszni).Viszont az 5480-ról csak fényes érintőkijelzős tesztet találtam ULV-s i7-tel, ahol a kijelző sokkal rosszabb volt, mint az 5470-é (színben és fényerőben is, de hát más kategória is) és a hűtés is felhangosodott. Ami kérdéses, hogy a hűtés az i7 miatt teker-e jobban, vagy olcsósítottak a ventilátoron (azt kétlem, hogy ULV i7 jobban fűtene 15W TDP-vel, mint a 4 magos i5 45W-tal), ill. hogy a matt FHD kijelző az 5480-ban van-e olyan jó (esetleg ugyanaz kerül-e bele), mint az 5470-ben? Merthogy 5480-at matt FHD-vel tesztelve nem találtam.
A Dell oldalán erről semmi nem derül ki, a topicjában próbáltak segíteni, de ők sem találtak mást, mint én.
Szóval ha valakinek mindkettő átment a kezén és van infója a kijelzőkről (meg a hűtés hangosságáról), az ne tartsa magában!
PS, LR miatt lenne fontos a legkisebb kompromisszum a kijelzővel (de nem ebből élek), és a 7. gen. i5-öt is elviselném (a fejlettebb videó kódolás miatt), de ha nem akkora előny az újabb proci, akkor hajlok az 5470-re és a 6. generációra a biztosabb dolgok miatt. E6410-et váltana egyébként, szóval mindkét gép nagy előrelépés lenne (és masszívságban meg nagy hátraarc...).
NBD garancia miatt mindenképp Latitude-ben gondolkodom, igaz, nem néztem utána, de nem tudok róla, hogy másnál is lenne ilyen (ha meg mégis, akkor meggyőzhető vagyok).Üdv!
-
vs23
csendes tag
válasz
Khelben #130302 üzenetére
Értem. Azon gondolkozom akkor, hogy meglátom milyen igényeim lesznek, es hogy várok kb oktoberig, amikor kiderül, mert hiba lenne most venni, úgy érzem. Ráadásul akkor tehetek félre több pénzt is. Meg biztos megnyomkodom őket a MediaMarktban.
Meg van most egy 4-5 éves vasam, ami még bírja a strapát, futnak rajta a régebbi játékok a gt 540m-es vga-val. Német billentyűje van, ami rosszabb, mint egy GL-é az 100.
Már régóta tervezek második monitort is venni. Ha úgy döntök, hogy irodai laptopot veszek, akkor biztos rakok félre egyre, és akkor harmadlagos célnak ki tudok tűzni egy konzolt. Redditen láttam nagyon jó workstationöket, onnan jön az ötlet. -
Lionela
csendes tag
válasz
Khelben #130307 üzenetére
Az előző notim volt már szervízben. (amit ugye szintén a digiprimeban vettem) Semmi probléma nem volt, egy szót se szóltak hogy valami gond lenne a garanciával.
Remélhetőleg ezután se lesz gond.
Egy online serial number checket már futtattam (valamiért az arab Asust találtam meg XD), ami Magyarországot írja az országkódhoz.
Holnap még egy asusos ismerősömmel lefuttatom a számot a rendszerben, biztos, ami biztos, de én alapvetően pozitívan nézek a jövőbe
(Ha meg valami gebasz van, még mindig van 2 hetem visszavinni XD)
-
ujtordai
tag
válasz
Khelben #130220 üzenetére
Szia Khelben,,
Köszönöm a válaszod!
Az mint jelent hogy túlmelegszik, képes károsodni a hőtől valamely alkatrésze?Ha a márkát nézem melyik érné meg jobban?
- HP OMEN (i7 7700 16GB RAM 512GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti)
- Lenovo Ideapad Y700 (i7 6700 16GB RAM 256GB SSD 1TB HDD GTX 960M)Ezektől függetlenül mit ajánlanál ha nem a játék felé helyezzük a hangsúlyt. (RAm méret és SSD az fontos)
-
ujtordai
tag
válasz
Khelben #130188 üzenetére
Szia Khelben,
Először is köszönöm a választ!
Másodszor átgondolva az IPS annyira nem is fontos, de a ram az SSD és a HDD igen, ennek tükrében esetleg van ötleted?
Most egy Lenovo Ideapad T540p van 16GB RAM mal és 512GB SSD vel. Ez elég türhető a sebessége.
Valahol láttam HP OMEN-t konkrétan ezt: Omen 15-ax201nh (1AP82EA) megnéztem a gépkönyvét, az akksi nem cserélhető csak szervízben és max 16GB ram megy bele. Még a RAM csak csak ok, de akksi nem tudom meddig fogja bírni. Nem tudom mennyire stabil a HP OMEN, napi 8-10 órás használatot meddig bírja.
Miért írod hogy "Ferrari val bútort szállítani"?Előre is köszi
-
buherka
addikt
válasz
Khelben #130140 üzenetére
Khelben kolléga....
Neked mi a problémád a lenovo-val? Milyen hónapokról beszélsz te?
Nekem a lenovo gépemet a szervizben ott helyben megcsinálták. Írtam a support-nak, hogy mi a gebasz. 2 napra jött a mail, hogy megvan az alkatrész. Bevittem...megcsinálták. Hozzáteszem ez nem egyszeri eset. Velem mindig rettentő korrektek voltak.
Nem a lenovo hibája sok esetben, hogy a beszállító hibás alkatrészt szállít. Ez bármelyik notinál előfordul. Legyen az Dell, HP vagy bármi...Én már szívtam Dell-el akkorát, mint a torkos borz és nem egy 150ezres kategória volt. (Precision M4700) Szűk egy éven belül, 3x volt szervizelve.
Én is mondhatnám hogy a DELL egy fostalicska...de nem mondom, mert pont belenyúltam egy hibás példányba. -
V-I-D-A
aktív tag
válasz
Khelben #130158 üzenetére
Köszönöm a gyors választ, esetleg még ez számításba jöhet:
HP Pavilion 15 ha ez jobb választás lenne, mint az előző kettő.
Sajnos mint írtam, csak a telekom jöhet szóba.
-
senki66
senior tag
válasz
Khelben #130126 üzenetére
(1) Mikor lenne esedékes a vásárlás?
napokban
(2) A gépre szánt összeg forintban? (mindenképp add meg, a “minél olcsóbb” nekünk nem mond semmit)
max 150000
(3) Felhasználás? (irodai programok, játék, programozás, fotószerkesztés, renderelés, tervezés, stb., ezek munka vagy hobbi/tanulás szintjén)
irodai programok, filmnézés
passz
(5) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS?
full hd vagy nem érdemes ebben a méretben? filmnézéshez mi lenne a jobb?
(6) Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is?
nem fontos
(7) Operációs rendszer? (Windows, Linux, semmi, legyen Win7 támogatás, stb.)
ha van ok, de tudok telepíteni, amit szeretnék
(8) Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége, optikai meghajtó kell-e?
optikai meghajtó ok, de nem létszükséglet
(9) Egyéb kívánság, speciális igények? (pl.:soros port, HDMI, eSata, webkamera stb…)
webkamera,HDMI
(10) Csak új gép jöhet szóba vagy használt is? (utóbbiak is vannak számlával és garanciával)
csak új
És akkor leszűkítve az utolsó kérdésre:
[link] -
-
dni
őstag
válasz
Khelben #130105 üzenetére
Akkor ezekszerint az ips kijelzőtől eltkeintve az Asus X550VX-DM074D sem vállalható?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- MSI Vector GP76 16 Gamer Tervező Laptop -60% BRUTÁL i7-12700H 16/1TB RTX 3070Ti 8GB FHD 360Hz !!!
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 16,1" -40% Bivaly i7-13700H 14Mag 16GB/1TB RTX 4070 8GB FHD 144Hz
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% Bivaly i5-12500H 12Mag 16/512 RTX 4050 6GB FHD 144Hz
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% Bivaly i5-12500H 12Mag 16/512 RTX 4050 6GB FHD 144Hz
- TUF Gaming F15 FX506HE 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Eladó SAMSUNG Odyssey G3 LS24AG320NRXEN 24'' Sík FullHD 165 Hz 16:9 FreeSync VA LED Gamer monitor
- Túlmelegedik a géped? Segítünk!
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-3200-U
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B360-Pro i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB ZALMAN S3 TG Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest