- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- iPhone topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
-
Mobilarena
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Borote
addikt
válasz
Magnum_ #6654 üzenetére
Gondolom akkor a másik kolléga gépe sem okés
Szerintem pofásan néznek ki a Latitude-okViszont számla nem tudom, hogy működik.
-
premete
veterán
válasz
Magnum_ #6652 üzenetére
Dell Latitude E6320-as például? Számlánál gondolom + Áfa, és még bele is fér a 230-ba.
Ízlések és pofonok, az Elitebook, a Thinkpad és a Latitude 6xxx között tényleg nem egyszerű a választás.
-
Taktoj
aktív tag
válasz
Magnum_ #5285 üzenetére
Köszi szépen :-)
Ha nem is fenti gép lesz a választás, akkor milyen paramétereknek kell megfelelnie akkuidő illetve töltőidő egy új illetve egy használt de jó állapotú kisnetbooknak?
S mi az a töltőidő? sok helyen ez van kiírva hogy 1-2 óra töltőidő... egy töltőre dugott netbook kütyü nem addig használható míg áram van? -
Borote
addikt
válasz
Magnum_ #4257 üzenetére
Nemsokára Ti jöttök, notórius ékezet nélkül írók
(#4260) Saint_: nincs magyarázkodás
(nekem amúgy telefonról is kényelmesebb ékezetekkel írni, mert akkor működik a prediktív szövegbevitel, és a Sense ebben egészen jó).
(#4261) negyedes: tőlem használhatod az alt+numpad-os kombinációkat is, ha nehéz megnyomni az alt+shift-et
-
Borote
addikt
válasz
Magnum_ #4062 üzenetére
Sajnos élőben még nem láttam... Eddig igazából a létezéséről sem tudtam
Úgyhogy én is erősen kíváncsi lettem rá.
Az U772-nek az összeszerelésétől nem voltak elájulva... -
rizso
addikt
válasz
Magnum_ #3007 üzenetére
Hogy jobb vétel van-e, azt passzolom (egyik nap én is felhoztam ezt a gépet példának, és nem nagyon találtunk jobbat - főleg ha alkalmi játék is játszik), viszont az tény, hogy elég jó gép/vétel, megéri az árát. Öcsém pár hónapja nyúz egy ilyet, teljesen elégedett vele...
-
-
rszp
aktív tag
válasz
Magnum_ #2030 üzenetére
Tisztában vagyok vele, hogy kell a hűtés de a lányomé lenne aki ágyból is használná.
Már nincs erőm vele vitatkozni a hűtésről.Vita:
-Ágyból akarom használni.
-Jó, de kell a hűtés miatt valami kemény lap alá.
-Más se tesz alá.
-Akkor tönkre megy.
-Másnak se megy tönkre és mindenki úgy használja.Ezt már nagyon únom, ezért vennék neki valamit.
Ha nincs ilyen notebook akkor marad a tablet de azt szeretném elkerülni. -
Tikakukac
titán
válasz
Magnum_ #1874 üzenetére
Ejnye no, most épp nem bírtam aludni
Legtöbbször utazom és közben telóról tudok pötyögni. Vagy eszek és akkor is gép előtt vagyok, azért tűnik úgy, hogy nonstop online vagyok. Ilyen 15 percekre azért gép elé kerülök 3 óránként ha muszáj. Márpedig muszájDe egyben, egy hosszabb időintervallumra már nem, mert mindig jön egy telefon, vagy anyagbeszerzés, motorépítés vagy tényleg bármi. Hihetetlenül komplex egy családunk van, munkahelyekről nem is beszélve. Így meg főleg nehéz lenne jó írásokat csinálni. Rosszat meg nem akarok, ahhoz túl maximalista vagyok
Siriusb: Amit leírtam az nagyjából korrekt, max 1-2 gondolat hiányozhat belőle. Komplex cikkhez meg ugye kéne egy lazulós nap, hogy összekapjam magam
Prof: Amíg jól fogynak a régi gépek, főleg mondjuk a Probookok, addig szerintem nem is igyekeznek kifuttatni. Pláne itthon, ami elég árérzékeny piac.
-
Prof
addikt
válasz
Magnum_ #1528 üzenetére
Csodák nincsenek, aki aktuális top kategóriás (sandy) gépet árul fél ár alatt ott 100% hogy valami nem stimmel.
Egy kis programmal simán átlehet írni amúgy a sorozatszámát a notiknak.A lopott notikat többek közt bizony ilyen módszerekkel értékesítik. Gyorsan elkel sok pénzt hoz.
Egy data recoveryt esetleg érdemes ráengedni, hátha kiderül ki volt az eredeti tulaja.
-
Tikakukac
titán
Nekem a pöcögegér a favorit, de annyira gyorsan és pontosan dolgozni semmi mással nem lehet (tudok), mint az egér. Külső bill. mondjuk már nem feltétlen jobb, mint a TP-ben, de legalább van mozgásterem, állítgatásom stb., de ez mondjuk már ízlés kérdése.
brozy: Ööö, okés. Mondjuk még mindig nem fogtam fel hogyan kapcsolódik ez, ahhoz, hogy egy 70k-ból sosem lesz 110k akármennyit nyügizek fölötte, de biztosan érted.
-
Dhampir
félisten
A Lubuntu gyors rendszer, csak nagyon fapados, ha már Linux, akkor inkább a Gnome-ot futtató kiadások jöttek be a saját megoldásaival, vagy a régi Mandriva XFCE Community kiadása.
A mostani ProBookon mondjuk ezek az ingyenes Linux-terjesztések szinte használhatatlanok a "switchable graphics" megoldásnak köszönhetően, az AMD video driverek nem működnek, csak a gyártó által támogatott operációs rendszerekkel.
Integrált Intel grafikával szerelt laptopokon azonban szinte bármelyik nagyobb Linux disztribúció rögtön "megeszi" a vasat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Linux kezdőknek
- Micro Four Thirds
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen videókártyát?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Path of Exile (ARPG)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2540P - i5-540M I 4GB I 250GB I 12,1" WXGA I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook S761 - i7-2GEN I 8GB I 320GB I 13,3" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged