- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
doser0717
aktív tag
válasz
premete #3115 üzenetére
Emlékszem a 'régi időkre', mikor éppen senki nem erőlködött ezen, hanem mindenki tisztában volt vele, hogy ez a topik nem arról szól, hogy felülbíráljuk a leendő notebook vásárló vásárlási szándékát, hanem hogy segítsük a megfelelő gép kiválasztásában......
De szép is volt... -
-
-
DarkDeer
senior tag
válasz
premete #3115 üzenetére
Ízlések és pofonok...
Én pl. 17,3"-as notebook-ot akarok majd venni, amit naponta hordanék magammal a melóba.
Viszont a munkahelyen és otthon is asztali gépként használnám, tehát csak addig van hordozva amíg bemegyek a melóba, ott csak az asztalon áll majd, majd összecsukom, hazaviszem és megint csak felteszem az asztalra. Az asztali gépemmel ezt nehéz megtenni, mert robogóval vagy kerékpárral közlekedem, tehát muszáj a noti. Viszont mivel nem rohangálok a notival külső helyekre, ügyfelekhez stb. ezért a rövid úton simán vállalható a nagy mérete és súlya, cserébe sokkal kényelmesebb a használata mint a kicsiknek. 182 centi vagyok, 87 kiló, 13 éve 10-12 kilós hátizsákkal járok melózni. A 17,3"-os noti plusz 1 kilója a 15,6"-oshoz képest meg sem kottyan. -
Prof
addikt
válasz
premete #2822 üzenetére
Épp hogy gyakorlatban semmi különbség. Memória- SSD között nem nagyon másolgat az ember nagy fájlokat. Ha meg hddről /-ra az jóval lassabba a sata2esnél is.
A nagyobb szekvenciális sebesség haszna a gyakorlatban egy notinál nagyon kevés. De ezt te is tudhatod a százmillió SSD tesztből -
válasz
premete #2407 üzenetére
Elfogulatlanul írd meg nekem légyszi a PRO és Kontra érveket a következő két modellel kapcsolatban légyszi. Nem tudok dönteni
(((
Probook 4330S és Dell Latitude E6320.Köszi előre is (persze mások is beszállhatnak
)
-
válasz
premete #2393 üzenetére
Probook 4330S amivel szemezek, Elitebook csak kisebben van.
(#2392) B-L-A-C-K:
Felveszem a kapcsolatot alfa kollégával. Igazából jó lenne az áfa, de tökmindegy végülis, hogy visszaigényelem-e a vásárlással, avgy nettó áron veszek valamit és befizetem, mert pénzügyileg ugyanott vagyok.
A kérdés, hogy mennyire lesz eladható a Dell a későbbiekben -
B-L-A-C-K
titán
válasz
premete #2384 üzenetére
Azért ez nem egészen így megy, nálunk is van millió Latitude, tegyük fel kivisznek 10 db-ot 500 ből lehet egy évig senkinek sem tűnik fel, és service tag-el meg minden rendben van ha leellenőrzik.
Persze lehet semmi baj nincs vele, de mikor ph-n megjelent egy csomó Latitude hirtelen húgy áron, akkor az feltűnt hogy ugyan úgy árulják ahogy cégek szoktak venni nagy mennyiségben, azaz olyan modell amelyiken nincs web cam, dokkoló van hozzá, stb...
franc0: Persze tudom jobb a E6xxx széria, de nem is erről volt szó melyik a jobb...
Ha valóban alfa gépe akkor tényleg no problem. Viszont ez már mind1 mert az illetőnek (mint említette) számla kell hozzá.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
premete #2381 üzenetére
Ez tényleg megéri, bár itt a ph-n is volt millió Latitude nagyon mélyen ár alatt, és sokan úgy gondoltuk ezek nem legális forrásból valóak. Illetve nem tudom mennyire kell a vevőnek számla, mindenesetre tényleg jó gépek, én is E5520-ast használok...
JoceeHunt: Ha nem játszol akkor a HD3000 vga bőven elég, Full HD filmeket is lazán viszi. Viszont bármit is veszel egy SSD-t lökj bele majd, észrevehetően nagy lesz a gyorsulás.
-
-
polip
addikt
válasz
premete #2138 üzenetére
majd kimoderálják, ezért moderátorok
engem meg kitiltanak pár órára/napra, de érzékenyen nem értint a véglelges kitiltás sem
10 éve regeltem ide, ennyi idő már egy házasságból is sok
amúgy meg ha reklámozni akarnék bárkit, szólnék 50 embernek és kül., neveken szétcseszném a topikokat....
-
válasz
premete #2053 üzenetére
Igen, tudom, hogy háromállású, azaz ON, Auto, OFF, de nekem az zavaró volt, míg a fentről világítás nem. Erre mondom, hogy mindenkinek más a szimpatikus.
Az egyébként tény, hogy a 6930p-nek volt a leggyengébb bill.világítása. a 2530, 2540 esetén semmi gond nem volt, ahogy a Thinkpad-eknél sem.Az új Thinkpad-nél megoldották: kérhetsz bele háttérvilágítású billt, de van benne hagyományos Thinklight is. Ki mit szeret - bár szerintem ez már túlzás...
A retesz viszont csak az első sorozaton volt problémás, utána már javították.
Nekem fontos a retesz, a Dell Vostro-kat és a Thinkpad Edge-eket nem is szerettem a mágneses zár miatt. -
Tikakukac
titán
válasz
premete #2050 üzenetére
Ezért mondtam én is, hogy egyikkel sem jár rosszul. Valami rákfenéje mindegyiknek van: retesz, világítás, palmrest, billzet, panel egyéb elromló mókaságok. Kiemelkedően rossznak egyiket sem nevezném. Én magamnak tudtam, hogy nem kell touchpad, később viszont egy ips panel igen, sok akksi idő, jó billzet stb. így vettem x200s-t. Ezeket a finomabb dolgokat ezért nem tudom/tudjuk eldönteni más helyett.
rszp: No problemo
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Óvodások homokozója
- Revolut
- Micro Four Thirds
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Macbook Air M2 8/256 100% akku
- MACBOOK PRO 2021 14.2" M1 PRO (8/14 mag 16GB 500GB, 14 ciklussal, Üzletből ,. garanciával
- Apple MacBook Pro Retina 13" 2020 i5-10.gen 16GB/512GB SSD, Nagyon jó akku, Garancia, üzletből
- Dell Latitude 5521 - FullHD érintőkijelző, i7-11850H (16 szál), 32GB DDR4, 500GB NVME, Geforce MX450
- Új Lenovo LOQ - i7 13650, RTX 4060 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged