- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
runner 125
nagyúr
válasz
ZavaBalazs #63234 üzenetére
Consumer gép, ennyi.
Business-ben nem véletlen, h csak elvétve látni touch-os panellal szerelt gépet, de biztosan van non touch, matt megfelelője is. (Latitude E7440 pl.) -
Chaser
legenda
válasz
ZavaBalazs #63234 üzenetére
Mert az nem trendi
-
Chaser
legenda
válasz
ZavaBalazs #62981 üzenetére
Mivel elég sűrűn változnak a konfigok és nem csekkolom naponta így lehet már nincs. 3537-es és 5537-es konfigokat meg rendszerint keverem
szerk: szabonagyur: Ez speciel HD verzió, ddr3 régebbi vga-val. 120-as SSD-vel talán max 200-at ér újan. Olcsóbban van 7537 igaz SSD nélkül de ddr5 GT750-nel. Kicsivel többért y510p FHD-val, i5-tel, GT755-tel, ha még van belőle ilyen verzió.
-
szabonagyur
félisten
válasz
ZavaBalazs #62981 üzenetére
Pl. [link] SSD nélkül kb. 120, nem keresem végig a netet.Na mire belinkeltem változott a konfig, sorry. -
Pano
addikt
válasz
ZavaBalazs #60497 üzenetére
"amit nem tudok, hogy az IPS kijelző van-e annyival szebb (és a hangcucc jobb-e benne), hogy megérje mérlegelni ezen hátrányait az asusnak?"
Igen, az IPS technológia és a hagyományos TN közötti különbség ég és föld. Nem csak, hogy szebb a kép (sokkal jobb a színhűség), de a betekintési szögek is nagyok, így ha oldalról, lejjebb nézed a kijelzőt nem fog romlani/torzulni a kép.
Igaz, nem vagyok szervizes, de erről az Nvidia mizériáról még nem hallottam. Az, hogy valami leválik a lapról nem hiszem, hogy konkrétan az nvidia hibája enne (ő csak a grafikus chipet adja), hanem az adott gyártóé aki ráintegrálja a lapra
Én személy szerint nem vagyok egy Asus párti, meg a fórumban ahogy olvastam jó páran vannak ezen a véleményen.
Ami a DELL-t illeti, én helyedben a 8870-es gpu-val ellátott verziót nézegetném. A 8850-es is jó,mert lényegében egy lefojtott 8870, de azért mégiscsak vannak különbségek, főleg, hogy full hd-s panelról beszélünk. -
Tikakukac
titán
válasz
ZavaBalazs #57565 üzenetére
Itt-ott tuti van, net abarátod ez már egyéni dolog.
Eperkutyus: Rengeteg dolog belefér, pontosítani kéne.
gianni85: Te tudod. Az a kicsit melegebb gépház másfélszer, igen másfélszer melegebb, mint egy átlag gép alja terhelésen.
Ha neked belefér, hogy szétfőzi magát az egész, aztán meg majd jön a hal a szatyorban effekt, szíved rajta. Én szóltam. -
ZavaBalazs
őstag
válasz
ZavaBalazs #57483 üzenetére
helló, erre valakinek valami ötlete van?
-
spyduck
nagyúr
válasz
ZavaBalazs #55000 üzenetére
Nem linkelhetek mert kitiltanak, de van olcsóbban is
(#55001) paulkaresz: Ezt nem igazán értem. Nekem az a véleményem, hogy a legjobb választás az i3/i5 + SSD kombó. Én az i7-et felesleges dolognak tartom. A háború majd az MMO-s teszt után el is fog dőlni, de még ha nyerni is fog benne akkor is csak ez lesz csak az előnye a renderéelés és a viruális gépek futtatása mellett.
-
spyduck
nagyúr
válasz
ZavaBalazs #54924 üzenetére
Akkor én a Dell Inspiron 7537-et javasolnám:
- unibody fémház
- brutális akku üzemidő
- 4 év gari
- kiváló hűtés
- nagyon jó grafikus teljesítmény
- esztétikusstb...
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
ZavaBalazs #54924 üzenetére
sziasztok, erre valami tipp?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- LEGO klub
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- A OnePlus ellen biztonsági aggályok miatt indítanának vizsgálatot az USA-ban
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Milyen autót vegyek?
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged