Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Tikakukac

titán

válasz zserbox #25439 üzenetére

Linkelheted az Aida-t azoknak az embereknek is, akiknél meg fő, mint a kávé a dolog. Keress rá nyugodtan, ömleni fog a "garbage" "throttling" és egyéb megnyugtató szavak kombója.

Utána meg idézd, hogy hol hasonlítottam egy mai géphez a tiedet, mert sehol, én azt próbáltam szemléltetni, hogy önmagában az, hogy van 1 gép és milyen csendes meg hűs, nem sokat ér, rakj még mellé párat és akkor lehet, hogy esik az állkapocs. Ha szeretnéd akkor állok elébe, itt a HP-m, ez is túl van a 4 évén, 190k volt akkor és erre is azt mondanád, hogy milyen jó gép. Pedig fos, de inkább nem szidom, szépen szolgál.

Az a teszt meg gyönyörű. Kattintsd be mellé a procit is, de csak a floatingot, meg a GPU-t is, és ne 2 percig szórakozz vele, hanem 1 órát. Ha megvan, jöhet. Amúgy ha 4500MHD van benne, már pedig valószínűleg az, akkor annyira azért ez még így sem fényes...

Azt meg remélem tudod, hogy ha a 105 fokot elérné a proci, vagy csak a közelében is lenne, fél év után úgy dobnád az alaplapod, mint a huzat. Az arra jó, hogy ha letakarnád a szellőzőt, akkor ne főjön meg a gép. De tartósan úgy használva meghalna ez is.

Új hozzászólás Aktív témák