Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• xchrisx

csendes tag

Kérlek segítsetek!

2 laptop között vacilálok, de nem tudok dönteni, ti melyiket ajánlanátok a lentebb leírt dolgokra és miért?

Válaszokat előre is köszönöm! :)

Kiszemeltek:

Acer Aspire E5-571G-53QU - http://radium.hu/acer-aspire-e5-571g-53qu.html (+4gb rammal venném ami kb ugyanabban az árban van mint az Asus)

Asus X555DG - http://radium.hu/catalog/product/view/id/5162

:U

(1) Mikor lenne esedékes a vásárlás?
    Mostanában

(2) A gépre szánt összeg forintban? (mindenképp add meg, a “minél olcsóbb” nekünk nem mond semmit)
    max 170 ezer.

(3) Felhasználás? (irodai programok, játék, programozás, fotószerkesztés, renderelés, tervezés, stb., ezek munka vagy tanulás szintjén)
    játék (nem megyek nagyon a látványra, csak jól fusson 2015-16os game is)

sok-sok Premiere Pro vágás
    sok-sok After Effects utómunka
    alkalomadta Cinema 4D munka
    sok-sok Photoshop, Illustrator munka

4K video lejátszás, HEVC is akadásmentesen (tudom hogy furán hangzik 4K egy QHD laptopon de ha olyan nyerset kapok amit utómunkázni kell, szeretném ha jól megjelenítené a gép)

(4) Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel?
    GTA 5, Battlefield Hardline, Mad Max, Metal Gear Solid (mondjuk medium-ig)

(5) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS?
    matt előny, átlagos felbontás is jó 1366x788

(6) Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is?
    igen, mindenképp laptopot akarok

(7) Operációs rendszer? (Windows, Linux, semmi, legyen Win7 támogatás, stb.)
    ez teljesen mindegy, mert újrarakom úgy is win10re.

(8) Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége, optikai meghajtó kell-e?
    ssd előny (ezekbe tudom hogy nincs, nem tudom bővithető-e mondjuk hdd mellé?) 1 TB előny

(9) Egyéb kívánság, speciális igények? (pl.:soros port, HDMI, eSata, webkamera stb…)
    mind2 általam emlitett gépbe benne van minden, Asosnál apró előny a 2 db usb 3 (Acernél csak 1)

(10) Csak új gép jöhet szóba vagy használt is? (utóbbiak is vannak számlával és garanciával)
    Új gép

Új hozzászólás Aktív témák