Hirdetés
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- OnePlus 15 - van plusz energia
- CES 2026: olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
- Fotók, videók mobillal
- CES 2026: Android és iOS kompatibilis nyomkövetőt hozott az Anker Eufy
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- MIUI / HyperOS topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- CES 2026: Így söpört be a Garmin öt innovációs díjat
Aktív témák
-
brumi1024
veterán
válasz
ki0817
üzenetére
Az ssd-re azért van szükség, mert az hozza a leglátványosabb gyorsulást a számítógép működésében. Minden lemezművelet(kezdve a bekapcsolástól a programindításokon át a fájlok mozgatásáig) sokkal gyorsabb lesz, a szimultán lemezműveletek(több program egyszerre lévő indítása, a gép használata pl víruskeresés közben) is nagyon sokat gyorsulnak. Nem hátrány még továbbá, hogy nem árt neki a mozgás, rezgés nem úgy, mint a hddnek, illetve nincs semmi zaja. Példaképp a gyári lenovo win7-em hdd-n kb egy-másfél perc alatt kapcsolt be hddvel, most ssd-vel 12-13 másodperc(!!) alatt használható állapotba kerül, a windows bootlogonak nincs ideje lefutni.
Ár: egy OCZ Agility 3 120gb kerül most kb 26 ezer Ft-ba, de nagyon megéri. Kisebb van olcsóbban, 64 gigás 830-as Samsung van 16 ezerért.
-
ki0817
csendes tag
válasz
Borote
üzenetére
Köszi!
Sejtettem, hogy valami ilyesmi lesz a következtetésed azokról a gépekről.
Alikus vagyok úgyhogy pár dolgot kérlek segíts tisztázni.
A háttérvilágításos billentyűzet elég sokat nyom a latba. A T61-es kislámpája is hasznos már a sötétben, de ez meg a legjobb megoldás. A magnezium ötvözet belső vázról nem is tudtam a gépemben, de ha ezért élte túl az eséseket, akkor azt hiszem, mindenképp szükséges az én esetemben.
A 4 év helyszíni garancia mit jelent? (kerestem, de nem találtam rá infot).
Fogalmam sincs mit jelent a GPU az Edge-ben, úgyhogy gondolom, hogy nincs rá szükségem.
Az SSD-re miért van szükség, illetve a HDD helyére kerülne, vagy maradna benne az is? Mekkora kapacitásúak és mennyibe kerülnek?
A Latitude E5520-ast az argep-en néztem és ott 220e volt a legolcsóbb (4GB memóriával, de azt tudom, hogy ennek a bővítése filléres tétel). Ez a mysoft-os 188e-ért nagyon jó ajánlatnak tűnik. A 4530s kb. 125e, amit találtam. Így már nem olyan jelentős a különbség.Köszönöm a segítséget és sorry, ha triviális kérdéseim vannak. Szuper, hogy vannak ilyen segítőkész emberek, mint TI itt a fórumon!

-
attiati
veterán
samsung notihoz gyárilag adott jogtiszta win7 home feltehető két gépre? (egy másik notira)
ha mégis feltelepítem a második gépre, akkor blokkolják a licence-met?
vagy alapból nem is engedi feltelepíteni? -
szasanyi
félisten
Viszonylag jó áron, sok garanciával kapható a HP ProBook 4535s. Mi a vélemény, tapasztalat erről? Esetleg ilyen árkategóriában (vagy kicsit többért) mi lenne jobb alternatíva? Már ha van olyan...
Mindenképpen masszív, minőségi és játékra is alkalmas noti a cél. Természetesen továbbra sem gamer notit keresek, csak olyan időnkénti játékos unaloműzésre is használható legyen. -
Borote
addikt
válasz
ki0817
üzenetére
Nézd, eddig egy T61-ed volt. Ezek közül ÓRIÁSI esés lenne bármelyik gép, amit ott ajánlottak, ráadásul a 635-ös még sokkal lassabb is lenne. Felejtsd el a Laptop.hu-s ajánlatokat.
Azért drágább, mert 4 év helyszíni garancia van rá és háttérvilágításos billentyűzet - ez egyik másik gépre sem jellemző. (Illetve a magnézium ötvözet belső váz, mint a T61-edben).
Döntsd el, hogy kell-e a 4530s vagy az Edge GPU-ja (ez utóbbit csak akkor venném, ha nagyon fontos a 6630M), ha nem, akkor szerintem nagyon jó választás a Latitude.Ami fontos, hogy nézd meg élőben őket
Melyik tetszik.Illetve azokat a 300k-s gépeket nem azért mondtam, mert erősebbek lennének, hanem mert sokkal jobb minőségűek - kb csak azoknál nem tapasztalnál visszaesést a T61-hez képest.
Ha nem akarsz kétszáz fölött költeni, akkor az említett három gépből válasz, illetve érdemes hozzájuk még venni SSD-t is (HDD, vagy ODD helyére kerettel).(#47993) ki0817: melyik Latitude-ről beszélsz, és milyen 100k különbségről???
E5520 4 év garanciával 4GB memória bele 6 ezer forint. -
ki0817
csendes tag
válasz
ki0817
üzenetére
Bocsánat! Kicsit jobban megnéztem a Latitude E5520-ast.
Elég sokat tud. Lehet, hogy mégis ez lenne a jó választás? Kb. 100e-rel drágább, mint a HP4530s, de a 4 év garancia, a billentyűzet háttérvilágítás, 750GB HDD és a Core i5 proci elég meggyőző. A videokártya nem tudom, mennyire erős, de gondolom hogy Photoshopot simán viszi. Ebben az üzletben találtam eddig a legjobb árat. Van valami tapasztalat, info róluk?
http://www.worldplaza.hu/dell_latitude_e5520_notebook_ci5_2430m_2.4ghz_4gb_750gb_freedos_4ev_E5520-33KÖSZI!
-
Peethy
őstag
Néztem CPU-Z-ben a notebook-memóriámat, oda 4Gb-nyi 667MHz-s Samsung RAM-ot ír. Kérdésem, hogy ha bővíteni akarok, akkor csak Samsung mehet mellé, vagy rakhatok Kingmaxot is? Hogy lehet ez a memória 667MHz-s? DDR3-ban nem láttam ilyet... mellé milyen órajelűt érdemes berakni?
-
ki0817
csendes tag
válasz
Borote
üzenetére
Köszönöm a segítséget!
Ár/érték arányban a HP ProBook 4530s nagyon jónak tűnik, illetve az E520 is elég jó. Bár úgy látom, az E520-at nem annyira ajánlanád (jól vettem ki a szavaidból).
A 4 év garanciás Latitude E5520 ára kicsit drágának tűnik a paramétereihez képest, de legalább 4 év garancia van rá. A többi gépet túl drágának találom. Nem használnám ki.
Időközben a laptop.hu-ról az alábbi gépeket ajánlották:http://laptop.hu/termek/hp-635-champagne-w7-nyomtato-akcio
http://laptop.hu/termek/hp-630-champagne-a6g36es-w7
http://laptop.hu/termek/lenovo-b570a-nv-black-59-312168-fd-4gb#frontEzekről mi a véleményetek?
-
VMatteo
őstag
bruki006 ugyanolyan laptopot keres mint én, szintén 160e Ft-ig.
(osztálytársam) -
bruki006
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék mostanában egy notebookot venni, aránylag hosszú távra. Ennek a kiválasztásához szeretnék segítséget kérni.
Én ezt néztem ki: [link]
Mit szóltok hozzá? A segítséget előre is köszönöm!
-
VMatteo
őstag
Szóval integrált VGA ki van zárva, olyan 1GB-os kellene, nem fogok fullHD filmeket vágni akkor elég lenne a 4GB RAM? Op.rendszer se kell, van itthon jogtiszta ablak!

-
medek3
aktív tag
válasz
runner 125
üzenetére
Erdélyből is sokan kedvelik az oldalt úgy látom.

-
spyduck
nagyúr
válasz
runner 125
üzenetére
XD

-
david.b
csendes tag
-
Dhampir
félisten
válasz
runner 125
üzenetére
Szívesen változtatnék egyéni Avatarra, de még nem érdemeltem ki.

-
fogtunder
nagyúr
válasz
pandion
üzenetére
az, hogy mennyire fontos, neked kell eldönteni.
nekem nincs semmilyen usb3 eszközöm, nem is tervezem, hogy nagyon vennék, engem egyáltalán nem zavar. különösebben a megabit lan sem egy olyan óriási katasztrófa, többnyire csak olvasok a nas-ról, a HD stream meg simán átmegy ezen is, a biztonsági mentést kellett éjszakára ütemezni, kb. ennyi.
minden laptopnál kell valamilyen kompromisszumot kötni, ez ennyi pénzért egy jó gép, ha alkalmanként akarsz játszani is rajta.
-
runner 125
nagyúr
A klónok támadása.

-
Dhampir
félisten
válasz
VMatteo
üzenetére
Amennyiben elegendő az integrált grafikus kártya, akkor Fujitsu LifeBook A531 Windows 7-tel, vagy ugyanez picit erősebb i3 procival, de oprendszer nélkül.
HP ProBook 4535s előtelepített Linux-szal, vagy erősebb négymagos AMD procival, Windows 7-tel és drágábban az általad meghatározott keretnél.
Szintén drágábban kitűnő DELL Vostro 3555, oprendszer nélkül.
-
vilmaboy
őstag
válasz
VMatteo
üzenetére
Mint öreg vámpír a Brujah klánból, had javasoljak neked én is
Én manapság a HP Probook 4330s-el szemezek. Az i3-as procival szereltek megálnak bruttó 170 körül. Alumínium ház, blútut 3, usb 3, hd kamera, gyors winyó, cseppálló, 3 év gar... stb... szerintem nem egy rossz kompozíció manapság. A memórián meg, hogy kell dobni kicsit. az nem egy hatalmas ráfordítás. Ha nem akarod az Avatar2-t ezen vágni, akkor 4GB bőven elég bele. -
VMatteo
őstag
Sziasztok, segítséget szeretnék kérni!
Tegnap elkezdtem laptopot keresni, de még zűrzavarosabb a helyzet mint volt. Olyan 160e Ft-ig keresgélek, de hogy most hány magos, AMD/Intel legyen lövésem sincs.gyorsan kinéztem ezt Ehhez képest találnék jobbat? Ár tudom hogy képlékeny.
Előre is köszönöm!
-
theboobaq
aktív tag
probook 4535s-nél tud valaki valami beállítást hogy sokkal élénkebb szinek legyenek és ne legyen ilyen "halvány"? Lehet nekem furcsa IPS panel után ez de akkor is szerintem lehetne sokkal jobbAK A színek.
-
vagabor
aktív tag
válasz
StephenNO1
üzenetére
Részemről is nagy a türelmetlenség, remélem nem fogynak majd ki a készletek röviddel az érkezés után
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Borote
addikt
válasz
Tikakukac
üzenetére
Ez nagyon így van. A legtöbb ember nem tudja felmérni, hogy mire van szüksége, és legyen benne ez is, az is, meg amaz is, aminek folytán lehet, hogy egy szar gépet választanak egy számukra sokkal ideálisabb helyett.
Szüleim is, megvették a Smart tévét (pedig milyen szépen kérleltem őket, hogy ne), és azóta EGYSZER sem használták
Nekem kellett könyörögnöm, hogy legalább azt az istenverte UTP kábelt dugják már bele, ha ott van... -
Tikakukac
titán
válasz
pandion
üzenetére
3,5 éves gépemen van hdmi, firewire, spdif audio, esata meg amiről nem is tudok. Nos ebből nem egészen 1 éve lett a hdmi kihasználva, a többi meg évente egyszer, maximum. Azt azért nagyjából le tudod fedni, hogy kell-e neked minden port (esetleg dokkoló), mert akkor kiesik egy csomó gép. usb3 nekem amíg nem lesz nagyon specifikus állásom nem is kell, akkor meg kártyát megveszem és bemegy a Express slotba. Szóval nézz előre ilyenkor és mérlegelj.
-
StephenNO1
tag
válasz
Segesdy
üzenetére
Én már nagyon várom az Y580-at, nálam nincs semmi más alternatíva. Valaki már szerencsés.
-
pandion
tag
-
Biliskmer
aktív tag
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
A cég rendszergazdákat helyez ki elég nagy vállalatokhoz, és a haver szinte az egyetlen olyan ember aki bármely kollégéját helyettesíteni tudná (ismeri az összes szerződött partner rendszerét), így egész biztosnak mondanám a helyét.
Szerintem belevágok, főleg az után, hogy szerintetek is jó ötlet.
(#47958) B-L-A-C-K: Én meg úgy vagyok vele, hogy ennek hála megvárhatom mire lesz pénzem egy Trinity-s gépre, durvának ígérkeznek

-
Psychonaut
veterán
válasz
chivasr911
üzenetére
Nem, elvileg nem, ahogy irtam is, mivel nemzetkozi, ezert regiotol fuggetlenul meg kell csinalniuk.
terencehill: igen, matricazhato magyarra.
-
terencehill
tag
sziasztok!
érdeklődnék valakinek van-e német billentyűs gépe? Azon ugyanannyi bill. van mint a magyaron? azért kérdem mert akarok venni egy gépet viszont itthon nem nagyon lehet kapni... és ahol lehet ott azt mondták , hogy német a bill, de a magyar karakterek fel vannak tüntetve rajta.
köszi a választ -
chivasr911
csendes tag
válasz
Psychonaut
üzenetére
tehát csak akkor lesz rá garanciám, ha azt honosítom? ez pontosan hogy történik?(bocs ha hülye kérdés)
-
Psychonaut
veterán
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
Elvileg nem lehet honositani a garanciat, ha nem ismered az elso tulajdonost (bar ez elvileg a nemzetkozi gari miatt nem jelenthet gondot, meg a Dell support nekem meglehetosen rugalmas volt ilyen esetben, es engedtek ezek nelkul az adatok nelkul is honositani).
Egyebkent van az eladonak szamlaja a geprol magyar boltbol, tehat valoszinuleg nem lenne vele gond.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
chivasr911
üzenetére
Az eladót ahogy néztem korrekt, csak pozitív értékelése van, Psychonaut kolléga mint írta értesült arról hogy nem ő az első tulaj, de szerintem ez nem baj, egy adásvételit kell íratni, igaz ez nem sokat ér, de ha gond lenne vele nem hinném ennyi pozitív értékelés után lejáratná magát. Ha ilyet keresel szerintem vedd meg!
Biliskmer: Sok cégek ismerek de nem gyakori az olyan eset hogy visszakérnék a gépet, általában akkor van ilyen ha valakit kirúgnak, nem tudom a haverod mennyire esélyes erre. Én belevágnék, max haza postázod.
-
Psychonaut
veterán
válasz
chivasr911
üzenetére
Tisztessegesnek tunik az elado, de a gep elso tulajdonosa nem ismert. Egy eves a gep. En is neztem, de nem vettem meg, pontosan a bizonyithatatlan eredete miatt.
SZERK: Nemzetkozi garancia egyebkent ugy mukodik, hogy akarmelyik orszagban elviheted szervizbe es megcsinaljak.
-
chivasr911
csendes tag
Sziasztok!
Ezt találtam használtan: [link]
Komolyan gondolkozok rakta, csak számomra furcsa a nagyon kedvező ár. Ami elsőre negatívum az a német billentyűzet.
Tudnátok segíteni, hogy mire érdemes különösen ügyelnem?
Ez a nemzetközi garancia pontosan mit takar?
Előre is köszi annak aki válaszol! -
Borote
addikt
válasz
ki0817
üzenetére
Olcsóbb gépek közül ProBook 4530s és Latitude E5520, ezeket megkapod 200 alatt is, esetleg ThinkPad Edge E520, E530 - de ezt szigorúan garanciabővítéssel. Előbbi kettő valamivel masszívabb, mint az utóbbi, de egyik sem ér fel a T61-gyel.
Aztán drágábban Latitude E6520, ThinkPad T520 - ezeket már meg lehet kapni 300 alatt, illetve érdemes az aprót is nézni, szokott néha lenni egykét nagyon jó ajánlat ezekből, vagy szintén apróról EliteBook 8560p
-
Biliskmer
aktív tag
válasz
Borote
üzenetére
Igen, emgem is érdekelne, ma ajánlotta fel, azt mondta utánanéz pontosan milyen típust is tudna szerezni...
(#47943) B-L-A-C-K: "Hülyeségeket ne kérdezz..."
Nem hülyeség, én fél évig távol leszek, ha bármi van, és a cég vissza akarja hívni a gépet nem lesz megoldható. Nem akarom a havert bajba keverni...
-
Borote
addikt
válasz
Biliskmer
üzenetére
Szerintem érdemes, legalább kipróbálás szintjén, hogy milyen egy business gép
(főleg ha mondjuk 6-os szériás, b ProBook
)(#47941) szecskkaa: az IGP és a dGPU között olyan hatalmas különbség nincs teljesítményre, de crossfire-ben jól működhet a kettő együtt.
Azok a hőfokok pedig teljesen normálisak egy notebooknál, még az sem biztos, hogy azon a hőfokon a hűtés teljes sebességgel megy. -
szecskkaa
csendes tag
sziasztok
normálisnak mondható ha egy A6-3400m játék alatt 68-75 fokos?
ja és szerintetek melyik az erősebb a 6520G vagy a 6470M?
előre is köszi
-
Biliskmer
aktív tag
Szevasztok!
Már írtam egyszer a témában, és segítettetek is, végül a kiszemelt egy Lenovo Z575AM lett.
Na a dolog vett egy nagy fordulatot, mégpedig aképpen, hogy egy nagyon jó haverom felajánlotta, hogy kiutal magának egy céges HP Probook-ot, és azt odaadja nekem ingyen XD
Nem nagyon szeretek kölcsön kapni nagy értékű cuccokat, de nagyon hajlok rá, mert így notit csak 6-8 hónap múlva kéne vennem, és addigra már lesznek aránylag olcsó Trinity-s gépek is.
Szerintetek meglépjem a Probook-os cuccot?
-
Julot
aktív tag
Sziasztok!
A segítségeteket kérném! Egyetemi tanulmányaihoz kellene az unokahúgomnak egy megbízható, strapabíró laptop, ami "jól viseli" a sok utazást, mert kollégista lesz. A gép főleg tanulásra, netezésre lesz használva, valamint egy kis zenehallgatásra és filmnézésre
Én Ezt a Hp.-t javasoltam, a pécsi Laptopszalonban az eladó srác erre akart minket nagyon rábeszélni.Kíváncsi lennék a TI véleményetekre, ti melyik javasolnátok a két gép közül? A cél a fenti feladatokra alkalmas legyen, bírja a nagy és sűrű utazásokat, hordozást, megbízható, gép legyen, hosszútávon lehessen rá számítani! A maximum ár 150000 Ft.
Nagyon köszönöm a segítségeteket!
Üdv.:
Julot -
fogtunder
nagyúr
válasz
pandion
üzenetére
a Z575 műanyag házas, alu betétekkel a fedlapon és a belső részen. ettől függetlenül konzumer gépnek elég erős a felépítmény, a billentyűzet alátámasztás is jobb a kategória átlagnál, ennyi pénzért szerintem korrekt összeszerelés.
usb3 nincs, usb/esata van, és ami véleményem szerint megalol, hogy a hálókártya csak megabites. illetve én macbookon szocializálódtam, és a touchpadhez kellett vagy két hét, mire hozzászoktam, azt a szintet enyhén szólva sem sikerült megugrani, a multi-touch görgetésnél még anyázok néha.
-
ki0817
csendes tag
Sziasztok!
Új gép vásárláshoz kérném a segítségeteket.
Paraméterek:
- főleg munkára használom, az alábbi feladatokra:- Office
- webböngészés
- levelezés (eddig outlookot használtam)
- Photoshop (ez hobbi és csak most ismerkedem vele)Egyéb paraméterek:
- sokat cipelem a gépet és túlságosan nem is tudok vigyázni rá, ezért strapabírónak kell lennie
- 1-3 év garancia lényeges
- szeretném minimum 3-4 évig használni és lehetőleg akkor sem legyen még csiga lassúJelenleg egy 4 éves Thinkpad T61-esem van. Nagyon elégedett vagyok vele. Ugyan már kellett benne aksit és vinyót is cserélni, de nem túl méretes és annak ellenére, hogy a műanyag részek már mindenhol letörögettek róla, viszonylag stabilan működik.
Ár: Ha van ár-érték arányban kiemelkedően jó gép 200-300e között, akkor elgondolkodom rajta, de alapvetően 200.000 Ft alatt szeretném megúszni a beruházást.
Köszönöm előre is a segítségeteket!
-
Borote
addikt
válasz
Carlos_A
üzenetére
Mondd neki, hogy 4 magos
azt bekajálják az emberek 
Teljesen korrekt teljesítménye van, több szálon még erősebb is. Viszont háttérvilágított billentyűzet, az sem utolsó
Illetve megvillanthatod az USB 3-t is 
Én sem. Szóval vagy ott, vagy a Laptopszalonban picit drágábban.
(#47928) Kbali: hogy azok a Sonyk milyen csúnyák, te jó ég
Illetve nekem a billentyűzetük sem tetszett 
-
Carlos_A
tag
válasz
Borote
üzenetére
na, az még tetszik is neki
itt meg elvileg kapható is [link]
igaz nem nagyon ismerem ezt az üzletetpersze, tudom hogy elég az a8 is, csak ő is olyan, hogy inkább intel i3 i5.. mint amd, pedig bőségesen elég az a8-as amd, azokra a dolgokra, de talán rá tudom venni, hogy felesleges kifizetnie a töbletet..
-
Borote
addikt
válasz
Carlos_A
üzenetére
Az a Toshiba baromira drága annyiért. Tényleg.
A ThinkPad Edge végülis nem rossz választás, ha semmi más nem tetszik neki, csak ne felejtsetek el máshol is körülnézni, mert szerintem annál lesz olcsóbb is, és mindenképpen vegyetek hozzá 20k-ért garanciabővítést +2 évet!
Illetve tudom még ajánlani a Vostro 3555-t, ha találtok még valahol, 180k körül van 3 év helyszíni garanciával, és A8-as processzorral. Amit írtál, arra elég ez az IGP is
-
Carlos_A
tag
Sziasztok! Egyik ismerősöm szeretne notebookot vásárolni a héten.
Muszáj ezen a héten megvennie a gépet, mert jövőhéten utazik 3 hónapra külföldre, és vinni akarja magával.
A gépet, internetezésre, film nézésre, zene hallgatásra és képszerkesztgetésre használná.
Játszana is néha veled, csak is Sims, meg 1-2 netes játék.
Fontos számára a hosszú aksi idő és a jó össze szerelési minőség. A maximális összeg, amit gépre költene, az 240 ezer forint. 15.6-s gépet szeretne, és csak is sötét gépek jöhetnek szóba, tehát ezüst meg fehér nem.
Nagy nehezen lebeszéltem az Inspirionokról meg a HP G6-ról, mert azokat nézte ki...
Ajánlottam neki a fuji a531-t, proobok 4530S-t, meg dell latitudet, de egyik sem nyerte el a tetszését... ami tetszett neki az ez [link] és ez [link]
Szerintetek, a kettő közül valamelyik jó vétel? Az 1 év garancia elég gááz... Ti mit ajánlanátok neki?
A gép lánynak lesz, tehát fontos tényező a külső.
Ja, és csak is új gép jöhet szóba, boltból.
kösz a segítséget előre is! -
david.b
csendes tag
Hello!
Eddig egy Z575 és egy dv6 között próbáltam dönteni és az árkülönbözet (kb. 25k) miatt a Lenovo volt a befutó. Viszont ma találtam hardverapron dv6-ot elég jó áron (szerintem).
Egy kis megerősítést szeretnék kérni, hogy jó döntés lesz a dv6. Nem kis összegről van szó (számomra) ugyhogy szeretném a legjobb döntést hozni.dv6-6126sl az egyik jelölt
és a másik
Z575Jobb a dv6 ilyen áron?
Még egy utolsó kérdés: Szerintetek megbízható a forrás/ilyen úton vásárolni?Köszi
-
Borote
addikt
válasz
medek3
üzenetére
Tiszta hülye vagyok, hogy válaszolok.....
Egy darab MXM 3.0b modul megy bele, nem kettő. (15"-ös gép nincs is nagyon sli-vel vagy crossfire-el).
A benne lévő iHD 3000 vagy 4000 az attól függ, hogy SB vagy IB processzort kérsz bele - ez az IGP. A kettő között lehet váltogatni, attól függően, hogy nagy teljesítmény, vagy akkuidő kell-e. Illetve ha nem játszo vagy bármi egyéb, akkor fölösleges, hogy a dGPU menjen.
Azzal a résszel ne törődj, ott csak megmagyarázzák, hogy hogyan működik.Ezeknek a gépeknek az az egy szépséghibája, hogy kis hazánkban nem szervizelik. Ha bevállalod, hajrá

(#47921) pandion: fém fedlap és fém csuklótámasz - annyit tud, hogy szép és kevésbé koszolódik/karcolódik, könnyebb takarítani (nem védelem a célja). Nincs USB3.
-
medek3
aktív tag
[link]
Mi a véleményetek eurocom racer 2.0- lás notiról egy AMD Radeon HD7970M -el megspékelve.
Ezt a vodeó dolgot nem nagyon értem benne.
Van ott diszkrét nvidia és intel hd 4000 es ami helyett más nem választható,
és van a vga rész ahol a HD7970M választottam ami ha igaz crossfire-ban is lehet használni ha később vennék még egy HD7970M modult. -
-
daveh90
csendes tag
Sziasztok!
A következő kérdésem lenne: egy laptopot szeretnék venni, elsősorban játék céljából, de nem igazán vagyok otthon a témában.
Nem valami high-end gaming laptopra gondolok, inkább egy középkategóriásra, jó ár / érték aránnyal. (kicsit szűkös a költségvetés: 150k körül)
Ti mit ajánlanátok?
Előre is köszi!

d. -
fogtunder
nagyúr
-
Borote
addikt
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
Nem teljesen. A benne lévő GT555M ugyan 144 CUDA-s, mint az N55-ben, és 128bites DDR3-as memóriája van, viszont 675MHz helyett 525MHz-n megy benne.
Többet ugyanis nem bír el a hűtése
Nem lenne rossz gép, de sok helyen érződik rajta a gazdaságosság.
(#47914) B-L-A-C-K: Medion a fórumon.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Psychonaut
üzenetére
Ahogy nézem egy az egybe belerakták a Y570-et...

-
B-L-A-C-K
titán
Hát eeee meg mi?
(2.5 év gari, GT555M 140 ezerért...
) -
dunc
nagyúr
Jesus mi megy itt ?! :-D
Amugy a nagy szivfájdalmam,hogy kurva jól néznek ki a sony vaiok,csak gyengék vga terén és drágák.
-
Dhampir
félisten
válasz
medek3
üzenetére
Akkor még két hasznos linket ajánlanék. Ezek mindenkinek hasznos lehetnek.

Menedzsment Fórum
Napi Gazdaság -
Borote
addikt
válasz
medek3
üzenetére
Nem ez a lényeg, hanem össze vissza beszélsz. És talán még el is hiszed....
Bár azt a gépet alapvetően böszmeség megvenni, miért fizetne bárki is 150 ezer forinttal többet a 2860QM processzorért??Sok mindent megéri németektől hozni (de inkább az USA-ból), de ezt speciel nem.
Amúgy direkt zaklatod és rabolod azon emberek idejét (öncélúan, ostobán és fölöslegesen), akik másoknak próbálnak segíteni?

(#47890) medek3: Jaaaa, hogy úúúgy, Te ERRE gondoltál?
Gondolom akkor is nehezedre esett felfogni, hogy a 3 év helyszíni garancia bizony kint is 215 euróba kerül (azaz 1264€ a teljes gép, ami 366k HUF)...
Persze van különbség, mert az itthon árult gépben 4GB-tal kevesebb memória van.... Az meg bizony keményen 6 ezer forintos tétel
Aktív témák
- HP Pavilion Plus 14-ey0155ng Ryzen 5-7540 / 16GB / 512GB FHD+ Garancia
- Eladó Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 8 prémium üzleti ultrabook, WQHD kijelzővel!
- Samsung Galaxy Book3 X360 (NP730QFG-KA2HU) 13. gen i7 / 16GB / 512GB Új x360 touch
- ASUS X455L LAPTOP i3-5100U 12GB!! DDR3 GeForce 820M 2GB 128GB SSD
- ASUS X541U LAPTOP i3-7100U 4GB DDR4 GeForce 920M 2GB 256GB SSD ÚJ AKSIVAL!
- 173 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- Apple iPhone 13 ProMax 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB E-SIM Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4262, 95% Ak
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

(osztálytársam)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nekem kellett könyörögnöm, hogy legalább azt az istenverte UTP kábelt dugják már bele, ha ott van...