Hirdetés
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
Aktív témák
-
Protoplazma
csendes tag
Alapvetően ezzel csak annyi a baj, hogy jobban megéri egy normális de gyengébb és garanciális gépet venni, mint egy használtat. Lévén használt esetén kiadsz 100 ezret valamire ami teljesen lutri, hogy meddig fog működni, majd ha a hdd, odd, ram kivételével valami baja lesz, azonnal kuka a gép mert egyben van minden az alaplapon, amit cserélni jó esetben 80 ezer, de inkább több, a kijelző meg legalább ennyi. Persze ezeket is lehet "szerezni" vatera meg ebay stb, de az megint lutri, még az is hogy megy e, nemhogy meddig.
-
Protoplazma
csendes tag
Padree.c2
az a hátranyíló zsanér megoldás egyátalán nem rossz, sőt maga a zsanér stabilabb mint a szokásos megoldás, nem öntvény ugyanis, és nem rideg az anyaga.
A felhasznált anyagok pedig pont olyanok mint az összes egyéb notinál, csak belépő szintű gép lévén nincs benne külön fém váz a merevítésre, mint egyes IBM ill Lenovo-kban.Kekegsm
Nem tudom mi alapján ítélsz, de az 530 elég vastag műanyag házban van és a csavarok mellett rengeteg pattintós rögzítése van amitől masszívan egyben van. Az nc jó gép de a háza vékonyabb hajlamosabb repedni és törni.Megelőzve a megelőzendőt, nem istenítem a HP 530-at csak visszautasítom azt a sok szidalmazást ami itt éri lévén nincs a piacon egy gép sem ami ennyi pénzből csak megközelítőleg ilyen minőségű és felszereltségű és támogatottságú (értsd gari meg szervízháttér) lenne.
-
Protoplazma
csendes tag
válasz
Balázs_a_laz #14880 üzenetére
Végül is mondhatjuk az 530-ra hogy low-end, hiszen belépő szintű gép, de amit mondtam helytálló, elég sokat szedtem már szét és raktam össze, ismerem kívül-belül, és igenis stabil darab.
Az árrés tekintetében pedig te ne beszélj csacsiságot, hiszen ezek szerint nem tudod jól sem az általánosan a notebook piacon uralkodó árréseket, sem a Macropolis-ét.
A ram árában viszont igazad lesz, mert azt hirtelen fejből írtam, nem néztem utána.
-
Protoplazma
csendes tag
válasz
omlás01 #14876 üzenetére
Ennyiből ilyen feltételekkel szerintem ezzel jársz legjobban.
Javasolok bele még egy giga ramot ami kb 9e, és legalább +1 év garit venni ami 18e, mert notikhoz pár kivétellel (ram, hdd, odd) minden alkatrész piszok drága ha meg kell venned.
Hátrányai: nincs benne kamera, sem kékfog
Előnyei: jó minőség, stabil szervízháttér, erős proci, XP támogatás (értsd gyári driverek), és tisztességesen össze van rakva, nem egy recsegő ropogó műanyag hulladék.
Aktív témák
Hirdetés
- Dell 13,3 FHD Laptop i5-8365 8 GB RAM 256GB SSD Dobozos, Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI Crosshair 17 HX Gamer notebook - i7 14700HX 64GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Új Lenovo Thinkpad T14 G5 (Gen5) Intel Core Ultra 125U Win11Pro Magyar Vil. Bill. 2,5 év Garancia
- MacBook Pro 15 Retina,Core i7,GT 650 VGA,16GB Ram,750GB SSD,nagyon szép állapot
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! XFX MERC 310 RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest