Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Trifold, Pebble, Bosch, AI, AI, meg AI - CES 0. nap
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Aktív témák
-
montressor
aktív tag
na odaig fajult a dolog, h
dell vostro 1500
vagy
thinpad r61/z61Amennyire tudom ezek nagyjabol egyenertekuek szolgaltatasban...
Ti mit valasztanatok? -
montressor
aktív tag
válasz
Shadowfax
üzenetére
hat foleg munkara... Kofejto vagyok egy banyaban
csak vicceltem, mert az ibm kicsit ugy nez ki, de tenyleg melora kell. Inkabb ugy mondanam, h egy nc6000-es hp-t szeretnek kivaltani, es hat az oan jo kis gep volt. Volt neki: lan, wifi, bluetooth, kartyaolvaso sd, mobil ati9600, ugyanakkor intel cpu-s, xp pro, es hat az svideo outnak is hasznat vettem, mert tv-t is hajtotttam vele....Nagyjabbol arra kell, h reggel bemegyek bekapcsolom megy egesz nap, este hazajovok es megy tovabb... Ezt igy idestova 4 evig birta a hp...

A hpnak nem talalok most olyan konstrukciot, amiben minden benne lenne es 300k alatt lenne. Ez az ibm kicsit ormotlan kulsore, viszont mondjak megbizhato.... Dell 630c-t neztem meg ki, de ugy nezem nincs svideo-ja, es mar mar orultem, mikor rajottem, h az afat-is hozza kene adni

-
montressor
aktív tag
Az ibm lenovo z61m - rol tudnatok jot s rosszat mondani? Melyik lenne erdemesebb? y61 r61?
kosyonom -
montressor
aktív tag
Hali!
Ket notebookot neztem ki (egyenlore
), a kerdesem, h kinek mi a velemenye rola/uk?Ugy hallom az fs-eknek nagy a meghibasodasi rataja, viszont megfogott az a sokszinusege, h minden foldi joval el van halmozva, es talan emiatt egy kicsit zavarban is vagyok mert hat az ara... Miert 'csak' ennyi?
Ill. javasolhattok is, fontos, h honi szerviz legyen, 3 ev, jo lenne ha nem sis, via, intel videokartyas, es hat kene bele wifi, bluetooth, gigas lan meg mindenfele jo (svga, svideo out). Lehet 14". Az is jo lenne ha xp pro lenne, vagy downgradelheto vista es xp compatible. No es a legfontossabb alljon meg max. 275-280eft kornyeken... Egyszoval egy igaz jobarat kene nekem

koszonom
Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- One mobilszolgáltatások
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- weiss: Autó költségek
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- Apple iPhone 12 Pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

), a kerdesem, h kinek mi a velemenye rola/uk?