Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Google Pixel topik
- Honor Magic V2 - origami
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
adp
őstag
válasz
USAnotebook #49359 üzenetére
Nem hiszem hogy kell mert nem is tudom mi az a TurboBoost
mit takar ez?
akkor az i5-ös akuja jobban is bírja?
ebbe van optimus technológia? processzorba beleintegrált vidikari vagy mivalaki a zsanérról tud valamit???????????
-
PoC_Zoli
csendes tag
válasz
USAnotebook #49027 üzenetére
Köszönöm szépen a segítséget. Én is erre a laptopra gondoltam, de mindenképp szeretném megnézni élőben. Erre esetleg van lehetőség a boltotokban. Ami aggaszt az a kijelzője és a touch padja, sok rossz konstrukcióval találkoztam mostanában.
Ezestleg ebből nem létezik véletlenül nagyobb akkumulátorral szerelt verzió? Pár ezret szívesen kiadnék érte pluszban...
-
zsuzzzs_
tag
válasz
USAnotebook #49010 üzenetére
Az az igazság, hogy én a HP-kban annyira nem bízom. Laptopom még nem volt semmilyen, de HP multifunkciós nyomtatóm és PDA-m volt, és egyik sem volt a topon. Ezért sem ragaszkodnék hozzájuk annyira: [link] Ha ezt komolyan vesszük, akkor Lenovotól lefelé én nem nagyon gondolkoznék, tehát mivel az asus, a sony és az apple klasszisokkal drágább, ezért marad a toshiba, a dell és esetleg a lenovo. Toshiba-ból viszont nem igazán találtam megfelelő tudású munkamodellt (mutassatok ha ti tudtok), lenovoból megfizethetetlen az a thinkpad aminek már numpad-je is van, innentől viszont maradnak a dell 17-es laptopjai, amikből tudtommal ilyesmi munkára a vostro és a latitude sorozat van. Ezzel azt hiszem eléggé leszűkült a kör. Persze ha egy asus vagy egy sony le lenne írva nagyon, azt nagyon értékelném. De bevallom őszintén nem tudom mitől lesz egy munkamodell munkamodell (a nevén kívül). Én keresem az erős procit és a videókártyát, találtam egy tök jó videókártya rangsort: [link] és itt ugyan van csak CAD-hez javasolt lista is, de az ATI FireGL-eket én bevallom még nem láttam az itthoni kínálatban, a quadro-kat meg az FX 880-as alatt nem annyira érdemes használni (állítólag). Mindenki mást mond, és nehéz kiigazodni. Akkor ha ezek alapján kéne dönteni, és maradunk a 300k körüli összegnél, akkor mit mondtok?
-
Jazz
veterán
válasz
USAnotebook #48960 üzenetére
Hál' Istennek nincs rajta op rendszer, és szintén jó hogy kifutó típus, olcsóbb...
Most a Toshiba L500-1XR és a L650-146 között vacillálok.
- Valakinek van tapasztalata, info-ja (meglátása) ezen laptopokról?
- L650-el egy nagy problémám van: A Home-end-pg up.....stb. gombokat átrendezték, 4 db lett belől 1 sor-ban!Holott L500-asnál tökéletesen megoldották, hogy olyan elrendezést kapott amilyen egy normál billentyűzeten!!
Most csak ezért vegyek 1XR-t? Miért kellett ezt elrontani?! (tudom, termékpolitka...)
-
wittenberg
csendes tag
válasz
USAnotebook #48963 üzenetére
De úgy nézem, hogy nálatok csak 3GB RAM-mal. Vagy ez nem olyan fontos szempont?
-
Chaser
legenda
válasz
USAnotebook #48934 üzenetére
A hm55 chipnek semmi köze a HD gyorsításhoz...a cpu-ba tokozott igp végzi ezt el. Még jó hogy boltos vagy
Advance121: Az IBM-et biztos hallottad, lenovo néven fut már, vagy egyik alvállalata lett vagy egybeolvadt vagy valami..lényeg jó gépeket (is) csinál és jó a supportja.
-
zvaragabor
senior tag
válasz
USAnotebook #48934 üzenetére
Nah jó ilyet hallani végre.
Köszi.
-
GX25
csendes tag
válasz
USAnotebook #48581 üzenetére
Köszönöm a választ. Akkor ezek közül nézelődök.
-
Gabesz1019
senior tag
válasz
USAnotebook #48581 üzenetére
Köszi.
Ami a HP-ban van Mobile AMD Athlon X2 N330 processzor, az kb. minek fele meg? Úgy értem, hogy kb. egy szinten van az Intel Core i3-as processzorával?
-
GX25
csendes tag
válasz
USAnotebook #48579 üzenetére
Ez már jó játékra? [link]
98. a listában.
Vagy esetleg 200e Ft-ig tudtok ajánlani olyan laptop-ot amivel lehet játszani, az újabb játékokkal is?
-
Lazlow
csendes tag
válasz
USAnotebook #48549 üzenetére
Lehet találni nem jóval 300 felett is:[link] Én is néztem tetszik is, viszont csak 1év gari van rá. Acernél mennyi a garancia hosszabbítás?
-
adm
őstag
válasz
USAnotebook #48539 üzenetére
ha nagyon muszáj fut az p3mon is és nem csak a régiek, hanem az újabbak is. már csak azért is mert jobb az erőforrás kihasználásuk. egy pár száz 2d-s/3ds elemből álló ház tervét/modelljét valószínűleg meg lehet rajta csinálni csak baromi kényelmetlen és döcögős.
ezen nem kell csodálkozni, a legtöbb építőmérnök csak a méretek és információk miatt használja, ahhoz nincs szükség erős vga-ra.
egy T2400-al, 3gb rammal és a középkategóriás vga-val (~nv7600) 2d-ben pár ezer m2 sem gond, 3d-ben a részletességtől függ de elég sok mindenre. -
Cs4B4
csendes tag
válasz
USAnotebook #48498 üzenetére
Nekem a HP-mnál felhívtam az ügyfélszolgálatot, majd elmondtam a problémám az akkurol, hogy töltés közbe 85%-os töltöttségi szinttől elkezdett zúgó, sercegő (nem tudom jobban leirni) hangot ad az aksi. Erre semmilyen bevizsgálás vagy egyéb nélkül mondta a srác, hogy megrendelte az uj aksit 3 hét múlva várjam, hogy hozza a postás. Ergo szerintem ennyi erővel bárki kérhetne egy zsír új akkut. Sztem ez se jó megoldás, bár örülök neki h nemvitték el bevizsgálni a gépet és nem kell rá várnom, de ezzel akár vissza is lehetne élni... ráadásul amilyen világban élünk... :S
ui: erről van valakinek valami véleménye? meglepően olcsó! esetleg 14"-osban tudtok hasonló tudású masináról. 200k-ig?
-
Chaser
legenda
válasz
USAnotebook #48513 üzenetére
Én csak azt tudom az nbd-re mondani, hogy mikrofon miatt nemcsak mikrofont hoztak, hanem alaplapot is és persze rám volt szánva a kicseréléshez szükséges idő, gondolom nem kell ecsetelni mennyi az, ráadásul nem a legegyszerűbb megberhelni egy 1525-ös inspiront. Bemondod mi a probléma és a számba jövő alketrészeket küldi a dell, jah, még új fedlapot is küldtek ha szerelés közben a régi megsérülne
Az a bizonyos acer asus volt, mikor visszaadták a gépet már új aku volt benne és az működött is. Nem az én gépem egy ismerős boltos mondta el a történetet mikor notebookról beszélgettünk, nem csak ezt a példát kiemelve, hanem hogy ez általános asusnál, hiába vannak akár 1értelmű hibák -pl döglött hdd-, bekérik az egész gépet. Elég sok asust adnak el, csak tudja miről beszél.
-
Kobe
veterán
válasz
USAnotebook #48499 üzenetére
szvsz az NBD garancianak a consumer kategoriaban annyi ertelme van, mint racsos ablaknak egy tengeralattjaron. Elromlott valami, hozzak viszik, azt ennyi, amx annyit veszithet a verpistike tulaj hogy este kevesebbet CS-zik.
Bar lehet csak en tartom nehezen elkepzelhetonek,hogy valaki belehal(na) ha 3-4 munkanapot facebook, meg twitter, ne adjisten torrent nelkul kellene eltoltenie....tanulas...ugyanmar, 1 hetet (ami egyetemen kemenyen max 3 es fel napobol all) meg el lehet viselni konyvtari gephasznalattal....szoval ez sem ervA business kategoria amikor fontos prezentaciok, workfileok vannak a gepen, termeszetesen mas kategoriat kepeznek, ott szukseges sot nagyon ajanlatos, de a consumer gepek miatt NBD-re fenntartott logisztika szerintem ablakon kidobott penz, amit ha kicsit atszerveznenek, talan nem kerulne ketszer annyiba egy sokkal rosszabb felszereltsegu dell consumer mint egy 5x erosebb atlagos consumer gep. Szerintem megint csak olyan dolgokat fizettetnek ki a vevovel, amit a legtobbjuk igazan a budos eletben nem hianyolna, eszre sem venne ha nem lenne.
-
Chaser
legenda
válasz
USAnotebook #48494 üzenetére
Hát elég példát hallani ezekről a "berögzülésekről"
Tény, hogy asust már előrébb vettem én is, de acert nem és továbbra is a dell nbd gart tartom az istenkirálynak', hozzá téve azt, hogy volt itt fórumtárs akinek csak szervizgar volt a dell gépén és a szerviz visszadobta azzal hogy babrált vele valamit, ennek lehetősége sincs nbd-nél. De sajnos ilyen asusnál, acernél, msi-nél stb nincs, talán hp-nál de csak üzleti gépnél. Na mind1, nyilván nem minden gép hibásodik meg, de az esély mindnél fenn áll, ki-ki döntse el mi a fontos.
-
Gabesz1019
senior tag
válasz
USAnotebook #48321 üzenetére
Értem, köszi. A lényeg, hogy akkor bárikor újra lehet rakni.
-
ggf8600gts
tag
válasz
USAnotebook #48316 üzenetére
A Dell Studio-nak a Slot Load-ja működik rendesen? És a melegedés? Ti hozzátok jönnek vissza Dell gépek akár Inspiron vagy Vostro?
-
Kobe
veterán
válasz
USAnotebook #48264 üzenetére
nem azért nem vásárolok "szaküzletből" mert náluk drágábban ugyan, de legalább van a termék...nem....a szak/márkaüzletekből azért van elegem mert nagyjából ugyanazzal a felhozatallal bírnak, a többit max rendelésre, ami van vagy lesz, az mégis 10-20%kal drágább....ilyen pl a dell a westendben, a samsung márkaboltok városszerte, stb....130 ezres telefont 160ért adogatják, 180 ezres inspiront 200ért, stb. Na ez nem márkabolt, max márkanév alatt elkövetett szabadrablás
-
válasz
USAnotebook #48266 üzenetére
Na pontosan erre gondoltam
-
Gyuri16
senior tag
válasz
USAnotebook #48268 üzenetére
a 16:10es kijelzokkel se baratkoztam meg, szoval 16:9est semmikepp se szeretnek. a linken amit kuldtel csak 300k felett vannak 16:10es kijelzok
spyduck: koszonom, megnezem. acer nem szimpatikus (amiket eddig lattam szornyuek voltak). hp lehet, olyanokbol lattam hasznalhatot, csak nem tudom milyen tipust. utananezek ezeknek
-
plaschil
aktív tag
válasz
nem vagy hajlandó szaküzletből vásárolni, mert ott nagyobb az árrés
Attól, hogy egy üzlet szaküzlet, nem értem miért kell feltétlen drágábbnak lennie. Akármennyire próbálod reklámozni az usanotebook-ot, az az egyik legdrágább hely. És vannak igenis tisztességes, olcsóbb webshopok, akik a hirdetett áron tudják adni az árucikkeket.
Jó példa erre az ipon.hu.
ipon, usanotebook
Az első noti, csukott szemmel kattintva, máris 8e ft-os árkülönbség. Beszédes.és ezt ablakon kidobott pénzként értelmezed
Miért? Nem az? Ha olcsóbban meg tudsz venni valamit máshol, akkor nem ott veszed meg?
az árgépes cégek befoglalgatják a termékeket és rákényszeríti a rendes boltot, hogy máshonnan, drágábban vásároljon..
Az usanotebook miért nem teszi ugyanezt? Nem érdekük, hogy olcsóbban adják? Vagy talán túl kényelmesek és nem képesek idejében felemelni a valagukat, hogy több noti fogyjon? Ha az "árgépes cégek" be tudják foglalni az olcsó notikat, akkor az usanotebook miért nem?
Mindezt pár ezer forintért?
Sajnos nem mindenki után dobálják a 10 ezreseket.
Aztán visszaigazolják, hogy mégsincs olyan..
Elállsz a vásárlástól, és megrendeled máshonnan. Vagy ilyenről még nem hallottál?
-
válasz
Bármilyen vásárlásnál vagy érdeklődésnél szerintem az első kérdés kell, hogy legyen: van-e raktáron, ha nincs mennyi idő alatt és milyen áron szerzik be. A válaszból le lehet vonni a következtetéseket, mert nem minden arany, ami fénylik.
ui: ez már nem is biztos hogy off téma, hiszen a notebookvásárlásokhoz adunk tanácsokat
-
spyduck
nagyúr
válasz
USAnotebook #48187 üzenetére
Na látod ez például eszembe se jutott. Igaz még cs 3700 volt nálam de az nem volt rossz az árat leszámítva. Lehet rossz példát hoztam fel csak hirtelen a Vostro 1015, A860 és társai ugrottak be mint "ál" business kategória amit valljunk be kifejzetten rossz széria. Állandó a recsegő palmrest, de nagyon durván és láttam pár 1015-öt is amelyiknek a zsanérja szétesett 4 hónap után. Made in Poland
-
apuc
őstag
válasz
USAnotebook #47893 üzenetére
Mondjuk én személyesen igen meggyőző vagyok- ez nekem való
Láttad a Ponyvaregényt?:
[link] -
apuc
őstag
válasz
USAnotebook #47888 üzenetére
Az IdeaPad a Lenovo consumer márkája mint pl. a HP- nál a Pavilion?
(Lehet hogy rossz a hasonlatom, bocs)Ez az ok hogy aki ilyet vesz nem "jár neki" a több szervízes lehetőség, örüljön hogy nem futáros a garija??
(Ha ez jobb, bár nekem szimpatikusabb elmenni a szervízbe mint várni a futárra -2-szer is..főleg ha pici a hibája és zofort megoldják a hozzáértők) -
gecsoz
aktív tag
válasz
USAnotebook #47833 üzenetére
Ez igaz, csak az a baj, hogyha van egy számtech boltod, akkor amíg nem bonyolítassz havi milliós forgalmat, addig a nagyker le sem ejt magas ívről..
Azt meg kevls kis cég tudja megtenni, hogy megfinanszírozza az ügyfelek garanciális okból vagy csak nemtetszésből visszahozott gépeit, míg a nagyker csak 2 hét után reagál valamit a szervízelésre leadott dolgokra.. -
zsero
aktív tag
válasz
USAnotebook #47833 üzenetére
Kedves USAnotebook, tudom hogy ti nagy üzlet vagytok, de bármikor keresek aktuális modellekre, sosem találok rá. Pl. Acer 3820TG-t a fél világ árul, 1 napos beszerzéssel, de nálatok semmi nincs. Ha lenne, biztos hogy meggondolnám tőletek veszem-e.
A másik komoly problémám az, hogy szimplán nem tartom korrektnek, hogy a helyszíni átvétel drágább, mint a szállításos alapára. Rajtatok kívül nem ismerek még egyetlen boltot, ahol feláras lenne az, hogy én odamegyek és személyesen kifizetem azt amit megrendeltem előtte.
-
törölt tag
válasz
USAnotebook #47773 üzenetére
Erről mit tudsz elmondani ?
AcerMost nézegettem meg közelről is a mediában, és engem nagyon megfogott az anyaghasználat. Mondjuk elég jó árat is írnak rá meg 15hó 0% THM stb.... csajnak lenne, és változó infókat találok a chipsetről. Ez azért fontos mert DXVA futtatása is lenne és nem árt ha mondjuk a chipkészlet is támogatja nem csak prociból melózna.
Üdv és köszi
-
válasz
USAnotebook #47768 üzenetére
Ezért szabad csak olyan helyről vásárolni, ahol hivatalos papírokkal értékesítik a gépeket. Ha esetleg később garanciális igényt kell érvényesíteni, valamivel igazolni kell a vásárlást, és a dátumot.
CSAK SZÁMLÁVAL.
-
spyduck
nagyúr
válasz
USAnotebook #47655 üzenetére
Nem melegszik és a sebessége bőven kielégítő. Ahogy elnézem a mostani ùjabb HP konfigokat, a játékra tervezett AMD-s gépek jobbak és olcsóbbak. Gyanùs, h az AMD ki akarja csinálni ezzel az Intel-t és az Nvidia-t is.....
-
apuc
őstag
válasz
USAnotebook #47654 üzenetére
Köszi!
Bár amióta megfogdostam egy ThinkPad-et, szerelembe estem..
-
minimäl
csendes tag
válasz
USAnotebook #47398 üzenetére
nem kötelező rendszer.
linkelnéd ezeket a notikat? még hp oldalán néztem az új dv6-ot saját összeállítássalComponents
* • Genuine Windows 7 Home Premium 64-bit
* • Intel(R) Core(TM) i5-450M Dual Core processor (2.40GHz, 3MB L3 Cache)with Turbo Boost up to 2.66 GHz
* • 1GB ATI Mobility Radeon(TM) HD 5650 switchable graphics [HDMI, VGA]
* • FREE Upgrade to 6GB DDR3 System Memory (2 Dimm)
* • FREE Upgrade to 500GB 7200RPM SATA Hard Drive with HP ProtectSmart Hard Drive Protection
* • Microsoft(R) Office Starter 2010
* • No additional security software
* • 6 Cell Lithium Ion Battery (standard)
* • 15.6" diagonal High Definition LED HP Brightview Widescreen Display (1366x768)
* • No TouchScreen (includes HP TrueVision Webcam)
* • SuperMulti 8X DVD+/-R/RW with Double Layer Support
* • Intel Wireless-N Card
* • Standard Keyboardígy ez 874$ ~ 191 974Ft, vagy
Components
* • Genuine Windows 7 Home Premium 64-bit
* • AMD Phenom(TM) II Quad-Core Mobile Processor N930 (2.0GHz, 2MB L2 Cache)
* • 1GB ATI Mobility Radeon(TM) HD 5650 switchable graphics [HDMI, VGA]
* • FREE Upgrade to 6GB DDR3 System Memory (2 Dimm)
* • 500GB 7200RPM SATA Hard Drive with HP ProtectSmart Hard Drive Protection
* • Microsoft(R) Office Starter 2010
* • No additional security software
* • 6 Cell Lithium Ion Battery (standard)
* • 15.6" diagonal High Definition LED HP Brightview Display (1366x768)
* • No TouchScreen (includes HP TrueVision Webcam)
* • SuperMulti 8X DVD+/-R/RW with Double Layer Support
* • Wireless 802.11b/g/n Card
* • Standard Keyboardígy ez 844$ ~ 185 384Ft.
az Inteles proci elméletileg gyorsabb, szerintetek? még néztem P920-al az AMD-t úgy 1.6GHz, és -20$. szerintetek melyik erősebb? a szállítás mennyi lehet?
-
pluhi
tag
válasz
USAnotebook #47369 üzenetére
Hát igen, a vga kecsegtető, de a proci picit gyenguszabb. Alapvetően Wow menne rajta (ha a köv. kieg jó lesz), az meg szivatja a CPUt. És tetszik az MSI full alu háza is.
-
vakarcs
aktív tag
válasz
USAnotebook #46327 üzenetére
nem vagyok benfentes
csak IT-ban dolgozom en is
amugy nem vagyok dell parti (bar bajom sincs veluk) csak nem tetszenek a notijai
-
Chaser
legenda
válasz
USAnotebook #46326 üzenetére
Ez szép, viszont árulják/árulták tecskóban is, ott meg CHS az importőr és biztosan 3 év a gar, amit linkeltem boltot az ramirissel nem foglalkozik, nyilván ők CHS-ből vesznek többek között.
Jó lenne ha így működne, anno azt nem tudták kideríteni egy adott GB lapról, hogy melyik rev van a nagykerbenA másik boltban ahol talpraesett a srác meg nyilván ramirisből van a gép, de majd összehozok valamit
Zanik: Pár hónapja már nem követem a noteszek lelkivilágát, ezelőtt 3-4 hónappal új 3 év garis vostrot lehetett venni 130k körül c2d-vel, de már arra is azt mondták hol matt kijelzővel jött, hol fényessel. A lokalizációra ennél a vostronál is azt mondja hogy angol, tehát nem olyan jó vétel az ha magyar bill is kell. Apróban ki lehet fogni hp business gépet is néha egész jó áron garival, az se rosszabb mint a refurbished dell.
-
vakarcs
aktív tag
válasz
USAnotebook #46319 üzenetére
a dell nem bonyolitja kulon... csak az uzletagat valasztja kulon... commercial -re es consumer-re...
commercial disztributorok:
CHS
HRP
BULL
DELTA
Duna Elektronika
Getronics
Humansoft
KFKI
SMP
99999Consumer pedig jelenleg (automex mar nem):
Asbis
CHS
HRP -
Fleed
aktív tag
válasz
USAnotebook #46315 üzenetére
Igen, a ZM-80 as változat 2 Gb rammal van, az RM-72 es meg 3 Gb rammal. Szóval akkor gondolom inkább a gyendébbik proci ugye?
-
Chaser
legenda
válasz
USAnotebook #46316 üzenetére
Volt dell gépem, tudom mit jelent a service tag, de azt kb lehetetlen lekérdezni kiskernél, de azért megpróbálom
Az inspironokon úgy általában nbd gar szokott lenni, de hogy a lokalizáció nem magyar lehet a gar se az és lehet tényleg 2 év, csak 1 helyen láttam 3-mal. Majd nyomozok, kösz az eddigieket
szerk: Zanik: Refurbished dellt nem ajánlanék mert nem lehet gart bővíteni rajta, alapból meg ált-ban 1 évvel adják úgy, annyival meg nem olcsóbb hogy megérje. Sztem.
-
vakarcs
aktív tag
válasz
USAnotebook #46316 üzenetére
anno az Automex hozta be az orszagba o consumer disztri (volt, lehet meg ma is, de szerintem mar nem) DELL-bol... majd tovabbadta... amit nem sikerult az ment a Ramiba (ha jol tudom)
-
Chaser
legenda
válasz
USAnotebook #46285 üzenetére
Nem egy boltban ennyi az ára, ha árgépen ránézel mindenütt kis szórással ennyi és valóban megdöbbentően olcsó, nem tudom hogy akadtam rá. Jah már eszembe jutott
99% hogy valós, van egy bolt ahol szoktam vásárolni és jelzik a készletet, van készleten, ami eddig ilyen státuszban volt másnapra tudtak is hozni bármit. Talán ramiris az importőr, de passz.
vakarcs: Igazad van, a bill angol, ezt nem is figyeltem. Lényeg akkor tényleg valós dologról van szó.
negyedes: Ott nincs, nyilván mert már kifutott, van itt nem egy toshiba gép is ami jelenleg még fut, aztán magyar honlapon nyoma sincs. Ez van
Himym: Azon az oldalon -is- amit linkeltél speceknél ddr3, konfigoknál:
"xGB Shared Dual Channel DDR2 at 800MHz"
No ez az én gondom. Akut is 28Wh-val láttam itt, a dell szerint 48Wh-s a legkisebb. Ennek utána kell nyomozni mert összességében jó gép lenne, persze még a garancia kiterjesztése is kérdéses, ha nbd az nagyon baba lenne. -
vakarcs
aktív tag
válasz
USAnotebook #46285 üzenetére
Szia,
Hivatalosan jott be 2009 nyaran, disztri hozta be... csak nem tudta mind eladni.
Angol a klavo... a memoriat mar nem tudom :SVAki
Aktív témák
Hirdetés
- TUNINGOLT Dell Vostro munkához, tanuláshoz, netezéshez (2029-ig támogatott Win 10 és Office 2024)
- Dell Precision 5680 - i7-13700H, RTX A1000, 16", 32GB DDR5, 1TB SSD, WIN11 PRO - 2 ÉV GARI
- Thinkpad P1 Gen 6 I7-13800H, RTX 3500 Ada, QHD+ 165Hz, 32Gb, 1TB
- Hp Zbook 15 G3 Workstation- 15.6"- CORE I7 6820HQ- 32Gb ram- Quadro M2200
- Tablet+laptop egyben (i5 7.gn, 250GB SSD, 16 GB, FHD)! AkciÓÓ
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest