Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- MIUI / HyperOS topik
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic V2 - origami
- iPhone topik
Aktív témák
-
Tim82
félisten
# 31907-hez kiegészítésként még a Toshiba Dynabook-szériáját tenném.
KillHates fórumtárs birtokolt a közelmúltban egy Dell ATG-t, érdemes megkérdezned a tapasztalatairól. Az aprók között hirdetnek egy Panasonic Toughbook-ot, nem tudom, hogy kraft és felbontás szempontjából mennyire felel meg az igényeknek, de kérdezd meg az eladót.
A Thinkpad X széria - legyen bármennyire is strapabíró - tudtommal nem terepre tervezett masina, nem rémlik, hogy IBM/Lenovo vonalon lenne rugged/semi-rugged notebook.Ettől még valószínűleg jól bírja ott is a gyűrődést, de érdemes tényleg erre tervezett modellt nézni.
Ja és a rugged/semi-rugged kategória Magyarországon nem igazán kapható, ezt vedd figyelembe.
Napfényben is jól látható kijelző asszem az outdoor kijelző, érdemes erre is rákeresni. Több segítséget nem tudok adni, nem vagyok otthon a témában home user-ként.
-
T-unit
őstag
Thinkpadok elég jól bírják gyűrődést,és mivel látom lényegtelen ár, egy x200 tablet sztem elég ideális,10óra akksi idő már nem rossz.
(#31916) Bagira01 : Nemhogy a lényeggel kezdted volna.140et mindjárt megér igen.
-
T-unit
őstag
Ha már noti, valamelyik 12,1"-os HPQ/Thinkpad/Dell.Manapság már sok igényt ki tud elégíteni 1 szimpla noti is,nem kell más csak 1 dolog;minél több pénz(persze ma már mindenhez csak ez kell szinte).Szóval mi a max. keret,esetleg cég fizeti,számlás kell?
cnckane : Vehető 2 közül az asus ha már azonos ár,legalább mobilabb is.
Puszedli : Én jelenleg ennyiből,játékra is Toshiba A500-at venném egyértelműen, 255k-ért is beszerezhető már,és legalább "csak" 16". -
garfield-r
tag
-
ifi
csendes tag
A súly és méret annyira nem lényeges, vonat fogja cipelni. Néztem a Dell-eket is, de azoknál nem igazán hangsúlyozzák a gépek védelmét az Tecrával, és IBM-el szemben. Ezek szerint a Tecra csak festve van? Akinél ezt a kopott Tecrát láttad, nem panaszkodott esetleg másra is? Köszi
-
parandroid
félisten
Azért ez itt most kivételesen valóban egyértelmű, és nem csak a nagyobb cache, hanem a különböző gyártástechnológia, a fejlettebb architektúra, a kisebb csíkszélesség, és a magasabb FSB miatt is mindenben gyorsabb a T5500. Ráadásul a C2D már támogatja a 64 bites utasításkészleteket is, míg a CD még nem.
p
-
Integra
titán
játékra nem kell, mert arra majd lesz asztali.
kis barebone, egy micro alaplap, egy erős vége, pár giga ram meg egy min 2 magos cucc, ennyi, halknak se kell lenni, csak férje bele 1tb hdd még. egész occsóért össze lehet pakolni már egy ilyen vackot.szóval noti
ez alapján amit mondtál
d6xx vagy d8xxmunkaállomásos miben más mint a latitude?
látod ez a bajom, te is azt mondod hogy akkor d8xx szerinted a precision helyett vagyis miben mások annyira?mi a consumer
na igen és akkor ott a vostro? az valami új design vonal, ennyi?
-
szucsi
őstag
köszönöm, nagyon rendes vagy, de mivel viszonylag gyorsan kell apukámnak a cucc (utazik hamarosan) és még fel kell rá paklonom a winfost etc.. rövidre zártam a keresést, és megrendeltem az ominóz lifebookot. 85k-ért jó vételnek tűnik, és a 40giga wincsi sem vészes arra amire használva lesz. remélem a "bemutató darab" nem azt jelenti, hogy szarrá van trancsírozva.
-
szucsi
őstag
az itt az gondolom a ph piac. akkor lenne ez nagyon jó megoldás, ha rendelkeznék a tudással ahhoz, hogy alaposan kipróbáljak egy ilyen masinát.
de kb azon túl, hogy bekapcsolom és megy, nem látok bele, félő, hogy rámsóznának valamit, amiről kidrerül, hogy a) nem az, ami b) olyan hibája van, aminek a javítása kb a vételár.
ez a használtautó témához hasonló, ott se fognék neki autószerelő és eredetiségvizsgáló cimborák nélkül vadászni.
-
McLaca
őstag
Azért, mert a jelenlegi notim is 15,1''-es, és bizony ennyi kell. Nomeg nem cipelni akarom, hanem legtöbbet itthon állna az asztalon, egyszerűen helyhiány miatt, ugyanis még egy PC nem fér el (ráadásul nővérem is gépet akar, természetesen notit
)
Igazából jó lenne látni élőben, mekkora az akkora, de itt (Miskolc) nem igazán tudok olyan boltot, ahol bekapcsolt gépek között lenne Aceren, Asuson és FuSi-n kívül más is (csak ezeket rakják a polcra naphosszat járni...)
További nem elhanyagolható tényező, hogy rendes méretű billentyűzet általában csak a 15+ ''-es gépekbe kerül, nekem meg szép nagy tenyerem van, és mivel zömében itthon használnám, nem ártana, ha használható is maradna (a képen lévő billentyűzetkiosztás elég katasztrofális, bár úgy láttam, hogy épp amiatt ilyen, hogy a gombok teljes méretűek lehessenek).
Apropó garancia: ez mindig kérdéses volt számomra, hogy a notiknál hogyan működik a dolog... Gondolok itt arra, hogy míg pl. mindenféle szórakoztatóelektronikai és háztartásigép márkának van akár több márkaszervize is pl. Miskolcon, addig notebook szervizből elég karcsú a választék (konkrétan egyet sem tudok). Szóval ha neten rendelem a notit, és szervizeltetni kell, cipelhetem Bp.-re?
Üdv! -
McLaca
őstag
Alakul... 1 kompromisszumnak már jó (kéne még egy kis RAM, meg némi inch a kijelzőbe, de a 3 év gari tetszik).
polip: jól van, na, megszokás... maradjunk a WXGA-nál, az a legegyértelműbb.
cucka: ok, utánajárok a RAM cserének, a jelenlegi gépem matricás, ezt nem lehet piszkálni...
Üdv! -
Damage
senior tag
Szívesen megmutatom 1-2 képemet, amit egy 19''-os képernyőn dolgoztam fel 1024x768-ban. Tudom, hogy mekkora képernyőméret mellett milyen nehéz (vagy könnyű) dolgozni. A fotófeldolgozásnál alap, hogy néha 400-800X-osan is belenagyítunk a képbe (igen, addig, hogy teljesen pixeles lesz a kép) és ilyenkor egy nagyobb kijelzőn átláthatóbb az egész. Engem nem zavar, ha másnak jobb a kisebb kijelző, kérlek Téged (és a többieket se) zavarja, hogy nekem ezek az igényeim.
[link]
[link]
[link]
[link]
Engedd meg, hogy eldöntsem, hogy mekkora kijelző lenne számomra az ideálisabb.
Azt se értem, hogy mást miért zavar, hogy nem törődöm a gép tömegével. Én fogom cipelni, nem más...
A játékról lemondtam, de egyébként sem játszottam volna új játékokkal, csak naívan azt gondoltam, hogy vehetek ilyen gépet (árlistákból ez derült ki, pl a FuSi-k). Mivel meggyőztetek, hogy nem annyira megbízhatóak, és élőben sem tetszett annyira a kijelzőjük, ezért erről a márkáról lemondtam.
Egyébként kíváncsiságból elnéztem pár helyre, hogy élőben is megnézhessem a notik kijelzőjét. Tapasztalataim szerint a Packard Bell-nek a legszebb a kijelzője (Diamond View). AZ MSI-k is nagyon tetszettek.
amol-nak és a többi értelmes embernek köszönöm a segítőszándékú hozzászólását. Örülök, hogy 1-2 ember elfogadta és megérti, hogy mire van szükségem! -
amol
addikt
Nem a mi posztunk a szaktudását megkérdőjelezni. Semmi közünk hozzá hogy ő hogy dolgozik, ha megbízzuk akkor is csak a végeredmény számít. Ha ő ezt projektorral éri el, legyen.
Ő segítséget kért egy 17'' noti vásárlásához, és nem kapott. Illetve végül igen, egy MSI-t, ami nem is olyan rossz. -
amol
addikt
Próbáltam egy lézeres Logitech egeret, de teljesen meghülyült a fényes asztalon. Most egy V200-at használok, szinte tökéletes és hónapokig bírja az elem. Maximum egy V270-re cserélem ha lesz olyan notim ami tudja a BT HID-t.
Dr. Akula: ez az oldal szerepel a könyvjelző eszköztáramon...
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- sziku69: Szólánc.
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Horgász topik
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- GeForce 8800 GTX - forradalmi nagyágyú
- Vicces képek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Dell 13,3 FHD Laptop i5-8365 8 GB RAM 256GB SSD Dobozos, Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI Crosshair 17 HX Gamer notebook - i7 14700HX 64GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Új Lenovo Thinkpad T14 G5 (Gen5) Intel Core Ultra 125U Win11Pro Magyar Vil. Bill. 2,5 év Garancia
- MacBook Pro 15 Retina,Core i7,GT 650 VGA,16GB Ram,750GB SSD,nagyon szép állapot
- Samsung Galaxy S22 Ultra / 12/ 256 GB / Gyárifüggetlen / 12 hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Aorus Elite B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX3060 12GB Asus TUF GT301 600W
- Bomba ár! MacBook PRO 13" 2020 4TB3 - i5 I 16GB I 512SSD I OS X Sequoia I Cam I Gari!
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Nincs még weboldala, vagy szeretne újabbat? 50.000-ért teljes oldalt kap
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest