Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• amol

addikt

válasz kekegsm #4610 üzenetére

Persze, nem kötelező egymással egyetérteni :)

Nem lenézés. Én is így indultam neki pár hónapja. Legalább go7600 volt a célkitűzés.
    Abban gondolom megegyezhetünk, hogy egy asztali erősebb graf. kártya teljesítményét notiban megközelíteni is egy kisebb vagyon.

Azóta történt pár változás. Nekem notebook vásárlásánál a következők a szempontok: aránylag hosszú akkumulátoros üzemidő, csekély melegedés (persze idle), nem nagy súly, halk működés, tükröződésmentes kijelző, masszív ház, megbízhatóság, jó support. Lehetőleg moduláris.
    Ezekből látszik, hogy bc gépről van szó. Ha létezne ezek között olyan, amelyikben jó video van és ezeket a szempontokat csak elfogadható mértékben befolyásolja, hidd el, azt venném. Sőt, már megvettem volna. Én sem vetem meg a játékot alkalomadtán és jelenleg nincs asztali gépem. De az alkalomadtán azt jelenti, hogy nem ez a fő felhasználási terület. Mostani gépemet amikor vettem, videoja jobb volt mint az asztalimnak, 5 évvel ezelőtt a GF4 nem volt rossz. Cserébe soha nem tudott 2 óra felett, nem tudom rátenni a térdemre mert izzaszt, búg a venti ha kell, ha nem. Persze közrejátszik a P4M is.

Ezek után érdekelne, milyen gépben van az a kártya amiről a játékosok nagy része csak álmodozik.

Aktív témák