Hirdetés
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Honor 400 Pro - gép a képben
- A Xiaomi 15S Pro a Qualcommnak és a MediaTeknek szól
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Honor Magic V2 - origami
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
Aktív témák
-
amol
addikt
válasz
kekegsm #4610 üzenetére
Persze, nem kötelező egymással egyetérteni
Nem lenézés. Én is így indultam neki pár hónapja. Legalább go7600 volt a célkitűzés.
Abban gondolom megegyezhetünk, hogy egy asztali erősebb graf. kártya teljesítményét notiban megközelíteni is egy kisebb vagyon.Azóta történt pár változás. Nekem notebook vásárlásánál a következők a szempontok: aránylag hosszú akkumulátoros üzemidő, csekély melegedés (persze idle), nem nagy súly, halk működés, tükröződésmentes kijelző, masszív ház, megbízhatóság, jó support. Lehetőleg moduláris.
Ezekből látszik, hogy bc gépről van szó. Ha létezne ezek között olyan, amelyikben jó video van és ezeket a szempontokat csak elfogadható mértékben befolyásolja, hidd el, azt venném. Sőt, már megvettem volna. Én sem vetem meg a játékot alkalomadtán és jelenleg nincs asztali gépem. De az alkalomadtán azt jelenti, hogy nem ez a fő felhasználási terület. Mostani gépemet amikor vettem, videoja jobb volt mint az asztalimnak, 5 évvel ezelőtt a GF4 nem volt rossz. Cserébe soha nem tudott 2 óra felett, nem tudom rátenni a térdemre mert izzaszt, búg a venti ha kell, ha nem. Persze közrejátszik a P4M is.Ezek után érdekelne, milyen gépben van az a kártya amiről a játékosok nagy része csak álmodozik.
Aktív témák
- Autós topik
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Cyberpunk 2077
- Metal topik
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Politika
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen széket vegyek?
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- További aktív témák...
- Dell 13,3 FHD Laptop i5-8365 8 GB RAM 256GB SSD Dobozos, Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI Crosshair 17 HX Gamer notebook - i7 14700HX 64GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Új Lenovo Thinkpad T14 G5 (Gen5) Intel Core Ultra 125U Win11Pro Magyar Vil. Bill. 2,5 év Garancia
- MacBook Pro 15 Retina,Core i7,GT 650 VGA,16GB Ram,750GB SSD,nagyon szép állapot
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest