Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• WN31RD

addikt

válasz Damage #1296 üzenetére

''A HP nagyobb név [...]
    Relatív.''
    Majd ha egyszer HP helyett ASUS szervereket, munkaállomásokat vagy laptopokat vagy akármit vesz a munkahelyem mondjuk legalább néhány százezer dollárért, akkor beszélhetünk arról, hogy melyik mekkora név. ;)

''Volt egy pár HP cuccom és a cégnél [...] akadt közöttük 1-2 notebook is. Amennyiben nem hiszel nekem [...]''
    Elhiszem én nagyon szívesen. :) És te is elhiszed nekem, hogy nem csupán 1-2 notebook, munkaállomás, szerver, stb. alapján mondok véleményt a HP-ról?

''számodra is kiderülhet, hogy nem fikáztam a HP notebook-okat''
    Nem is állítottam, hogy fikáztad volna őket. :)

''Mellesleg az ergonómia nagyon szubjektív dolog...''
    Ilyen téren leginkább nem az. A fenti állítás csak a tapasztalatlanságodat bizonyítja. (Ami önmagában nem baj, csak illene vele tisztában lenni.)

''Gondolom személyes használatra magánemberként szeretne laptopot venni és nem a HP überbrutál felsőkategórs szegmensnek szánt termékét szeretné megvásárolni.''
    Ritkán van szükség az ''überbrutál'' gépekre, de a szerényebb felső kategóriát bizony érdemes megcéloznia mindenkinek, aki egyáltalán megengedheti magának. Mellesleg, mint azt írták is korábban, jellemzően az alsó kategóriás HP laptopok is jobb minőségűek és ergonomikusabbak (az ultra low end HP500-at nem ismerem, de afölött).

• Dr. Akula

félisten

válasz Damage #1296 üzenetére

Van itt a szomszéd szobában egy HP nc, kb. 1.5 éves. Faterom szerkesztget videot rajta kb. minden este. Olyan mintha most vette volna ki a dobozból. Hibája sosem volt. Ilyet mikor tud egy Asus?

Aktív témák