Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Egyből Pro változatban érkezik a második CMF mobil
- iPhone topik
-
Mobilarena
Kérdezés előtt olvasd el az összefoglalót, de minimum a "Gyakran feltett kérdések" bekezdést!
A topik célja, hogy segítsen eligazodni a hálózati adattárak piacán. Mivel a NAS-sal kapcsolatos igények rendkívül sokfélék lehetnek, a lehetséges megoldások között is igen komoly eltérés lehet árban, teljesítményben, kényelemben és rugalmasságban egyaránt.
Az összefoglalóban összegyűjtöttük a legfontosabb alapinformációkat, és az egyes lehetőségek rövid bemutatásával igyekszünk segíteni, milyen irányba induljon el a leendő NAS-tulajdonos.
Új hozzászólás Aktív témák
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
Anathema67 #10794 üzenetére
Csinálj a nas-on fent megosztott mappát. hozz létre felhasználót, akinek a mappa felett legyen írás olvasás joga.
Majd total commander-> hálózati kapcsolat menüben csinálj egy kapcsolatot \\nas ip címe\megosztott mappa beírásával. Lehet kér nevet, jelszót. Ekkor megjelenik jó esetben mint egy lemez és simán F5-el tudsz rá másolni.
Annyira még nem néztem bele, hogy tud-e letölteni magától, de szerintem igen, ha a Zyxelem is tudott.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
Anathema67 #10792 üzenetére
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
ivanyii #10762 üzenetére
Nekem volt NSA-310-em. Maximálisan tudom ajánlani a márkát. Stabil, jó gépek, a firmwarrel is foglalkoznak. Én nagyon szerettem. Bármikor vennék ismét. Írták az én típusomra,hogy hangos, nekem a hálóban volt és egyáltalán nem hallottam, pedig nem vagyok süket.
A D-Link-et nem ismerem, mint nast, de az egyéb eszközeikkel mindig szívtam, pl most is melóhelyen a szar routerjükkel. Így a nas-ukból se kérek személy szerint.
Szóval részemről a Zyxel fele terelnélek a kizárólagos pozitív tapasztalataim alapján. (Egyébként van Zyxel router, switch amit használunk és mind kiváló termék. )
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
TigerCat #10759 üzenetére
És szerintem olvass utána a synology lemezkezelő, raid módjainak, mert van egy pár. Csak, hogy ha beteszed a vinyókat, akkor tudd a következő lépést. Ő alapból a saját raid módját fogja előtérbe helyezni, ami jó, mert van mentés, de nem biztos,hogy neked az kell.
Nekem speciel nem kellett tükrözni és jó volt,hogy elolvastam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Elfelejtettem egy játék címét
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Milyen monitort vegyek?
- Torrent meghívó kunyeráló
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- További aktív témák...
- ASRock RX 7800 XT 16GB GDDR6 Challenger OC - Új, bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- Samsung Galaxy S21+ 8/128 GB
- Csere-Beszámítás! Gari:2027.04.02 Playstation 5 Slim Digital edition + Ajándék Venom töltő állomás!
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4070Super 12GB GDDR6X Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Update 04.17. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Apple TV eladó
- Samsung S23 128/8GB / normál állapotban / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest