- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobvoi TicWatch Atlas - üzemidő ultra
- Macrodroid
- Három új Moto G mutatkozott be
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Asus Zenfone 10 - kicsit más az új kicsi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Színpompás Galaxy S25 széria érkezik
-
Mobilarena
Kérdezés előtt olvasd el az összefoglalót, de minimum a "Gyakran feltett kérdések" bekezdést!
A topik célja, hogy segítsen eligazodni a hálózati adattárak piacán. Mivel a NAS-sal kapcsolatos igények rendkívül sokfélék lehetnek, a lehetséges megoldások között is igen komoly eltérés lehet árban, teljesítményben, kényelemben és rugalmasságban egyaránt.
Az összefoglalóban összegyűjtöttük a legfontosabb alapinformációkat, és az egyes lehetőségek rövid bemutatásával igyekszünk segíteni, milyen irányba induljon el a leendő NAS-tulajdonos.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Weetjoue
csendes tag
Sziasztok!
Otthoni adataimnak szeretnék egy biztonsági mentést.
- Legalább 2TB, de jövőbe mutató jelleggel inkább 4TB tárhellyel
- A NAS nem nálam lenne hanem egy másik fizikai helyszínen
- Az adatok lassan változnának (képek, családi videók), nem erről streamelnék vagy ilyesmi, ezért azt gondolom különösebben nagy sebességre nincs szükségem
- Szeretném hogy lehessenek olyan mappáim, ami automatikusan szinkronizál a PC-m és a NAS közt.Én arra gondoltam egy Raspberry Pi 4 és egy USB-s HDD megfelel erre a célra. Amennyire utánanéztem ehhez egy OpenMediaVault programra van szükség az adatmegosztáshoz, és egy rsync nevű programra ahhoz hogy a mappát szinkronban tartsa.
Azonban elbizonytalanodtam, mert a topikban mindenki valamilyen dedikált rendszert akar venni. Ki tudtok segíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest