Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Magisk
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
maestro87
őstag
válasz mrbig25 #49528 üzenetére
Így már értem.
(#49529) Crytec210:
Ha oldalt van az USB csatlakozója akkor igen. A P sorozatnak hátul van talán a csatlakozója. De ha másra nem használod a monitor USB-jét akkor egy USB hosszabbítóval meg lehet oldani esztétikusan közvetlenül a gépre kötve.[ Szerkesztve ]
-
maestro87
őstag
válasz mrbig25 #49524 üzenetére
Tényleg, most megnéztem a doboz tartalmát. Hány méteres USB kábel jár hozzá? Nekem minimum 1,5 m kellene majd hozzá.
Én úgy olvastam, hogy a DP USB jelet is továbbít.
Még tovább haladva a DP lehetővé teszi, hogy egy eszközön egyszerre legyen jelen audio, video, és USB jel, egyetlen csatlakozóval...[ Szerkesztve ]
-
mexel
veterán
válasz mrbig25 #48976 üzenetére
Köszönöm, ezt néztem is. Ki tudom vele húzni a képet így, de ugyanolyan mosott, szétesett mint eddig, csak nagyban. Valamiért nagyon rossz a képe a monitornak, nagyon homályos. Az 1680x1050-es samsungomnak ami nem is ips és jó pár éves, 20x jobb képe van. Azt hittem hogy veszek egy IPS monitort, bekötöm, és leesek a székről a szép színektől és képtől, ehelyett órák óta csak bosszankodok.
Ezért ez a széthúzás a menüben, valaghogy olyan kicsit mint egy nagyítás funkció. Ha viszont ez a megoldás, akkor köszönöm.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple asztali gépek
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?