- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Megindult az Ulefone éjjellátó szörnyetegének értékesítése
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eclips21
őstag
Szaisztok,
Van egy samsung bx2231 monitorom, ez valami csoda TN panelo 2ms-s monitor(sz@rok a színei), már elég kicsinek találom 21,5-t és feljebb váltanék IPS-es 24-27-es kategóriába, ami nagyon fontos matt fekete kávásra mert így 7év után is piszkálja a szemem a lakk fekete pereme. Nézegettem amiket linkelgettek, de azért gondoltam beírok. Mit ajánlanátok vagy ismeri valaki ezt a típust, ennél szerintem az össze jelenelgi TN jobb
de én akkor is IPS-re váltanék. 60k-ra gondoltam keretnek de ha megtudtok győzni hogy érdemes feljebb menni akkor érdekelne drágább is. Annyi elképzelésem van hogy fillogásmentes monitort akarok (telefon kamerájával megnézve nem hullámozzon
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMTÁS! Dell Optiplex 7050 SFF asztali számítógép - i7 7700 16GB RAM 256 SSD Intel HD 630 Win10
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T510i - i3-330M I 4GB I 250GB I 15,6" HD I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest