Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Megjelent a Realme GT7, a márka legolcsóbb csúcsmobilja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Be is futott a Honor GT Pro
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
A szakértőket kérdezném, hogy a képeken látható jelenség mennyire normális egy ilyen felsőkategóriás monitortól, mint az Acer Predator XB271HU?
Egyébként eszem megáll, mennyire gyönyörű képe van, amikor nem sötétet kell megjeleníteni, de ez itt brutálisan borzasztó. Ez nem backlight bleed (szóval szép, egyenletes a megvilágítása), hanem IPS glow, mert csak bizonyos szögből nézve ilyenek ezek, de egyszerűen hihetetlen, hogy sötét képpel világít a monitor bizonyos szögből. Pedig a fényerőt lejjebb vettem 30-ra, és még csak éjjeli sötét sincsen. Ezek ennyire rosszak ezen a téren, vagy én fogtam ki egy ennyire szar glowos modellt?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Renault, Dacia topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- 3D nyomtatás
- Óvodások homokozója
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- EAFC 25
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Hp Prodesk 600 G5/G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- Samsung A40 64GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Apple iPhone 12 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest