Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Megjelent a OnePlus 13T
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
szasanyi
félisten
válasz
ImI882 #116102 üzenetére
Valóban nem könnyű. Főleg, mert akkora a szórás uo. típuson belül is, ami szégyen a gyártókra nézve. Íves monitorból a G7 nagyon szép képet ad, de 1000R... pfff ... számomra megszokhatatlan lenne. Ráadásul ugyanaz igaz erre is mint amit az előbb írtam, plusz a VA panelek (black smearing bár ez is a G7-nél a legjobb) és az íves panel sajátosságait is figyelembe kell venni
Nincs más mód ha bitosra akar menni az emben: netes rendelés, és az adott darabot megvizsgálva, letesztelve eldönteni tetszik-e ill. ha toleranciahatáron kivül eső jellemzői vannak akkor el kell állni és kész.
aleister: igen, összességében a DELL-t jobbnak tartom (megjegyzem én br. 160k-ért vettem, de elvétve még picivel alatta is előfordult már). Viszont az összehasonlításod sántít kicsit, ti. a használt hw árát nem lehet összehasonlítani az újjal (mivel az ugye használt). Azon kívül pontosan ismerni kellene az adott 27GL850 milyen darab (esztétikai állapot, panel, garancia, tartozékok, stb.). Nagyon ajánlom, hogy semmit (se újat, se használtat) NE vegyél látatlanban, esetleg úgy mint fentebb írtam. Szerencse kérdése milyen darabot fog ki az ember (panel homogenitás, színek, háttérvilágítás és bleedig) tökmind1 milyen gyártót vagy típust választasz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kivizsgálja az Arc meghajtó magasabb többletterhelésének az okát az Intel
- Linux kezdőknek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Fotók, videók mobillal
- PlayStation 5
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- AOC Gaming monitor 165Hz 1ms!
- DELL ULTRASHARP U2415B 24" monitor FHD/IPS
- Újszerű Dell 34 -es hajlított kijelző - 3440x1440px / 100Hz / USB-C 65W töltéssel (S3423DWC)
- AOC G2490VXA Gamer Monitor! 24"/VA/FHD/165hz/1ms/Freesnyc Premium-G-sync/
- SAMSUNG LS32DG800SUXEN ) 240HZ 4K OLED GAMER MONITOR ! 2024 MODELL! AKCIÓ
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i7-10G I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- iKing.Hu - Honor 200 Pro - Moonlight White - Használt, karcmentes
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest