-
Mobilarena
Fontos: aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Telekom készülékcsere akció a készlet erejéig vagy 2024.12.31-ig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jim-Y
veterán
válasz mercenaire #41518 üzenetére
ja, bár azt hozzá kell tennem, hogy ezeket alig-alig lehet kapni megfelelő állapotban. Egy 1280-at találtam itt PH-n, a hírdetés szerint jó állapotban is van, fel is vettem a kapcsolatot a hírdetővel. Egyébként az L700 is tetszene, de azt sem találtam megfelelőt pedig abból már több is van aprón :/ Azért ha vannak még ilyen jó ötleteitek ne tartsátok magatokban^^
-
Jim-Y
veterán
válasz korpicschess #41516 üzenetére
Nem ejtettem, egész egyszerűen immár lassan 10 éves na jó, lehet nincs annyi de 8 tuti.. és hát, elhasználódott nézem köszi..
-
Jim-Y
veterán
válasz korpicschess #41514 üzenetére
a nagyon alap most jó lesz, a SE ami most van, mára az se tud már többet, kamerája nem jó, játszani nem szoktam, amit használok a telefonáláson és az sms-en kívül az a stopper a visszaszámláló és az ébresztő ami ezeket tudja és emellett még úgy nagyjábból össze is van rakva, az jó lesz. Köszönöm az ajánlásokat, a 1280 után nézek
-
Jim-Y
veterán
válasz korpicschess #41511 üzenetére
Köszi a választ, olcsó alatt a nagyon olcsót, 10K alatt értettem használtan persze. E51 volt már a kezemben, sajnos nem tetszett, E72 jó lenne, de az meg nem ez a kategória, wifi sem kell, annak 4" fölött van értelme...
-
Jim-Y
veterán
Sziasztok, milyen nagyon olcsó mobiltelefont ajánlotok, ha a cél csak a telefonálás meg az sms a készülékkel? Egy SE K510i megy tönkre éppen és kellene helyette valami, minél olcsóbban, elkézelhető, hogy még 1-2 évig azt is használnám mint telefon. üdv
-
Jim-Y
veterán
Sziasztok,édesapámnak vennénk telefont, és 30-40K között vennénk egyet, általános igények, ő magától ezt nézte ki: C5-00, van ennél ajánlottabb ezen az áron? (független). 40 fölé nem tudunk menni:/ üdv
-
Jim-Y
veterán
Sziasztok, tudnátok ajánlani best-buy készüléket 10-20K között úgy, hogy akár használt, de jó állapotú is lehet? Egy S.E K510i-t váltana, és ha multimédiában gyenge az nem akkora probléma, mert van egy Ipod Touch 4G-m erre a célra. Igényeket most nem írnék, nem tudom mire váltsam le :S üdv
-
Jim-Y
veterán
Sziasztok, mivel nem találtam jobb topicot a kérdésemnek:
Egy Apple Ipod Touch 4G 8Gb -ot + egy Gigabyte GA-MA770T-UD3P alaplapot akarok cserélni egy tabletre, vagy ha úgy jobban tetszik, cca 60K körül szeretnék használtan Tabletet, cél:
Böngészni fogok, valamint a tableten tervezek újságot olvasni, wifi mindenképp kell, ha van 3G az csak előny de nem feltétel. Én magamtól egy Galaxy Tab-ra gondoltam, de mivel egyáltalán nem vagyok otthon a témában ezért kérem a ti segítségeteket, üdv
-
Jim-Y
veterán
válasz korpicschess #33353 üzenetére
6300-ám volt egy évig, nagyon szerettem, tényleg jó teló, most nőverémnél van, én vettem helyette anno egy Galaxy 3-t. üdv
megj: lehet tényleg az lesz, hogy veszek megint egy olyat
-
Jim-Y
veterán
Sziasztok, 10-15K körül milyen telefont ajánlotok, mivel egy iTouch-al lenne párban használva, ezért CSAK telefonálásra és sms-re lenne használva, így plusz igényként a normális összeszerelés és max a hosszú aksi-idő említhető. üdv
-
Jim-Y
veterán
Sziasztok, már voltam itt kérdeztem is, hasznos válaszokat is kaptam, de megint jöttem kikérni a véleményeteket, most azt szeretném kérdezni, hogy egy Nokia 5030-nál lenne jobb alternatíva, ha az igények:
-jó anyagminőség
-5030-ban tetszik a LED, mert ennek sokszor hasznát venném
-csak sms + telefonálás
-jegyzetek/teendők könnyű kezelhetősége is fontos szempont lenneAmi nem kell:
-semmi multimédia nem kell bele, lesz mellé egy iTouch-om ilyen célraAz érdekelne, hogy van e még másik zseblámpás/vakus mobil hasonló árfekvésben más gyártóktól?! üdv
-
Jim-Y
veterán
válasz meroly #31423 üzenetére
Köszi a tippeket, 6300-ám már volt, nagyon meg voltam vele elégedve,szv még az is lehet hogy megint az lesz belőle^^ üdv
Barátnőm meg tudna szerezni egy LG KP500-at 8.000 forintért, állítólag jó állapotban, én még nem láttam... vélemény? Esetleg ezekről: LG GU230 , ami még tetszik: 2700 classic . üdv
-
Jim-Y
veterán
Sziasztok, tanácsot kérnék, barátnőmmel mobil vételezés előtt állunk szűk kerettel:
Kezdjük vele:
- Árkategória. T-mobile, domino kártyás, cca 15.000-ig
- Használt vagy új
- Hol vennéd meg? T-mobile, lényeg hogy dominos lesz, lehet független is, ebben az esetben csak egy domino sim lesz mellé vételezve. Használt is szóba jöhet újszerű.
- Hosszú vagy rövid távra tervezel, a legjobbat keresed, vagy az éppen best-buy telefont? hosszú
- Mire használnád? telefonálás, sms, semmi multimédia, azért ha van rajta kamera az pluszpont
- Milyen kialakítású telefont keresel? mindegy
- Mire szeretnéd használni, mi a fontos? Elsőszámú telefon lenne, mindennapos használatra
Példák:
- csak telefonálás és sms
- erős igénybevételAmit én szeretnék:
Van egy T függő SIMem
- Árkategória. 15.000-ig
- Használt vagy Új? mindegy, ha használt akkor legyen többnyire karcmentes jó állapotban
- Hol vennéd meg? Budapesten
- Hosszú vagy rövid távra tervezel, a legjobbat keresed, vagy az éppen best-buy telefont? nem feltétlen hosszú távra, azért kell új teló mert eladtam a 3 hónapos G3-mat és abból veszek egy iTouch 4G-t meg szeretnék mellé egy strapafont
- Mire használnád? telefonálás, sms ... multimédiára ott van az iTouch
- Milyen kialakítású telefont keresel? klasszikus
- Mire szeretnéd használni, mi a fontos? mindennapos használatra, fontos a jó anyaghasználat, a nagy strapabírá, asszem ennyiüdv
-
Jim-Y
veterán
Sziasztok, tudnátok nekem ajánlani olyan tipusú telefont amit használtan 5000 körül megkapok és jó vételnek számít?!
Igények:
-van egy Galaxy 3-om, ezt szeretném eladni, és az árából venni egy Ipod Touch-ot, valamint egy előbb említett telefont amit csak telefonálásra és sms-ezésre használnék. Ami ugye így szempont, hogy strapabíró legyen, és könnyen kezelhető, extra nem kell Én magamtól egy Nokia 2330-ra gondoltam, egyéb vélemény? üdv és köszi -
Jim-Y
veterán
Épp csak annyira lassú a G3, hogy ne legyen zavaró, egyébként meg nagyon jó kis telefon
[ Szerkesztve ]
-
Jim-Y
veterán
Sziasztok
- Árkategória: (30K,40K)
- Használt vagy új: Új
- Hol vennéd meg? Függetlenül újonnan gyártói garanciával
- Hosszútávra
- Mire használnád? Édesapámnak lesz egy régi 3410 tipusú telefont váltana le
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is? mindegy
- Milyen kialakítású telefont keresel? Okostelefon szóba jöhet,vagy normális nem csúszkás, nem nyitható.
- Milyen funkciók fontosak? Priorítás: legyen strapabíró, könnyen kezelhető legyen (édesapám miatt), ha lehet legyen benne WifiEzeken kívül nincs megkötés, ha Nokiában van ilyen akkor az lenne a legjobb üdv
Megj.: ő magától a Nokia 5230-t nézte, mivel az a megadott kategóriában van, én a nokia 6303i -t ajánlottam neki, de asszem egyikben sincs wifi A wifi sem létkérdés, de úgy gondolom, hogy 2011-ben már ez minimum kéne hogy legyen üdv
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide!
-------------------------
Előzmények I.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest