- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch
- iOS alkalmazások
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
-
Mobilarena
Fontos: aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Telekom készülékcsere akció a készlet erejéig vagy 2024.12.31-ig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
quailstorm
nagyúr
válasz inkubator #43831 üzenetére
Utánzatot hamar kiszűröd, nem lesz olyan felhasználói élmény, képernyő stb. Ilyen szintű telefont nem lehet csak úgy utánozni. A másik meg a touchwiz, na az se lesz utánzaton. (akarom mondani nature wiz UX)
A letiltást nem tudod megoldani, barátom újat vett garanciával, mégis letiltották. Kapott egy másik IMEI-t azóta azzal megy.
Viszont ha nem egyezik az akku alatt az IMEI a szoftveressel akkor már gáz van. -
mr.kocka
aktív tag
válasz inkubator #34517 üzenetére
Blade, X8, Galaxy Mini, Optimus One,.. talán ezek amik ebben az árkategóriában a legjobbak..
Blade: Nagyfelbontású kijelző - talán túl nagy is - emiatt gyengébb picit az akku
X8: Gyárilag csak 2.1van rá, Multitouch nincs sajnos
Galaxy Mini: Gyenge kijelzőfelbontás
Optimus One: Ebben nincs nagyon gyenge..Blade kb. 25, Optimus picivel drágább, Galaxy Mini és X8-at pedig 20körül kaphatsz.
Dream of my life.. // uj telefonszam: 06-30-551-99-71!!!
-
rizso
addikt
válasz inkubator #24198 üzenetére
Omniát vegyél! Okés, hogy a kijelzője lehetne jobb felbontású, de gyatrának azért nem nevezném Használat során semmi gond nincs vele, szép a képe - persze ha nem 2cm-ről nézed korpicschess is elég jól összefoglalta, hogy miben jobb, viszont a kamerát nem említette! Na abban is odaver a diamondnak! És a fehér színben is igazat adok neki, tényleg nagyon mutatós! Ha gondolod nézd meg a képeket a hirdetésemben! iGO is jobb vele! Ha diamondra raksz igo-t, akkor már nem marad valami sok helyed, omniánál viszont ilyen gond nincs! Szerintem az omnia kiforrottabb készülék, és sokkal jobb rá a MAGYAR támogatás/felhasználói tábor!
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
kenny123
addikt
Szerintem egyikkel sem találkozol nagyon kirakva, maximum valami mobiltelefon szaküzlet, mindegyik már eléggé kifutó darab.
A programok tárháza mindkettő telefonnál "végtelen" révén Windows Mobileról van szó.
Viszont ha szép képernyőjű telefont szeretnél, mindenképpen diamond.640x480as felbontása tűéles, szép képet ad.Ellenben az omnia 240x400.Letiltásról pedig szerintem arra figyelj, hogy gyárilag kártyafüggetlent szerintem nem tiltanak le.
yo
-
korpicschess
veterán
Gyári független telefont nem tudnak letiltani! Amúgy is olyan készülékeket érdemes venni, viszont mivel a Diamond és az Omnia is már 2 éves, így annyira nem kell tőle tartani.
Programokban ugyanazokat tudok rájuk pakolni, Omnia mellé anzo is csinált ROMokat, de Diamondhoz pedig ott van az xda-developers fórum, ami a HTC-sek Bibliája!
Milyen különbségek érdekelnének? RAM több a Diában, procija filmnézéshez gyengébb, mint az Omniájé, viszont van 3D gyorsítás. Azért jobb amúgy az Omnián a filmezés, mert gyatra a kijelzőfelbontás, nem kell annyira meghajtani.Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
korpicschess
veterán
válasz inkubator #24195 üzenetére
Olyan telefon ami iPhone programokkal elboldogul az az iPhone!
Omnia és Diamond jó! E52 is, de neked inkább az első kettő.Én a Diamondot favorizálom, nagyon jó telefon, hátrányai: gyenge akkuidő (jó hogyha nagyobb akksisat veszel), nem bővíthető a memória (én elvoltam 4gb-al), nincs 3,5es kimenet (500ft egy átalakító). Előny: nagyon testreszabható, szép, okos, könnyű, gyönyörű a kijelzője, viszonylag nehéz szépet kifogni használtan
Omnia: nagy memória, gyári fülesen van 3,5es kimenet, viszont a kijelzője gyatra.
Én Diamondot vennék, de Sly Bp. pl Omniát. Izlések és pofonok, Omniából van fehér is, az pl. nagyon szép.
kenny123: Nincs mit!
[ Szerkesztve ]
Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide!
-------------------------
Előzmények I.
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Androidos fejegységek
- Autós topik
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest