- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Yettel topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
-
Mobilarena
Fontos: aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Telekom készülékcsere akció a készlet erejéig vagy 2024.12.31-ig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
CarKiller47
tag
válasz SkyLaci #33645 üzenetére
Közben lejárt a szerkesztés.
Tudom, hogy Androidos kell, és nem tudom mennyire bírod a bada-t, de 50 alatt kapható a Wave II 1GHz-es processzorral, 512MB RAM-mal, PowerVR SGX540 grafikus chippel, HD videófelvétellel, SuperLCD-vel, szerintem ez nagyon jó vétel, csak ugye egy kritériumodnak nem felel meg. Android
Szerintem amint frissíthető lesz a bada 2.0-ra, nagyon jó lesz, mert most ugyan eléggé egyszerű op.rendszer, de akkor jobb is lesz, illetve szebb is.
De ez csak egy ötlet. Mellesleg a Wave-n is jó netezni (Flash Lite van), csak a 256MB RAM betesz neki, amit az utódban kijavítottak. (megduplázták)(#33650) Sunfleur
A bada elvileg tudja ezt, egy külföldi tesztben azt olvastam tudja, egy másikban is, szóval szerintem igen, tud multitaskot.
[ Szerkesztve ]
-
CarKiller47
tag
Ha böngészésre kell.. nos:
Alapból gyors wifi-n, és igazából nincs sok gond vele, a kijelző megfelelő (bár böngészni inkább egy 4"-ost szerintem) a színei is jók, a telefon nem merül gyorsan, nekem napi 0,5-1 óra netezéssel 3 napig simán elmegy(a gyenge proci előnye), viszont flash nincs! Persze biztos lehet rá barkácsolni valahogy, de én nem próbáltam. A ZTE Skate annyiból lesz jobb, hogy nagyobb kijelző... és kész! Ugyan az az ARMv6-os proci, csak 800MHz-en, ugyanakkora felbontás, ugyanennyi RAM (512MB ugye, a Blade soha nem írja azt, hogy hoppá, kifogyott a memória, ellenben a jóval drágább Wave előszeretettel közli ezt velem, de talán abban nincs is ennyi) Tehát a Blade ár-érték aránya még mindig nagyon jó! 20000Ft volt 2 év hűséggel MédiaMánia XS-el (3000/hó), de ez a csomag ki is van használva -
Rav3n02
senior tag
Nekem is Blade-m van. Szolgáltatótól függően de újonnan 30ezer +-ezerért hozzá lehet jutni. A sebessége abszolút rendben van. Opera böngészővel kényelmes, akadozásmentes a böngészés. Ha szeretsz mókolni a telefonon akkor felraksz egy főzött ROM-ot és mégjobban hasít...
Az, hogy mi szép tényleg elég relatív, szerinted a GT540 és a Blade is csúnya, szerintem meg mindkettő pofás
-
SkyLaci
őstag
válasz SkyLaci #33635 üzenetére
Tisztában vagyok azzal hogy ezek az olcsó érintő kijelzős telefonok elég gagyik. De van max 20000 forint, ebből kéne egy új (mert a használtban nem bízok), érintős (mert az kell és kész ), használható telefon. Ha erre azt mondjátok hogy GT540. azzal nem tudok mit kezdeni, mert oké hogy az jobb telefon, de nem fér bele a keretbe, tehát rossz válasz a kérdésre.
-
CarKiller47
tag
válasz SkyLaci #33631 üzenetére
Rav3n02 kollégának van igaza. Ha vesztek egy olcsó érintőst, könnyen megeshet, hogy a barátnőd többet látni sem akar olyanokat.
Az S5260-at ajánlanám maximum, az 5230-ast semmiképpen. azt is 20 körül láttam a Telenornál. Persze a GT540 valószínűleg jobban megéri használtan, de még újonnan is... -
krisztian112
senior tag
válasz SkyLaci #33631 üzenetére
Hát az s5230 annyira egy sz@r választás hogy haverom kb 10nap után visszatért az SE k550i-jéhez, mert ahogy énis próbáltam egy rakás lassúság az egész. Mellesleg a kijelzője rohamosan karcolódik. a TW 1.0 UI a widgetekkel, hát nem is kell mondanom hogy képernyőhuzogatás helyett mindig a widgeteket mozgatta... Szóval még mindig megéri egy normális klasszikus kialakítású telefont venni. Ezek az olcsó érintősök csak mutatóba vannak.
[ Szerkesztve ]
Huawei P10 lite
-
Rav3n02
senior tag
válasz SkyLaci #33627 üzenetére
Ha nem akarjátok a telefont az első pillanatban a falhoz vágni akkor s5230-at felejtsétek el
Új telefonra lenen szükség, vagy használtan is megfelel? Ha újonnan akkor melyik szolgáltatótól?
Használtan már lehet kapni 18ezertől LG GT540-et. Unisex, android, wifi, 3g, jó akksi, egész jó kamera vaku nélkül
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide!
-------------------------
Előzmények I.
- Gaming notebook topik
- Vírusirtó topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Indiana Jones and the Great Circle teszt
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OpenMediaVault
- Fűzzük össze a szavakat :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Sharp GX30 - A ritka i változat - GX30i - Dobozos
- Samsung SGH-i900 Omnia
- Eladó EVOLVEO EasyPhone XR piros színben, vadonat új készülék, fólia is rajta
- Samsung E500 - Kinyitható divatmobil - OLED - Arany és Bőr - LaFleur
- Nokia 8110 4G - Bontatlan - Új - DualSIM - GPS - WIFI - Hotspot - Banántelefon -
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest