Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Buds 6 - ajándék fülesnek hallgasd a dalát
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
-
Mobilarena
Fontos: aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Telekom készülékcsere akció a készlet erejéig vagy visszavonásig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonio
senior tag
ide is berakom, itt talán nagyobb a "forgalom"
Sziasztok,
már jó ideje tervezgetem új telefon vásárlását, karácsonyra, még várok az utolsó pillanatig az alacsonyabb ár végett
eddig samsung D900i volt kinézve, de mára már ha kissé fogcsikorgatva is de Nokia 6500 classic is képbe került bár így is min. 15 eFt a különbség de egyszer van karácsony
(ez az egyettlen nokia ami nekem igazán tetszik), meg talán E-51 is bár annak inkább az ár/érték aránya ... ja és persze nem nagy batár "féltégla"kérdésem az lenne mivel jelnlegi telfonom elég oldscool telefonálás /sms ennyi
azaz nem vagyok képbe a mai telefonok tudásávala 2 nokia közt leginkáb az op rendszer a különbség, és ebben E-51 jóval fejletteb hiszem az már okostelfon
kérdésem a Series 40, 5th Edition ami a 6500classi ban van "mire jó"? úgy értem milyen plusz dolgokat lehet rárakni pl office olvasót? szótárt, "mitudomén" pl budapest térképet lehet rárakni ?
mi tud ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide!
-------------------------
Előzmények I.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Álomsebesség elérhető áron - Fedezd fel a jövőt!
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest