Hirdetés
- Yettel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- MIUI / HyperOS topik
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Redmi Buds 5 és Buds 5 Pro - feláron vagy féláron?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 6s - Nyomás utána!
- Kamerájánál 9,5 milliméter vastag lehet az iPhone 17 Air
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
ezsiasi
csendes tag
Üdv. Van egy Fisher Nordic FSAIF-NORD-123AE3 oldalfali mono split klímám 3.5 kW. Az lenne a kérdésem, hogy a kültérinél csepeg a víz, nem sok de csepeg az alján ahol a kifolyó van,( nem oda van kivezetve a kondenzvíz,) az le a földre folyik. Kérdésem ez normális? 3 ilyen klímám van és mind ezt csinálja. Köszönöm a válaszokat.
-
ezsiasi
csendes tag
válasz
J.J. András #39264 üzenetére
Köszönöm az infót, de ez már így marad. A tető már 11 éve kész. Ez legyen a legnagyobb gond. Ha meg valaki kötekedni akar, akkor az összes légkondinak a kondenzvíz kivezetése kivan vezetve. Az enyém igyiksem.
-
ezsiasi
csendes tag
válasz
Core2duo6600 #24050 üzenetére
Mesélj mennyi LG klímád volt, ja, hogy sok a 19db beltérihang.
3+2 év gari, meg 10 év kompresszora . Nekem 3 éve LG van tökéletes ja és leszabályoz 115 wattig. Tényleg felejtős. -
ezsiasi
csendes tag
válasz
cadgers #22904 üzenetére
Zaj vagy rezgésműködésközben.
• Kattanó hang.
Kattanó hang hallható, ha akészülék az átváltó szelepmozgása miatt bekapcsolódik vagy kikapcsolódik.
• Csikorgó hang.
A hangot a beltéri egységműanyag alkatrészeinek hirtelenhőmérsékletváltozáskor fellépőhőtágulása adja.
• Vízfolyás hangja, fújó hang.
A hang akkor keletkezik, amikor a légkondicionáló hűtőközegénekáramlási iránya megfordul.•
Ezek normális jelenségek.• Egy pillanat múlva elhallgat. -
ezsiasi
csendes tag
válasz
cadgers #22901 üzenetére
Régen ezt a kérdést én is felettem, de nem kaptam választ. Ja de mégis , hogy valami nagy baj lehet. Újra át böngésztem a könyvét és megtaláltam, hogy normális működés. Az igaz, hogy itt a fórumon nem ajánlott kategóriában van . Ja és van rá 3év teljeskörű és10év garancia a kompresszora. LG A12LL Art Cool Slim klíma.
-
ezsiasi
csendes tag
válasz
Cpt. Flint #22824 üzenetére
Az LG mióta matricázott délkóreai gyártmány.
-
ezsiasi
csendes tag
-
ezsiasi
csendes tag
Üdv én egy LG a12ll légkondit vettem még tavaly. Összeségében jó, csak hát mindegyikben van negatív is.
Például a vízszintes lapát nem megy fel eléggé, teljesen fel irányítva is már két méternél érzem a hideget. Mivel ott fekszem alatta. A szemközti falra szeretném fújni a levegőt be nem lehet, ezért tettem a légkondi alá egy szalag parkettát és ez tereli felfelé a levegőt. Az energia csökkentés a 60 meg 80% -léket az csak humbuk. Mértem a pillanatnyi fogyasztást és nem nem változott. Az hogy könnyen lehet szerelni kit érdekel úgysem én rakom fel. A sok szűrő megy bizbasz nem számít. Ja és a fogyasztása mikor kikapcsolom először 40w egy idő után 9w ez állandó. Még szűrcsög is ha újra bekapcsol mikor hűtés van. Egyébként meg vagyok elégedve vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest