- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
feco70
senior tag
válasz
Planner555 #52718 üzenetére
Nekem a háromból az egyik sensira, H tarifára kötve, honnan veszed , hogy nem igényelhető a H tarifa rá?
Én teljes fűtésre használom, nem egy Ltca de pár éve fűtök vele, semmi gond vele. Megfelelő helyre, megfelelő méretű helységbe kell rakni, minőségi szereléssel, és nincs gond -
Miklósbácsi
tag
válasz
Planner555 #52718 üzenetére
Az itteni levelezésben elég sokszor megtalálható a Daikin Sensira. Még senki nem írta, hogy nem engedélyezték a H tarifát erre a típusra. Én is úgy tudom, hogy engedélyezik.
Kérdésedre a fűtés : főleg kiegészítő fűtésre használom a 3.5 -ös példányát. Semmi panaszom nincs rá, mostanában napi 3 - 4 kW a fogyasztása. Mínusz 5 fok alatt már inkább a gázt használom. Sokan mást gondolnak, de nálunk a parapet (öntöttvas, nem pattogó ) konvektorok igen jól teljesítenek. Kár is lenne megválni tőlük. -
Orlin
addikt
válasz
Planner555 #52681 üzenetére
Hello!
Ahogy néztem ezen az árakon már találsz Daikint is.A fórumtársak akik jobban értenek hozzá ők is szerintem inkább ezt az irányt fogják ajánlani.
Én csak kettő Daikin Sensira-val fűtök szinte egész télen.Nyári hűtésben is jól szerepeltek.
Új hozzászólás Aktív témák
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest