- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
süti5
őstag
Szüleim noname áruházi genexe is 5 éve működik hiba nélkül. Ezért döntöttem én is emellett. Olcsó, de teszi a dolgát, hűt. Van távirányítója, éjszakai mód stb, akinek egyszerű kell, annak szerintem megteszi.
A minőségi, drágább klímák biztosan megbízhatóbbak is, de ha mondjuk a noname 80%-osan megbízható, a lényegesen drágább meg 90%-ban megbízható, mindenki eldöntheti melyiket választja. Fogyasztásban természetesen ha valaki sokat használja, érdemes inverterest választani, de valahova tök felesleges.
Igazából a klímák nem sokkal bonyolultabb szerkezetek mint egy hűtő, és azok sem nagyon gyakran romlanak el... Most ha belegondolok, hogy vettem volna egy 5x ennyibe kerülő klímát és ugyanígy csak fújná a hideget hát elég ideges lennék
-
atom18
senior tag
hát a kérdés jó nem mondom h.nem fontos a pénz és az ára mert az de úgy vagyok vele h.ha már veszek és 10-20ezer ft a különbség valami között inkább a drágább mellett döntök mert hosszútávra gondolkozok és olyanra ami tényleg jó és gazdaságos is! írj egy olyat amilyet te gondolsz megnézem és írom sok vagy venném!
-
Fasten
tag
Ez a Samsung Maldives, ugye? Mi ilyet szereltettünk be, nagyon fajin! Kellemes halk, ami nálam borzasztó nagy előny. AutoClean funkció, inverter, quiet-mód... Nekünk bejött!
A kültéri az erkélyen van, kb fél méterre a fejemtől ( nem volt máshol hely
), de absz. nem vészes a hangja!
üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Lenovo Yoga 7 2-in-1 - 14"WUXGA - Ryzen 7 8840HS - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest