Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Megjelent a Realme GT7, a márka legolcsóbb csúcsmobilja
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Itt a friss Moto G Stylus
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Az IMF szerint az AI növelheti a GDP-t, és ez fontosabb, mint az emissziók
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Prohardver app (nem hivatalos)
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
windy
tag
válasz
bitblueduck #87451 üzenetére
Persze, hogy jelentős, nagyon is. Egy kicsit túlméretezett gép hamar átmegy on-off-osba, ki-be kapcsol, ha nem tud eléggé visszaszabályozni. A ki-be kapcsolgatás jelentősen rövidíti az élettartamot.
-
windy
tag
válasz
bitblueduck #87426 üzenetére
Mindenképp jobb a félmegoldás, mint a rossz megoldás. 20 nm-re a 3,5 kW is sok, de ebben az esetben javasolt a nagyobb szobába, csak én néznék olyan gépet, ami jobban vissza tud szabályozni. Aztán meg, ha szükségesnek érzed, egy vagy két szezon tapasztalatával a kisebb szobába is mehet egy készülék, itt is a visszaszabályozhatóság kellene legyen az elsődleges szempont. Ebben pedig a Fuji elég jól áll pl. a Daikinhoz képest. Ha igényes vagy, és tényleg fontos a komfort, akkor a kínai ócsókat meg érdemes elfelejteni, mint, ahogy a tapasztalatod is ezt mutatja.
-
lekorszke
tag
válasz
bitblueduck #87423 üzenetére
Szia
Ez egy klímával nagyon nagyon kompromisszumos.
A kisebb szobába alig fog jutni valami, hiába teszel 5kw-t annyit érsz el vele hogy ki be fog kapcsolni és lefújja a fejedet.
Kímélő klíma meg ugymond nincs ,esetleg huzat mentes bár én abban sem hiszek.
Ésszel kell használni, és jó helyre kell feltenni abban az esetben nem lesz semmi huzat hatás.
Lényeg a lényeg ezt egy géppel nemtudod megoldani. Max ugy hogy a nagy szobában lesz pl 24°c, a kicsiben ha arra irányítasz egy asztali ventilátort még 27°c.
Én biztos két gépet ajánlanék.
De ha egyhez ragaszkodsz semmiképp nem 5 kw és mint mondtam kompromisszumos lesz. -
TeeJay
félisten
válasz
bitblueduck #87423 üzenetére
2db olcsóbb klímával komfortosabb lesz. Syen Charm pl vagy TCL Tpro
5kW felejtős ilyen kicsi szobára
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Home server / házi szerver építése
- Asztrofotózás
- Autós topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest