- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
ecaddsell
aktív tag
válasz
eladocuccaim #87174 üzenetére
A páratartalom szabályozás egy marketinges találmány. A levegő ha olyan hideg felülettel találkozik ami a harmatpont alatt van a pára ki fog csapódni. Azaz ez split klímánál automatikusan hűtést jelent (megfordítva hűtésben automatikusan párátlanít).
Ha a párátlanítás optimális akkor a hűtés nem lesz az és vice versa.
Ami durván párátlanít az az ipari párátlanító (már használtunk ilyet), de rettenet hangos és azt a nem kevés áramot amit felvesz mind elfűti (azaz valójában fűt).Hűtésben nem lesz hatalmas különbség a klímák közt, de itt is jobb, ha nagyon nagy elvárásaid nincsenek.
Ha nagy hőmennyiséget kell elvinni akkor azt vagy nagy légárammal (zajos) vagy hidegebb levegővel (erősen párátlanít, a direkt hideg diszkomfortos) lehet.
Ha éjszaka sem tudja hidegen tartani a helyiséget éjszakai módban a klíma (úgy, hogy nappal is megy) akkor ott nagy a hőátbocsátás (nincs rendes szigetelés). Ezt nem a klíma fogja megoldani.Nálunk van Smart One (illetve az elődje Smart R) ill. Daikin is.
Hűtésben mindegyik jó, fűtésben jobb a Daikin, de hibás telepítéssel bármelyiket el lehet rontani (sajnos nálunk az egyik Daikin hangosabb mint kellene, több ötlet is volt már rá mit kell csinálni mivel egy kör már volt és nem jött be elengedtük; zajosabb környéken persze lehet észre sem vennénk, de nagyon csendes környéken ez jobban kijön).Azaz az adatlap meg a telepítés utáni végeredmény lehet köszönő viszonyban sem lesz egymással ill. az, hogy mi tűnik hangosnak nagyon függ a háttér zajszinttől. Hűtésben minden klíma párátlanít is, az hogy mennyire függ attól, hogy mennyire kell hűteni.
-
TeeJay
félisten
válasz
eladocuccaim #87176 üzenetére
Én évente mennyi Mitsu, Daikin, Panasonic és Fujitsu klímát mosok de még Toshiba-t is
Valahogy nem akar baja lenni egyiknek se pedig van ezek között 6-8éves is
Meg 15éves Daikin Ururu Sarara is voltSzerintem neked nem való a japán klíma
Ja a Daikin Sensira klímám 5szezont lenyomott és éjszaka végig éjszakai módban ment és gyönyörűen tartotta a 24fokot a szobában sőt mivel elektronikus adagolós akár jóval alacsonyabb hőfokot is tud játszani éjszakai mód mellett
-
TeeJay
félisten
válasz
Nem minden Syen klíma Syen Muse Next!!!
Next az tavaly nyár óta van, megkapta a dög nagy kültérit amit a Gree Comfort Pro is
27kg, az egész háta kondenzátor és 33mélységben oldalra is megy
Biza az halk gép és 8,5SEER/4,8SCOP!!!A többieknek ha Syen van tuti valami Bora vagy régebbi típus lehet esetleg tavalyi Muse de annak totál más kültéri egysége volt még
-
TeeJay
félisten
válasz
Daikin FTXF35F és FTXC35E is már wifis gyárilag
-
Tamás9x
őstag
válasz
Tudnal errol meselni mi a baj a Japan klimakkal? Nagyon sok alatt aludtam mar, es ha mas nem en egy igen hisztos ember vagyok a zajra
-
feco70
senior tag
válasz
mitsu, fuji, pana, el nem tudom kébzelni mi baj lehetett velük
-
11hh
tag
válasz
A kérdés inkább az, mennyit szánsz a klímára.
A Polár azért halk, mert TCL gyártmány – itt a fórumon elég jókat írnak róluk.
Ha árérzékeny vagy, a TCL T-Pro jó választás lehet… de majd az okosok megmondják.
-
lekorszke
tag
válasz
Jó választás lehet a smart one.
A páratartalomra való szabályzás működik, de azert nem szabad tőle azt várni mint egy páramentesitő készüléktől.
Valóban halk a kül-beltéri, és sztem rohadt jol is néz ki.
Ma raktunk egy muse nextet, utána délután egy smart one-t hát ég és föld.
Én ajánlom. -
Máté94
addikt
válasz
A leghalkabbak a japánok lesznek, tehát érdemes lenne az alap WiFi-t elengedned.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Linux Mint
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- BestBuy topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- BMW E39 540i - V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- EZVIZ CS-EB8-4G-2K-PS(kit)
- Techsend cyber A 2023 elektromos roller eladó
- Alufelni 4 db., R16 méretű gumihoz (pl. Ford Galaxy II) (az ár 4 db-ra vonatkozik)
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest