Hirdetés
- Apple iPhone SE - se vele, se nélküle
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Gear S3 - második kör
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Asike
csendes tag
Nekünk a tenkes szerelte fel a második klímát. Tisztán és precízen dolgoztak. Egy Fischer nordic lett fel rakva. Csendes és teszi a dolgát. Az akkori árajánlatba nem volt megszabva márka, így mindenfélét raktak a listába. Most kértem egy új ajánlatot tőlük a döglődő klíma cseréjére de megszabtam, hogy csak japán legyen. Meg se próbált rá venni egy újabb fischerre vagy más kínai csodára. Szerintem korrektek. Egyébként se nagyon találni jó klímást pécsen. Vagy ha tudtok akkor osszátok meg velem.
-
Castell
aktív tag
Hát a Fisher kapta a legnagyobb pontszámot, nem azt mondom, hogy rosszak, na de :)
Egyébként jó összefoglaló, és segíthet a választásban is. Bár annyi vélemény van egy-egy típusú klímáról pro és kontra, hogy nehéz lehet a választás. A legvitatottabb típus jelenleg a Gree Comfort X :)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SZINTE ÚJ, GARIS, 2024 SENCORE S70 400W EROLLER
- Romet Rambler R9.3 MTB Vadi új, 0 perces, Garanciás!
- Secretlab TITAN Evo "Soft Weave"- XL - 5 év garancia Bontatlan, Új, Számlával
- Liftor Active fekete, szövet + háló ÚJ BONTATLAN
- Secretlab TITAN Evo "Soft Weave"- Regular - 5 év garancia Bontatlan, Új, Számlával
- Noblechairs HERO Black/Platinum White gamer szék
- Állítható magasságú, motoros asztalláb - Gyerekzár + ütközésvédelem - 2 év magyar garancia! POSTA!
- Teljesen Új Bontatlan Amazon Echo Spot (2024) Okos hangszóró - Fekete - bolti ár 35+
- Eladó Moulinex compact chef elektromos grill sütő
- Kültèri profi kamera
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest