- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
feco70
senior tag
Valami rendes szerelőt már hívtam volna biztos
-
feco70
senior tag
Kollégám nak szoktam segíteni, fával foglalkozik, 40 ezer 1m3 erdei, ez pest megye, minden hivatalos, le papírozva. Nem tudja olcsobban adni, neki is drágán viszi a kamion. Mi is tudnánk Miskolc környékéről olcsón fát venni csak nem éri meg a fuvar miatt. Sajnos 100 nm ház hoz, kell 10 m3.
-
feco70
senior tag
Nem gondoltam volna,hogy ilyen keveset fogyaszt,
asha07lcc szakiék berakták anyósom hoz a 3,5 sensirat nov végén, azóta azzal fűt egy 22 nm szobát. Napközbe ki van nyitva az ajtó, valamennyi meleg megy ki az előszobába is.
12.09 től 01 01. ig. vagyis 23 nap. Igaz nem volt hideg, most fizettem be neki, 6980 ft ot. Ebbe minden benne van, egyedül él, kb 3500, 4000 szokott lenni a villanyszámlája -
feco70
senior tag
Na ez így folytatódik, nem nagyon kell agyon dolgozni a klímáknak, az idén már nem nagyon lesznek mínuszok. Ha lehet hinni az előrejelzéseknek.
-
feco70
senior tag
Másfél hete megy az anyósnál folyamatosan, tálca fűtés nélkül. 3,5 Sensira. Szépen leolvassza magát
-
feco70
senior tag
Szerintem az lényeges, hogy egyenesen legyen a kültéri, az egyik az masszív r cool on csücsül. A másikat is jól rakták be, de olyan vékony a tartó konzol anyaga, hogy meg dőlt egy kicsit kifele. Gumibak alá raktam alátétet, így most már szint be van.
Azért írom ezt le, mert ha nincs egyenesbe, nem tud rendesen kifolyni a víz, és belefagy -
feco70
senior tag
Nem semmi, tálca fűtés, minek?
-
feco70
senior tag
Engem semmi nem érdekel, ha valami bajom van , hangos Stb . Válalta, hogy jo lesz, gari stb.
Ha ő felrugja, ezt a szerződést, akkor én is. Nekem volt már ilyen, nem klímával, megkeresem, aztán lesz ne mulass. -
feco70
senior tag
600 ezres gép, van ilyen. 1000 böl 1
-
feco70
senior tag
válasz
BoneDragon #34649 üzenetére
Direkt felnyomtam 30 fok ra, ablaktól kb három méterre van. Semmit nem hallok, kinyitottam az ablakot,szélzajt hallok csak, azt is alig. Pedig a munkám miatt három évente kell hallásvizsgálaton részt vennem.
-
feco70
senior tag
válasz
tibibi #34596 üzenetére
Huzat hatás? Engem egyáltalán nem zavar, nálam nincs gáz, nem is lesz. A melóhelyen van,nem érzem jól magam gáz fűtésnél,hogy miért nem tudom. A legjobb szerintem a vegyes kazán radiátorokkal, csak elszálltak a fa árak. Nekem ingyen van a fa, amíg tudok maszekolni, de ha nem akkor klíma.
-
feco70
senior tag
-
feco70
senior tag
Az anyósnak jönnek szerelni gree comfort x jövő héten, próbálom lebeszélni, hogy van jobb is, meg lehet hangos lesz.De ha nem, hát nem, van valakinek tapasztalata vele, hogy mennyire hangos fűtésnél?
-
feco70
senior tag
Nekem most raktak be egy 3,5 sensira, meg van egy j3 daikin, nézegettük a szerelővel, semmi különbség nincs, még a j3 szerintem halkabb is. Ehez már nem vettem wifit, szerintem fölösleges, meg R32 gáz van benne
-
feco70
senior tag
válasz
sanzi89 #34268 üzenetére
Ha hallatszik a kültéri bent is, szerintem ott valami nem jó Daikin j3 alig hallok valamit a kültér böl, pedig ott megyek el mellette öt métere. Nekem is török, max meg vagyok vele elégedve. Kiváncsi vagyok, csütörtökön jönnek szerelni, Ftxfa35. Ha hangos lesz, lerugom a falról
-
feco70
senior tag
válasz
Miklósbácsi #33580 üzenetére
Amúgy 280 lenne szereléssel
-
feco70
senior tag
Az AmberPlus verzió! -30fokos !! aaa+/aaa+ nem a magyar gagyi zajos amber
Ezt írta nekem az egyik szerelő, hogy van ilyen is, azt mondja meg írja az árát is. Esetleg valakinél van ilyen? Azt mondja nem európai piacra szánták -
feco70
senior tag
Daikin FTXF35A / RXF35A Sensira Nem tudom kihagyni, 240 szereléssel, oktober
-
feco70
senior tag
Velem nem fordulhat ilyen elő,ha valaki ilyeneket írna nekem, összekapom magam,
És ez nem nagy képűség, vettem itt a hardveren egy alaplapot, el voltak hajolva a foglalat tüskék, mondtam a gyereknek adja vissza a pénzt, persze nem, azt mondta úgyse találom meg. Szaros húszezres lap,megtaláltam, a pénzt is vissza adta, meg azt a pár pofont is meg kapta.
Sajnos másképp nem megy
(#32785) Csápájev -
feco70
senior tag
Kipucoltam a mókuskereket amennyire tudtam, és nagyon jó lett. Nagyon el tud koszolodni. Sajnos nem férek rendesen hozzá, de veszek egy gőztisztítót, majd azzal adok neki
-
feco70
senior tag
Írtam, hogy a beltériből váltakozva, hullámokba jön a levegő, nem is hűt annyira.
Na lekaptam a burkolatot, nem csodálkozok rajta ,hogy nem fúj elég levegőt, olyan koszos a mókuskerék mint állat. Az asszony állandóan takarít, nem értem,hogy kapta magát így tele -
feco70
senior tag
Jövő héten hozzám is jönnek, kiváncsi vagyok mi a gond. Hullámzik a kifújt levegő a beltériből, szaggatva nyomja ki a levegőt, jobban nem tudom leírni. Daikin j3, novemberi szerelés
-
feco70
senior tag
válasz
Fantomas80 #32594 üzenetére
Velem futott volna össze, nem rakta volna zsebre amit kap
-
feco70
senior tag
Pár napja észrevettem,hogy a levegőt hol jobban fújja, hol nem, sűrűn váltakozva. mitől lehet?
Mintha nem is hűtene ahogy kéne -
feco70
senior tag
válasz
Smith Ügynök #32294 üzenetére
Hívd ki a szerelőt, azt ő tudja kideríteni
-
feco70
senior tag
A multkór írtam, szoktátok takarítani a kültérit? Nekem nagyon koszos volt, sok nyárfa virág, stb
-
feco70
senior tag
Írjátok már meg milyen gőzőlőtök van?
-
feco70
senior tag
válasz
Daffni2 #31991 üzenetére
Ezt most olvastam, másik fórum.Te is megtalálod.
Sziasztok! Pár napja szereltek fel nálam Gree amber, 3,5-ös klímát, és szerintem nagyon hangos. Volt már valakinek rossz tapasztalata? Másik:A kültéri egységet megreklamálta a szomszédom szerinte nsgyon hangos, és ne használjam este. Mit tehetek? Társasházban lakom
Új hozzászólás Aktív témák
- Merryfair Wau 2 hálós irodaszék / jó állapot / harmadáron
- CORSAIR TC100 RELAXED SZÜRKE/FEKETE SZÖVET GAMER SZÉK
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- ÚJ AXIS M1114 hálózati kamera Kompakt és adaptív HDTV Onvif
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- Bezámítás! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Zalman N4 EVGA 450W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest