Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
-
Mobilarena
Spórolj magadnak és másoknak időt, olvasd el az összefoglalót, és annak megfelelően kérdezz!
Aki nem hajlandó elolvasni az összefoglalót, erre bökjön rá:
----> Ajánlott házak adatbázisa <--- frissítve 2024 november
Ha kérdeznél, ennyit írj meg:
1. Mennyit szánsz a házra
2. Mi megy bele (legalább alaplap, CPU hűtő)
3. Bármi más ami Neked fontos (RGB, oldalablak, szín stb)
Új hozzászólás Aktív témák
-
BigBear
senior tag
????
NZXT H6 Flow házam van (is).
Mit értesz az alatt, hogy csak saját kiegészítő mehet bele? Honnan jött ez a - nem ellened, szóval ne haragudj - butaság?
Kiszórtam a gyári ventiket, mivel volt itthon egy sereg occó Thermalright RGB venti, ezek kerültek bele. Halk, szép, occók, mi kell még? Ja, nem fordítottak, azok bementek a Jonsbo házikómba.
Mivel nem akartam kábelrengeteget, bedobtam egy sima Alis filléres RGB vezérlőt / fan hubot és kész. (Hub és vezérlő nem ugyanaz, vezérlőnél maga a cucc képes a ventiket szabályozni.)
Ha nagy ház kell, simán mehet a H9, semmiféle saját holmi nem szükséges, ha nem akarsz.
Ilyesmi (gyorsan lőttem, nem művészi stb. de talán nem csúf.)
A vertical rögzítő egy Lian-Li universal 4-slots vertical GPU kit, de sajna nem tudom marad-e, a kártya cserélődik előreláthatólag egy Gigabyte 5070Ti Gaming OC-ra, kicsit tartok a gel leakingtől...
Szerk:
De, hogy a kérdésedre is válaszoljak. Azt, hogy mikor érdemes cserélni, neked kell tudnod. "Végtelen" kerettel a határ a csillagos ég. Kérdés, neked megéri-e és ezt igazából csak te tudod eldönteni. Jó hőfokokat meg ablakot már egy 30e forintos háznál is találsz. Onnan már sokkal nem lesz jobb hűtésed, esetleg több csillivillit, jobb anyagokat, extrákat fogsz kapni. (Félreértések elkerülése végett: NEM azt mondom, hogy nem lesz jobb a hűtés, csak éppen nem lesz arányos az árral, illetve szerintem(!) rohadtul nem fog számítani (természetesen némi túlzással) plusz 100e forintért 5 fok mínusz.
Az O11 azért etalon, mert az egyik, ha nem legelső hasonló felépítésű kétkamrás ház volt a piacon.
Nekem O11 Air Mini házam volt, beleszerettem anno, aztán megláttam ezt és meg kellett vennem. Ahogy már csilliószor házváltásnál...
Egyelőre az NZXT H6, meg egy Jonsbo Z20, meg egy régi, de azóta is "baba" Kolink Citadel Mesh van itthon.
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el a topic összefoglalót!
AJÁNLOTT HÁZAK 2024
GN: 2024 Legjobb házai
GN: 2022 legjobb házai
GN: 2021 legjobb házai
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4475
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4414
- Samsung Galaxy A37 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Egyelőre az NZXT H6, meg egy Jonsbo Z20, meg egy régi, de azóta is "baba" Kolink Citadel Mesh van itthon.
Busterftw