Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Mától kapható az EarFun Clip 2
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Spórolj magadnak és másoknak időt, olvasd el az összefoglalót, és annak megfelelően kérdezz!
Aki nem hajlandó elolvasni az összefoglalót, erre bökjön rá:
----> Ajánlott házak adatbázisa <--- frissítve 2024 november
Ha kérdeznél, ennyit írj meg:
1. Mennyit szánsz a házra
2. Mi megy bele (legalább alaplap, CPU hűtő)
3. Bármi más ami Neked fontos (RGB, oldalablak, szín stb)
Új hozzászólás Aktív témák
-
butcher eu
senior tag
ezt ajánlották, ez 20k. sztem jó választás lehet.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
butcher eu
üzenetére
mondjuk így már teljesen megértelek
-
butcher eu
senior tag
-
Rockybro
tag
válasz
superecneB
üzenetére
Antec Nine Hundred elől 2 hátul 3 12cm-es ventillátor
...najó csak vicc volt... nézd meg ezt: Cooler Master 690... elegáns, egyáltalán nem csicsás, sok jót mondanak róla... elől hátul 120mm-es venti... -
superecneB
őstag
válasz
Rockybro
üzenetére
Igazából minél olcsóbban, nem kedvelem ezt a nagy csilivilit amiket mostanában csinálnak, vmi sima egyszerű kéne ezelőtt Chieftec Dragont néztem de nem találtam jó árban (mondjuk annak pont nem 12es ventisek a helyei, de ugy néztem elég jó a szellőzése esetleg ahoz hasonló házat is ajánlhattok)
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
butcher eu
üzenetére
12ezer forint, bár nemtom hogy mi a csicsás benne, max a kijelző, de az meg hőmérséklet szabályzós, ami nem árt.
és sztem nem egy kics ház...
elég tágas -
Rockybro
tag
válasz
superecneB
üzenetére
milyen árban, milyen színben, milyen stílusban keresel házat?
-
superecneB
őstag
Üdv mindenkinek!
Tudnátok nekem abban segíteni hogy valami olcsó, elöl-hátul 12cm es ventit beszerelhető háza ajánlanátok? -
z0d1AK
nagyúr
válasz
butcher eu
üzenetére
1-2hozzáazólással fentebb van a link, de ott van a hirdetéseim közt is!
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
butcher eu
üzenetére
mocsok módon, még mindig a saját házam ajánlanám

-
strife
tag
válasz
butcher eu
üzenetére
Nem vagyok egy annyira nagy szaki, de ez elég nagy ház biztosan belefér mindened. Igaz 22k de ez egy megbízható ház, havernak is ilyen van. Igaz nem alul van benne a táp és nem egy szépség, de szerintem ez jó választás lenne, biztos van aki tud jobbat is mondani, de egy alternatívának talán jó

-
butcher eu
senior tag
sziasztok
ajánlana nekem valaki egy olyan házat, amiben allulra kell tenni a tápot, lehetőleg valamilyen torony féle, hogy bele férjen faján a vízes cucc minden része. (radi, tartály, pumpa, csövek.)
valahol 20k környékén-alatt. -
dmenyusd
csendes tag
hello! érdeklődnék hogy valakinek esetleg volt e már dolga ezen házak valamelyikével és ha igen mi a véleménye róla:
Aerocool Aeroengine II
Aerocool Extremengine 3T
Aerocool T40
Aspire X-Plorer
Raidmax Ninja
Raidmax Sirius
XG Eagle Night Hawk
Sigma Luna Type W -
kem
addikt
Nekem Centurion 534 van, és az egyetlen hibája, hogy csak 3 hdd-nek van hely.
Én személy szerint nagyon beleszerettem amikor beleköltöztem. -
Bocaa
senior tag
-
malwy
senior tag
Hali!
Van vmi alternatíva a CM690-re?
Fontosabb szempontok szémomra : alsó tápos, hasonló árkategóriájú, nem rezonáló és jól szellőző, 12-14 centis ventik és hasonló méretű legyen.
Ha nincs akkor ez lesz
-
Jhonny06
veterán
Egyébként pedig nem olyan jó dolog ez az oldalas megoldás. Azok a tartók egyrészt nagyon gagyi műanyagból vannak, bele kell erőltetni, másrészt pedig akkor ugye a másik oldalról lehet csak rákötni a kábeleket, mert arról az oldalról egyszerűen nem lehet hozzáférni. Tudom, mert CM690-em van, szerintem elég hülye megoldás.

-
Niczo
senior tag
Hali! Végül a Lian-Li helyett egy viszonylag olcsó CM Elite 331-es házat sikerült vennem (győzőtt az ár-érték arány). Viszont néhányan kicsit túldicsérik ezt a házat. Szerintem a csavar nélküli szerelhetősége semmit se ér, szerencsére a HDD/ODD-k csavarral is rögzíthetők a vacak műanyagok helyett. A vga-t viszont jól tartja a csavarmentes megoldás (pedig az enyém nem kis darab). A ház leírása egyébként nem a jó csavarokat irja a vinyókhoz (legalábbis az én Samsungjaimnak más a menetük). A vinyókat egyébként is nagyon nehezen lehetett a helyükre nyomni, olyan passzentos a helyük hogy a vinyók fekete fényezését is felsértette. Bár viszonylag vékony lemezekből van a ház, de ennek ellenére eddig még nem rezonált. Ja és a hozzá adott 12cm-es venti kellően halk, ez igen pozitív. Attól függően hogy mennyire melegszik a gép, lehet hogy kap előre is egy ugyanekkora ventit. Egyébként az elején az Elite felirat gyárilag gagyin lett feltéve, eleve kissé eláll. Persze a néhány apróbb hibán felül lehet emelkedni, ezért a pénzért simán egy jó ház (lehet csak az a bajom hogy egy drága Chieftec nagytornyom volt előtte, és ahhoz viszonyítok)
-
Bocaa
senior tag
Heló!
olyan házat kersenék amiben uyg lehet berakni a winyót mint a cm 690 be csak a ház lehetőleg fehér legyen és jó szellőzzése legyen
20k-t szánok a projektre 
-
Rockybro
tag
a Raidmax Smilodon ház ventillátor-szabályzásáról mit tudtok mondani? a ház ventillátorjai ha jól tudom 4pinesek, viszont a szabályzók 3 pineseket kezelnek... olyan szabályzó kéne, ami befér az előlapi ajtó alá
-
Jhonny06
veterán
Végülis egy Cooler Master 690 lett, nagyon nem bántam meg. Néhol kicsit logikátlan az elrendezés, de összességében egy nagyon szép, tágas ház. A gyári hűtőventik se rosszak, 19 fokos az alaplap, pedig meleg van a szobában. 19 500 az iPon-ban.
-
bsh
addikt
Ilyet hol kapok?
-
Zlatan
tag
sziasztok!
régi gépházamat szeretném lecserélni,és ebben kérnék egy kis segítséget tőletek.
feltételek:
-férjen bele minden
(amd k7 alapú, atx méretű alaplap, agp-s vga, 2 hdd, dvdrom, hangkari)
-fekete alapszín
-10.000+-2000Ft-os ár
-legalább 2db első usb bemenet
-max. 45cm magasság, 50cm mélység
szóval semmi extrára nem gondoltam.[Asus TA982]
[Asus TA891]
[CM Centurion 541]
[Antec Three Hundred]ezeket találtam így elsőre. van köztük olyan amit kifejezetten ajánlanátok vagy esetleg amitől óva intenétek? segítségeteket előre is köszönöm!

-
strife
tag
Üdv,
Rólla vélemények ? Tudom h nem valami szép de nagy s most ez a lényeges nekem
21k-ért vesztegetik megéri-e ennyiért táp nélkül ?
-
Rockybro
tag
Raidmax Smilodon házat szeretnék venni, és érdeklődnék h belefér e egy HIS IceQ4 HD4850 és egy jónagy (Scythe Ninja II) procihűtő?
-
V.L.
aktív tag
válasz
Flex Wheeler
üzenetére
Az én meglátásom ezzel a házzal az, hogy az odd pont azon a helyen van ahol manapság új házaknál a hdd szellőzését funkcionáló szellőző rácsot és ventit szokták elhelyezni. Igaz nem látom rendesen, de lehet a hdd-nek máshol van kialakítva a helyük. Elég kicsi háznak néz ki.
-
syC
addikt
válasz
Flex Wheeler
üzenetére
Szerintem ezt hanyagold. Nem túl bizalomgerjesztő

-
Flex Wheeler
tag
-
gr.bence
aktív tag
szevasztok
érdeklődnék hogy ma véleményetek erről COOLERMASTER RC-331-KKN1-GP Elite [link]
fentebb már leirtam a konfigot mit akarok bele.....csak muszáj kicsit olcsositani és azt a házon akarom végrehajtani............
köszi előre is
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
hát akkor nem nyerő neked ez a ház, mert a széria számából ítélve egy átcimkézett codeen a házikó, azoknak van íen típus számuk. de ha nem az, akkor ís simán nem minőségi házikó, szóval számíts csak rá, h elég vékony.
én ajánlanám az én házam, amit már hírdetek is, mert ez vízhűtéshez is jó,még tágas is hozzá akár, ugyancsak rendesen megtermett, nem hajszálvékony lemezből készül, viszont én ezt 12ért hírdetem, így az ár 2K-val felette van az általad írt árnak -
Tikakukac
titán
Sziasztok!
Elkezdek építeni egy új gépet ehhez kellene egy jó kis ház. Olyan 20-25k lenne a plafon. Ha lehet akkor legyen tágas és dekoratív emellett ne főjön le benne egy tuning vas sem. Egyelőre keresgélek de 1-2 tipp jól jönne. Előre is Thx

-
z0d1AK
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Hát vízhűtésre nemtom, h mennyire jó

Lehet barkácsolni kell majd a radiátor, meg a többi elhelyezéséhez -
Niczo
senior tag
Hali! Új jelöltem van, a Lian-Li ház helyett ugyanis kinéztem egy olcsóbb Gigabyte GZ-X3-as kuckót. Jelentősen olcsóbb, norrmálisan néz ki, csak nem tudom mennyire jó minőségű. Rezonálási, zörgési hajlamai érdekelnének leginkább, ha valakinek van tapasztalata ilyen vagy hasonló házzal, az megírhatná. Úgy látom az összes X-es ház belseje ugyanaz (X1-X6) csak az eleje más. Előre is köszi a véleményeket!
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
ugyan oan mint egy codegen, vagy mercury
mivel ugyanaz a ház
csak átcimkézve -
z0d1AK
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
egy elég kis egyszerű, hétköznapi ház, semmi extrával
-
Mr.Csizmás
titán
Spire BergWind II. táp nélküli fekete ház /SP-8198B/
Erről kérhetek véleményezést a profiktól?
-
tikhunter
tag
Milyen házat tudnátok nekem ajánlani?A keret max 20-30K.
Szempontok:
Méretre elég lenne egy midi torony.
Halk konfigurációt szeretnék összerakni viszont pl. a vga passzív hűtésű ezért nem ártana egy minimális kereszthuzat legalább.
Vevő vagyok az új megoldásokra( újfajta vinyó elrendezés,vibrációt csökkentő alátétek ..stb.)
Többen írtátok ,hogy az az igazi amikor az ember maga válogatja meg bele a ventilátorokat, viszont nem hátrány ha az alapból hozzáadottakkal lehetne halkan üzemeltetni.
Gyártó nem számít a minőség viszont annál inkább. Nézegettem én is Lian Li házakat.Nekem tetszettek csak gondoltam nálatok már több ház megfordult esetleg több tapasztalatotok van a különböző házak terén. -
Niczo
senior tag
Hali! Kinéztem egy Lian Li PC-7A Plus tipusu házat, erről szeretnék véleményeket kérni hogy megérné-e kb. 22e Ft-ért. Fő szempont az egyszerű dizájn, és lehetőleg ne egy hangos rezonáló ház legyen. Ha lenne más amit ajánlotok, szívesen megnézném. Az ár szempontjából ez már a plafon.
[link]
Ja és az lenne a kérdésem ha valakinek ilyen van, hogy az ezüst az rendes szálhúzott aluminium, vagy festett? -
Tbor
tag
Sziasztok !
Ezüst vagy ezüst/fekete házat keresek, max 36cm mély és 20-25cm magas felelne meg. Micro-atx lapot tennék bele, HTPC-nek kéne. Érdeklődtem a htpc-s topikban is de nem kaptam javaslatot.
Szerintetek ?

-
z0d1AK
nagyúr
válasz
MR. Anderson
üzenetére
ennyiért is jött be kezdőárként

-
z0d1AK
nagyúr
válasz
MR. Anderson
üzenetére
mehetne már lassacskán lehele az ára

-
MR. Anderson
tag
-
z0d1AK
nagyúr
cm690et mennyiért lehet mostanság beszerezni?
-
udvardia
csendes tag
Szép jó estét, a segítségetek szeretném kérni...
Épp újítom a gépemet és a leendőbeli kártya sehogy se fog beleférni a házikómba 28cm hosszú (9800gtx+ oc) a neten néztem házikókat de méretek alapján semelyik nem tért el az enyémtől max pár centivel, vannak persze óriási házak de drágák nagyon, vagy igénytelenül néznek ki! Nem akarom végig szánkázni az összes webshop-t így inkább tapasztalt emberek tippjeire bízom magam! Kérlek adjatok 1-2 tippet max álomhatár 15e -huf
-
nesh20
aktív tag
Sziasztok.
Tudnátok nekem ajánlani egy ehhez hasonló mini házikót - Thermaltake
Ez nagyon tetszik csak sajnos az alaplapom nem fér bele. ATX-es a lap.
Ebbe meg csak a mATX és a mini ITX fér bele
Köszönöm.

-
johniee
senior tag
-
gr.bence
aktív tag
sziasztok
most épiotgetem a gépem és már csak házat kéne találnom neki

konfig:
Alaplap GIGABYTE GA-EP45-DS3
Processzor INTEL Core2 Duo E8500 3.16GHz 775 BOX
Memória GEIL Black Dragon 4096Mb DDR2 800Mhz CL4 KIT
Videókártya GAINWARD 9368-BLISS 260GTX 896MB PCIE
Merevlemez SEAGATE 500GB 7200rpm 32MB SATA2
Optikai egység PIONEER DVR-116D OEM Fekete
Táp FSP BlueStorm II. 500W 1 db 14.676 FtMilyen házat ajánlotok hozzá lényeg hogy jól szellözzön olcso legyen.......(kb 15ezer alatt)
sajnos én nézegetm már öket egy jo ideje de annyi van hogy nemtudok dönteni.....
köszi előre is.....
-
KDavid17
aktív tag
Sziasztok!
Most van 1 Raidmax katanam és pl szerelés közben sok minden elvághatja valamimet. A ventik se a legjobbak az 1k- hangos, 1-k tönkrement szóval nem a legjobb minőségüek.
Szerintetek mire lenne érdemes cserélni 20k-ig? Ha lehet legyen "szép" és szellőzzön jól, ja és beleférhetne a cm212-m és a 4870-m
.
Előre is köszi! -
nyunyu
félisten
válasz
adam.szennai
üzenetére
Mivel oda van irva, hogy rackmount 1U innentol kezdve vilagos, hogy szerverhaz...
Ja, meg a 40mm@9500rpm hangja is egy ipari hajszaritoval vetekedhet

Hallottam mar 1U magas IBM x3350 szervert, amiben 9db 40mm-es ipari venti volt. (procinkent 2, 2 a vinyoknal, 3 a tapban.) Sugarhajtasu repulogep kutyafasza ahhoz kepest. Plane, hogy ugyfel 2-ot vett belole

-
No-kia
addikt
válasz
adam.szennai
üzenetére
szervert építesz?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el a topic összefoglalót!
AJÁNLOTT HÁZAK 2024
GN: 2024 Legjobb házai
GN: 2022 legjobb házai
GN: 2021 legjobb házai
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- PR-Telecom
- Hálózatokról alaposan
- Mozilla Firefox
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- BestBuy topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- HP EliteBook 735 G6 13,3" Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 128GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Eladó egy soundcore boom 2 se
- AKCIÓ! Asus ROG Strix B365 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG 600W
- Intel Core i9-10850K 10-Core 3.6GHz LGA1200 (20M Cache, up to 5.20 GHz)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) tapasztalataival elégedve vele!

olyat szeretnék ami tágas meg ez az alulra szerelt tápegység nekem nagyon bejövős

20k-t szánok a projektre

Busterftw