Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- MIUI / HyperOS topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megint Samsung-gyártott Snapdragonról pletykálnak
- iPhone topik
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Spórolj magadnak és másoknak időt, olvasd el az összefoglalót, és annak megfelelően kérdezz!
Aki nem hajlandó elolvasni az összefoglalót, erre bökjön rá:
----> Ajánlott házak adatbázisa <--- frissítve 2024 november
Ha kérdeznél, ennyit írj meg:
1. Mennyit szánsz a házra
2. Mi megy bele (legalább alaplap, CPU hűtő)
3. Bármi más ami Neked fontos (RGB, oldalablak, szín stb)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rossi
addikt
Üdv!
Gigabyte GZ-X5-ről mit gondoltok, ilyet szeretnék venni. Vagy esetleg tudtok valami más jó házat ajánlani 10k bruttóért?
-
Kazimír
őstag
válasz
Csabroncka
üzenetére
Nem azt szerette volna, ha konkrét típust ajánlasz neki?
Az én CM 331 Elite házamban pl nem úgy állnak a winchesterek, ahogyan ő szeretné, és - tudtommal - plexi oldallappal sem árulják, így az máris kiesik a kínálatból. (csak ennyit tudtam segíteni, a többivel kapcsolatban nincs "tapasztalatom") 
-
Csabroncka
addikt
-
Daemon09
őstag
Sziasztok!
Milyen házat ajánlanátok nekem? Kitétel : legalább 5x5.25-ös hely, plexi oldallap, jól el lehessen férni benn és így lehessen berakni a winyókat. Valami ilyesmire gondolok, mint ami a képen van. -
nyunyu
félisten
válasz
Csabroncka
üzenetére
Próbálj szerezni valahonan gumitalpat
Barkacsbolt, (szekreny)ajto becsapasgatlo szilikongumi?
4db, szelesebb oldalan 23 mm atmeroju, 1 centi magas ontapados tappancs volt vagy 400Ft.
Ha meg nem bizol az ontapadosban, akkor atfurod, aztan lehet csavarozni is
-
Dani_kp
addikt
hali.
Nekem egy fekete Raidmax Ninja házam van az "újabb".
én csak dícsérni tudom most nyáron lesz kb. 2 éves. gyárilag adnak hozzá 3 ventit 2 db 120 mm-est és egy 80 mm-est, ebből 1 db 120-as és a 80-as 4 db kék leddel van ellátva és mindent bevilágítanak
. A 120-as kék ledes a gépház elején van és közvetlenül a winyót(kat) hűti, nem hangosak sőőt szinte hangtalanok, a szellőzése is nagyon jó.
Az oldalán egy gyönyőrű szép plexi ami jó vastag is. Ami még jó benne az a csavar mentes rögzítések + a kézzel kitekerhető csavarok.
Ittvan pár kép:
félig szemből
oldalról
este <- a világos kék neon miatt van az a nagy fényáradat az odalánál. ja és itt az 120-as ledes ventit már hátra szereltem, mert párszor ment éjszaka is..és eléggé zavaró lett volna
Talám az egyetlen "hátránya" h ha sokat fogdosod az odallapokat meg a tetejét akkor a maszat nagyon meglátszik rajta. de ezt könnyen lehet orvosolni

még annyi h nekem 17-18k.ba volt és azóta se ment le az ára...szóval megmondhatnád h hol láttad te 15k.ért

-
Köszi.
Szerintem nálam az lesz, hogy pufi műanyaggal kibélelem a ház alját, és arra teszem a winyót. Köszi a segítséget!
mod: A szivacs lehet mégis jobb ötlet, nehogy az alulról szellőzés hiánya miatt annyira felmelegedjen a winyó, hogy megolvassza a műanyagot
. Méretre vágható szivacsot hol lehet beszerezni? Ez komoly, még sosem vettem 
-
Obi-1
őstag
-
válasz
Csabroncka
üzenetére
Köszi mindkettőtöknek!
-
Csabroncka
addikt
válasz
bélanéni
üzenetére
Nekem is megvan ez (Gb Poseidon), mondjuk 3 éves Maxtor winyók kerregnek....., de a csak a ház és akkor is amikor nem ír vagy olvas a vinyó... sztem a videókártya ventillátora (azt nem tom szabályozni), hála Istennek a jó gumicsillapítású lábaknak köszönhetően az asztalom már nem remeg... Próbálj szerezni valahonan gumitalpat, sztem az a fajta is jó amit az alaplapok hátuljára szoktak ragasztani, hogy amikor rádugod a kábeleket ne hajoljon meg. Iyen kis fekete félgömb..sztem megoldja a problémát

-
nyunyu
félisten
válasz
bélanéni
üzenetére
Nalam a Casetek haz oldallapjai remegnek, ha elmegy a haz elott a villamos.
Oldallap elejen levo U profil lotyog, es csapodik neki a haz vazanak, es ettol bug.
Hutoszekreny szerelesrol maradt egy hasznalt ajtotomitesem, asszem abbol vagok majd egy hosszu gumicsikot az U profil belsejere, es akkor nem fem a femhez fog utodni.
De egyelore varom a vizhutesem atepitesehez az alkatreszeket, nincs kedvem 2x furni-faragni.Szerintem nalad is az oldallapok elso ele rezeghet.
-
Sziasztok,
lenne egy apró problémám, de jó lenne rá megoldást találni: van egy Chieftec SH01-B-B-SL házam, benne atomhalk alkatrészek. Gyakorlatilag semmi hangja a gépnek, direkt így válogattam össze a cuccokat, egyedül a winyó "kerregését" lehet néha halkan hallani.
Egy dolog viszont bezavar a képbe, hogy maga a ház átveszi valaminek a rezgését (szerintem a winyóét), és ad egy mély búgó hangot. Nem hangos, de jó lenne ha megszűnne. Ha ráteszem a ház tetejére a kezem + a két oldalát enyhén összenyomom, tökéletesen elmúlik a jelenség, eszméletlen csendes lenne úgy a gép. Ha már ennyit vacakoltam az összeállítással, ezt is jó lenne normalizálni. Mit tehetnék, hogy ne rezegjen a ház? Esetleg a rezgéseket elvezetni valahogy? Olyan megoldás szóba sem jöhet, hogy pakoljak valamit a gépre + oldalról legyen megtámasztva vagy hasonló.
Előre is köszi! -
diegho
nagyúr
sziasztok
15k-ig kéne nekem ház, amiket néztem:
Gigabyte GZ-X1/X2/X3
Gigabyte Triton
Gigabyte Posseidon ez már 16.5k
Raidmax Ninja
Raidmax Sagita -
Csabroncka
addikt
Januárban lettem szerencsés tulajdonosa egy Gigabyte - Poseidon háznak.
NEM CSALÓDTAM benne ÁR/ÉRTÉK nagyon jó a Gigabyte-nál. Szerencsére részletes beszámolót kaphattunk a PH jóvoltából a termékről. Nos aki egy igényes, kevésbé csics-mics házra gondol tudom ajánlani. Kinézetre bár a Triton nagyon hasonló sztem kevésbé szép előről min a Pos., ám ez egyéni véleményem.
Nos a tapasztalatok:
pozitívum: A ház szellőzzöttsége kiváló még a plexivel az oldalán is, nagyon könnyen szerelhető. Erős a váza, stabilan és párnázottan megáll a talpán. Szolid eleganciát mutat a szépen kialakított előlap. Elférnek benne a brutális méretű CPU hűtők, melyek nem érnek hozzá a táphoz. Minden kapcsoló, előlapi csatlakozó ott van ahol annak lennie kell (könnyen hozzáférhető logikus helyen). Halk ventillátorok. Igényes csomagolás és kiegészítők.
Beszéljünk egy kis negatívumról is, bár ez megintcsak egyéni vélemény: Sztem a power gomb és a reset gomb melletti két led /power led és speaker led/ nagyon erősen világítanak a 3 méterre lévő falra simán rávetül a kék fényük, a winchesterek helye elég szűkös ezért melegedés annak ellenére felléphet, hogy a befújó venti előttük van. Akinek 12 cm es ventillátorral rendelkező tápja van és annak rácsa nem esik egy síkba a borítás szélével, ciki módon felfekszik a ház hátsó fém paneljéből visszahajtot táptartóra, így a táp feljebb csúszik és csak nagy nehézségek árán csavarozható be a helyére, ezért a rácsot célszerű leszedni.
Természetesen sokkal több jó tulajdonság szorult belé, mint rossz így kitűnő árával és kellemes megjelenésésvel ajánlom azoknak akik szolid de ugyanakkor igényes, jóminőségű házra vágynak, no és az ár sem mindegy (br 18500-)
-
Dani_kp
addikt
válasz
Kornel213
üzenetére
Ezeket most találtam, szerintem jó kis házak 3-4 venti hely, csak ventiket kell belevenni és mivel nem kell neked csili-vili ezért sima fekete venti is jó. de még nézelődök, de ha jól emlékszem akkor jó pár hsz-ell előtte linkeltek pár ilyen sima csavarmentes házakat.
-
Dani_kp
addikt
válasz
Kornel213
üzenetére
igen van benne mivel írják....de ezen nem kell csodálkozni, ott van pl.: a Raidmax Ares ezen plexi + adnak hozzá 2-3 ventit és ez is csak 10k.
Írd le h mi volna a háznak a feladata...(jó szellőzés, szerelhetőség, csili-vili vagy csak egy sima gépház kellene amibe belemegy pár venti) és akkor biztos tudnak neked mást is ajánlani ami még lehet h olcsóbb is. -
Kornel213
tag
Sziasztok!!
Ebbe a Gigabyte házba ténleg van 2 db ventillátor elől és hátul:::[link] mert itt azt irják és csak 10k
szerintem ilyen házat veszek!!!vagy van jobb is?? -
AstraCDX
senior tag
Sziasztok !
Szeretnék egy Chieftec BG-02B-B-B házat, de táp nélkül .
Korábban láttam táp nélkül is, de most csak táppal látom kínálatban .
Nekem tuti, hogy más táp kell bele .
Lehet ezt még valahol táp nélkül kapni ?
Üdv.
Astra
-
applause
aktív tag
Valaki tud-e Gigabyte GZ-X6 házra hazai forrást.
[link] -
trident
csendes tag
válasz
TazLeacher
üzenetére
Durván másfél év alatt nem koptak el a csavarok, nem lötyög az oldal, nem rezonál, nem deformálódott. Nem tartom rajta a súlyzókészletemet sem, mert nem arra való.
Elllenben minimális munkával javítottam az amúgy is jó szellőzést. További kontra a 8 centis venti és a "lyukacsos" oldallapoknak nem csak előnyei vannak.
DE. Én nem fikáznám azokat akik ilyet terveznek venni. Sőt le sem beszélném őket. Ha árakban nézünk körbe, akkor teljesen rendben van. Evidens, hogy drágábban jobb házakat lehet vásárolni. Szintén alap, hogy érdemes a tápot eladni/kivenni.
Mindenkinek tökéletes és tetsző ház nincs, de én jószívvel tudom ajánlani a briza szériát, e fölött nagyon jó CM, Aerocool, etc kukcók vannak, de az alsó árszegmensben ez szvsz korrekt választás (a dizájn meg vagy bejön valakinek vagy nem, ízlésen meg ostobaság vitatkozni).
-
applause
aktív tag
Enermax vostok házat, hol lehet venni?
-
DroneZ^
őstag
Hú nekem nagyon megtetszett a Cooler Master 690... és az ára valami mennyei, mi a véleményetek?
-
Arpee78
senior tag
válasz
decibel
üzenetére
Szia!
Ajánlom figyelmedbe eme két házat:
Én a kicsi antec-et vettem. 22k ha figyelembe veszed a benne foglalt táp és a ház minőségét, halkságát kimondottan baráti.
Az enermax vostok-nak van ilyen lebicsakló takarólemeze.
Ha atx méretben gondolkozol ajánlhatom az nsk4480-at. A vostok-nak van atx, matx változata és kapható többféle színben (fekete és fehér).
Üdv
Árpi -
tzimash
őstag
válasz
DroneZ^
üzenetére
30-40-es árkategóriában én antec p182-t vennék
nézd meg a demo animot, meg a videót is az oldalon, hátha te is beleszeretsz
hangszigetelt, 3 12cm-es venti jár hozzá stb. -
decibel
aktív tag
Van valakinek komolyabb fogyasztású pc-je mATX házban? Az Asus TM-211-vel szemezgetek, de nem tudom hogy egyrészt elég e a 270W-os táp egy c2d e6550+9600gt v. hd3850+4gb ram konfigurációhoz, másrészt mennyire melegszik fel egy ilyen kicsi házban. Nézegettem mAtx-es tápokat de 300W fölé egyik sem kúszik.
A másik választottam az ASUS TA-882 lenne, ebben csak a 8cm-es ventik zavarnak. Mivel eddig venti nélküli házat használtam nem tudom mennyivel zavaróbbak a 12cm-es ventiknél.
Ha van alternatívátok fehér házat illetően max 15k-ig, szívesen veszem a tippeket.
Noob kérdés: a fekete házaknál (konkrétan a Cooler Master CM 690) van lehetőség eltakarni a fehér dvd írót (a használhatóságát megtartva
), van valami lebicsakló takarólemez?Előre is köszi a segítséget.
-
DroneZ^
őstag
Ponit of View V54 25centis oldalventivel milyen? Mennyire halk az a venti?
Most egy Coolermaster ATCs Midi Towerem van, kb szerkezetileg ehez hasonlo, a ventik ugyanugy vannak:
[link]
Elől lent 2x5cm hátul -be. Fent proci mögött 2x5cm -ki. Sokkal hűvösebb lesz az elöbb emlitett ház? -
Neoteric
addikt
válasz
DroneZ^
üzenetére
hátha nagyon nem talsz, akkor csinálj egyet te.
haver is azt csinálta, full plexiből, elvitte csávóhoz megmondta mekkora lapok kellenek, hol mekkora lukkal, kivágta, volt rész amit lefújt feketére, meg volt amit üresen hagyott,
elég jól siekredett
bár biztos akad jó ház főleg 40ks árkategbe

-
DroneZ^
őstag
válasz
Gyuri27
üzenetére
max30-40e HUF, legyen benne tetején venti, valahol alul ahol a hideg jön, meg valami halk de mégis hűvös megoldás legyen.. láttam a coolermaster házakat, valami gyilkosak... max40 de azért linkeljetek lefele is pár olcsóbbat....

ilyesmiket találtam:
[link]A lényeg hogy tényleg nagyon jól szellőzzön mert egy végleges ház lenne, nincs kedvem cserélni szoval lehet nagyobb fajta is, csak legyenek benne elég venti helyek, és adjanak is hozzá...
milyen áruk van ezeknek a FULL Tower Coolermastereknek (4 oldal 2 alul 1felül 1 hatul venti) ? -
DroneZ^
őstag
Hi! Egy szellős ház kellene, mert a mostani 4 rendszerhűtős létére is elég gyengén szellőzik 45 fok van benne...Valami olcsóbb (nem thermaltake 120é) szellős házat aki ismer, írjon! Láttam ilyen bazi nagy ventillátorral az oldalukon házakat, aki tudja a nevét plz.. köszönöm!
-
tzimash
őstag
válasz
actommy
üzenetére
gyártó oldalán is ATX, m-ATX van.
mod: ez történik, ha nem frissitek idejében
sgergi, akkor elite 331 kilőve, rezonál épp eleget a mostani codegen
Antec Solo-ban hangszigetelés van, speckó vinyó rögzítés... futárral együtt 23 lenne...
-
sgergi
veterán
válasz
tzimash
üzenetére
Az egyik gépem háza nekem is elite 331, de nem vagyok vele teljesen megelégedve, ezért keresek a másik gépemnek másik házat. Olcsónak olcsó, de mivel elég vékony lemezből van, és az egész eleje nyitott, ezért elég zajos, és ráadásul be is rezonál nálam, és nem tudom kiküszöbölni. Ettől függetlenül 8-9k-ért nagyon megéri.
-
actommy
tag
válasz
tzimash
üzenetére
HY!
A gyártó oldalán az áll, hogy az Elite 331 ba m-BTX 10.5 formátumú alaplap való.
Miért írja enek elenére pl a mammutban lévő extreme bolt oldala, hogy:
Alaplaptámogatás: ATX, Micro-ATXValaki mondja meg hogy mi van ezzel a házzal mert nekem is tetszik de nem tudom meg vehetem e az mATX es lapomhoz
Kösz
Tomi -
tzimash
őstag
van pár versenyző, de hogy melyik lesz a befutó, még nem döntöttem.
pl a szóba jöhető házak:
CM elite 331 (jó és olcsó), CM RC 690, centurion 534
Gigabyte triton, poseidon, i-solo (bár ez már 20 körül van, de tetszik)
aerocool nitron (erről elég kevés infót találtam), aerocool i-curve,
enermax chakra
Antec nsk6000, Antec Solo (21-nél olcsóbban nem láttam, de nálam ez A HÁZ
)
valamelyik ezek közül lesz.... -
sgergi
veterán
Sziasztok:
Olyan házat keresek, ami:
- 15k környékén kapható (akár használtan is)
- jól szellőzik: elől-hátul 12 cm-es venti, oldalt legalább 8-as
- viszont emellé csöndes is (ez a kettő kicsit kizárja egymást)
- jó minőségű anyagból van, hogy ne rezonáljon
- csavarmentes szerelhetőség, plexi, csili-vili dolgok nem kellenek(persze, ha belefér...)Előre is köszi
Esetleg rc690-es szóba jöhet, de nem tudom, hogy mennyire lehet zajos, mert nagyon sok nyílás, rács van rajta? Ill. a csatlakozók is rossz helyen vannak.
-
zoltanz
nagyúr
Ez nem lenne rossz, buherátorok előnyben és könnyű hibakeresést tesz lehetővé mivel a ház oldala lenyitható így az alaplaphoz kényelmesen lehet hozzáférni mivel az együtt mozog. Ablakos és tetszetős is sima lap forma.
-
BekeVon
tag
nincs mit, örömmel segítek
-
applause
aktív tag
Mondjatok már pár ház tipust, ahol a táp alul helyezkedik el.
Előre is köszi. -
Nyiscsák
aktív tag
válasz
drizzt1666
üzenetére
Én CM 690-re szavazok! És élőben nem olyan csúnya! Nekem nagyon bejön! Én is olyat fogok venni ha egyszer összejön annyi pénzem! A legjobb teljesítmény/ár viszonylatban!
-
drizzt1666
tag
Szerintetek,
előnyök:
-lcd panel
-masszív acél ház
-zárható
- jó szellőzés
- plexi oldallap (ez csak nekem előny, de én szeretem látni h mi történik a gépben)hátrány:
- nincs mellékelve hozzá egy darab hűtő sem
- drága (legtöbb helyen 26 fölött van)Cooler Master 690
előnyök:
- nagyon jó szellőzés
- jó kábelezhetőség
- full acél
- SLI Certified
- fel van készítve a vízhűtésre
- elég tágas (tágasabb mint az előző)
- jó ár
- ingyen venti (vagy 2)hátrányok:
- nincs plexi
- nem zárható
- nekem kicsit robosztus (azaz csúnya)
- a sok lyuk miatt ami a szellőzést szolgálja elég zajos (?)előnyök:
- nagyon szép
- zárható
- plexi
- full acél
- elég tágas (elsőre)
- 2 venti ajándékhátrányok:
- ujjlenyomat gyűjtő
- gondok a nagy vidkarival és a többkártyás rendszer nem megoldott
- drága (25+)nálam ezek versenyeznek de mire eldönteném, h melyiket, megint meggondolom magam.
Athena az lcd és a minőség miatt tetszik, de kellene hozzá vennem ventiket és akkor már bőven 30 fölött járnék. Soprano Dx a látvány miatt tetszik nagyon, de lehúzza a képet a szerelhetőség hanyagsága (a baki a nagy vgakkal), a cm 690 pedig bellül nagyon minőségi cucc és nagyon jól össze van rakva (viszont csúnya).
Segítsetek légyszi
-
Moretimer
aktív tag
Sziasztok!
Úgylátom ti benne vagytok a témában.
Kellene nekem 1 nagyon jól szellőző,profi ház.
Gigabyte 570 méretű.Az ár nem számít
THX előre is. -
BekeVon
tag
sztem akkor egy Cm Ammo-t vegyél ha kis gyrek is van, egyik ismerősöm át festette a házat feka/chrom ra és g..i jól néz ki.A feka részek 4 réteg lakot kaptam és felletek polírozva a króm csak egyet de rohatul csillog, sztem álat.
am iylen a random: [link] -
netkoo
senior tag
lehet ,hogy hülye kérdés?
De gondolom ezek a házak nem gyerek biztosak?
Mert ha elöl vagyoldalt van aventi belenyulhat a gyerek?
Van olyan ház aminek felül van aventije?

-
-
netkoo
senior tag
Üdv.
Kéne egy csendes de jó hütésü ház ami persze nem tul drága
-
Kevo
tag
válasz
Croatush
üzenetére
Nem az a gond, hogy kellően hűt-e egy 8cm-es venti, hanem az, hogy hangos, és ugyanannyi légköbmétert egy 12-es venti jóval kisebb fordulaton tud szállítani, ergo halkabb. Amúgy jó kis ház az ares, nincs mese

jer1cho: ez a ház kell nekem, 3 db 12cm-es ventihely
Köszi az infót 
-
NeRo01
csendes tag
Vagy még lehetséges választás ez: Aplus CS-Wind Tunnel
-
Gyuri27
félisten
válasz
Dolphine
üzenetére
Persze leírhattam volna, hogy úgy rakod be mint minden másik házban, de ez lentről-kintről szíjja a luftot és hátra tolja ki. Viszont akkor nem lent volna meg az olvasás és felfedezés öröme a részedről.

NeRo01: ez elsőnél lehet szabályozni a ventiket gyárilag (me van csavaró).
-
NeRo01
csendes tag
Sziasztok
Szerintem nemsokára le fogom cserélni a mostani gépházat,tápot(Colors-It 9003-B34) egy újra.
Kiváncsi lennék, hogy mi a véleményetek ezzel a házzal kapcsolatban:
AEROCOOL EXTREME ENGINE T3
Aerocool AeroEngine II
Táp valszeg valamiyen 400-as FSP lesz.Válaszokat előre is köszönöm
-
TazLeacher
nagyúr
Nem megy bele már egy se...

A házhoz jár 3 db.
Elől egy világító 12-es, hátul egymás alatt 2 db világító 12-es. Azt hiszem csak ebbe a normál méretű házba fér el 2 db 12-es venti egymás alatt.
De olvasd el a tesztet. Mondjuk engem ez annyira nem győzött meg, max a funkiciói. Úgy gondoltam elég ronda ez a ház. Aztán elmentem, és megnéztem élőbe...
-
Croatush
tag
a ventiken bukik meg a dolog, a bűvös 8cm.
Hát azért én ezzel vitába szállnék, az ok h nem megy hátulra a 12 cm, de amíg az ares-en 1db 8 centis van hátul és egy oldalt, ezen kettő van oldalt (ha összeadjuk az már 4cm-el több
) + még a másik oldali 8 centis az optikai meghajtóknál, szal szerintem 1-1,5 foknál nagyobb difi nincs. -
TBone
tag
Milyen házat ajánlanátok 10k-ig?
-
Dolphine
addikt
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem, de hogyha buta, előre is elnézést!
Sokan javasoltátok a Cooler Master CM 690-es házat, a tesztet megnézve nekem is tetszik.
A kérdésem az lenne, hogyha egy Corsair VX450-es tápot tesz bele valaki, azt fejjel lefelé is beépíthető? Ugyanis, ha jól tudom, akkor a táp alján, van egy ventillátor! Viszont a CM 690-be alulra kerül a táp, így ha rendesen építi be valaki a tápot, akkor a ház aljába fújja a levegőt.
Annyi nem vagyok profi az ilyen dolgokban, ezért is kérdeztelek Titeteket!
Köszönöm a választ előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el a topic összefoglalót!
AJÁNLOTT HÁZAK 2024
GN: 2024 Legjobb házai
GN: 2022 legjobb házai
GN: 2021 legjobb házai
- iPhone 13 128Gb 100%(1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- LG UltraGear 34GS95QE-W OLED Monitor! / 3440x1440 / 0.03ms / 240Hz / FreeSync / G-Sync! BeszámítOK!
- HP Zbook 15u G3 - 15,6" FHD kijelző, i7 6500U, 16GB RAM, 256GB SSD, FirePro W4190M 2GB, számla
- Realme GT 7 Pro 5G Mars Orange 12/256GB használt karcmentes 6 hónap garancia
- 27% - ASUS ProArt GeForce RTX 4080 SUPER OC 16GB GDDR6X 256bit Videókártya !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Az én CM 331 Elite házamban pl nem úgy állnak a winchesterek, ahogyan ő szeretné, és - tudtommal - plexi oldallappal sem árulják, így az máris kiesik a kínálatból. (csak ennyit tudtam segíteni, a többivel kapcsolatban nincs "tapasztalatom") 

szerintem ilyen házat veszek!!!vagy van jobb is??

), van valami lebicsakló takarólemez?

Busterftw