Új hozzászólás Aktív témák
-
agaron
tag
Kozben nem hagyott nyugodni, hogy mi csuszott felre ezzel a kartyaval, amugy is rafert egy friss telepites a gepemre, es reinstall utan lass csodat megy. Mivel a 2 gep amiben probaltam kb ugyan az, csak CPU-ban ter el, ezert arra tudok gondolni, hogy valami driver/egyeb osszeakadt a Windows-on belul. Kivancsisagbol osszeraktam egy Intel i7-4790-es teszt gepet, es ott is ment siman. Szoval hacsak nem valami miatt instabil a kartya egyebkent, akkor orulok es nem kell masik. Minden esetre hasznos infok voltak, koszonom!
Steam Deck | PC | PS5
-
agaron
tag
válasz Zsömica #25919 üzenetére
Ez volt az egyik gondolatom, a masik pedig az, hogy van ismerosom, akinek AE5 es a Z SE sem mukodik jol ugyan ilyen lapban, mint az enyem, ezert fazok kicsit tole. Probaltam neki fel-1 eve segiteni megoldani a problemat (fejhalgatoval mixeli a channeleket) es nem igazan volt ra permamnens fix (volt BIOS frissites, egyeb dolgok kikapcsolasa BIOS-ban, windowsban...). A vegen maradt az, hogy megelegedett az alaplapival.
Az USB-s verziokkal talan nincs ilyen gond, viszont kivancsi lennek, hogy itt milyen dolog johet szembe, ha van barmi.Steam Deck | PC | PS5
-
agaron
tag
Sziasztok!
Ugy tunik meghalt a Creative Sound Blaster Z hangkartyam (legalabbis 2 gepben probaltam, es nem ad hangot). Most elgondolkoztam, hogy USB-s vagy belso hangkartyat vegyek. Creative Sound BlasterX G6 az esetleges kiszemelt, vagy valami hasonlo belso hangkartya arban. Jatekra hasznalom, virtualizacio nem art. Van barmi hatranya a belso vagy az USB-s hangkartyaknak, amit nem art tudni? Azt olvastam, hogy nehany belso hangkartya tud bizonyos AMD-s lapokban rakoncatlankodni.
Koszi elore is!Steam Deck | PC | PS5
-
agaron
tag
Sziasztok!
Kevesbe hozzaerto ismerosnek rakok ossze gepet (egyelore elmeletben), viszont belso hangkartyat szeretne. Jatekra lenne a cucc, a kerdesem az lenne, hogy Sound Blaster Z SE es Creative Sound BlasterX AE-5 Plus kozott van akkora kulonbseg, ami megeri a felarat? Koszonom elore is!Steam Deck | PC | PS5
-
agaron
tag
Sziasztok,
en is hangkartyavasarlason gondolkozok. Olvasgattam tegnap este tobbet, viszont elotte szeretnek kerdezni. Elso korben amit kineztem az a Creative Sound Blaster Z. Esetleg valakinek van vele pro/kontra tapasztalata? Milyen hasonlo, esetleg jobb alternativa van esetleg?
Amit hasznalni szeretnek vele (tobbnyire game es akkor tobbnyire headset, emellett pedig zene/filmnezes is elofordul) az jelenleg egy Asus Cerberus fejhallgato, ami 1-2 honapon belul valoszinuleg cserekoteles kesz, illetve egy Genius SW-G2.1 1250 hangfal.
Koszonom elore is a segitseget!
Steam Deck | PC | PS5
-
agaron
tag
Sziasztok!
Leginkabb fejhallgatohoz keresnek hangkartyat. Win10hez kellene. Mit ajanlotok inkabb?
Asus Xonar DG
Asus Xonar DS (csak ha a masik ketto mondjuk Win10-el problemas, es mondjuk ez nem)
ASUS Xonar U5Kinek mik a tapasztalati Win10 alatt ezekkel a modellekkel?
Koszi elore is!
Steam Deck | PC | PS5
-
agaron
tag
Sziasztok!
Lehet tévedek, de nem volt itt régen összeszedve egy kiemelt részen, mit érdemes tudni hangkártya vásárláskor?
Steam Deck | PC | PS5
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Meta Quest 3 128gb +kiegészítők! (Garanciális)
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
- Dell Latitude E6330 laptop (14/i5-G3/8GB/320HDD/MagyarVilágítós)
- Fujitsu Lifebook E752 laptop (15,6/i3-G3/4GB/320HDD)
- Lenovo Thinkpad L390 laptop (14FHD/I3-G8/8GB/256SSD/Win11)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest