- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- DIGI Mobil
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
xmad
őstag
M-Audio Airhubot használ valaki?
-
xmad
őstag
válasz Hauptmann #25664 üzenetére
stúdio interfészek közül ami balancedes már nem lesz 3,5 jack kimenet is. csak a 6,3 balanced.
a stúdió cuccok eleve kicsit sterilebbek hogy ne színezzenek, de van windowsra EQ progihozzáértők azt mondták nekem hogyha minőségben kicsit feljebb mennék akkor universal audio volt 1.. nézz rá
-
xmad
őstag
topping MX5 használható aktív hangfalakkal? JBL 308
-
xmad
őstag
válasz tomcat78 #25498 üzenetére
nekem volt minifuse 1... ha zenehallgatás a cél akkor szerintem felejtős. nem arra való, sőt egyik ilyen stúdió kártya se.. legalábbis aki szereti ha van egy kicsike kis basszus is akkor ezeket nem veszi meg.. én ezért küldtem vissza.. a Sound blaster Z hangját sokkal jobban szerettem.. tartalom fogyasztásra nekem ez jobb volt..
munkára az arturia
[ Szerkesztve ]
-
xmad
őstag
sound blaster Z nél miért van az hogy ha előlapi csatlakozókon keresztül dugom be a fülest akkor játék közben gerjed.. ha közvetlen hátulra a kártyába dugom be akkor meg jó.
más hangkártyával nem volt ilyen probléma -
xmad
őstag
sound blaster X-FI surround 5.1 pro val tapasztalatok valaki?
érdemes a belső kártyámat ( sound blaster X-FI extreme audio) lecserélni rá? vagy nem lenne annyival nagyobb előrelépés?
a másik kiszemelt a Sound Blaster Z lenne
-
xmad
őstag
Asus Xonar U7 nél mi lehet a gond a saját driverérel.. feltelepitem inditanám az asus control paneljét és azt irja hogy can't find any device
-
xmad
őstag
zenére melyik lenne jobb?
-
xmad
őstag
sziasztok!
hangkártya vásárlásán gondolkozok.
jelenleg egy creative Xi-fi extreme audio van, már ez is fényévekkel jobb az alaplapinál, de hátha kitudnék hozni még jobb hangzást a hangfalaimból egy jobb kártyával
Creativ Soundblasterx AE-5 öt néztem vagy az Asus Strix Soar-t
viszont nekem kellen a képen látható csati mivel a fejhallgatót a ház elején lévő csatiba szoktam dugni. nem tudom mi a pontos neve a képen látható foglalatnak. Asus kártyán ilyet nem látok sajnos
érdemes váltanom egyáltalán vagy mi lenne az ajánlás még?
-
xmad
őstag
sziasztok!
egy kis infóra lenne szükségem
van egy X-Fi extreme hangkártyám, nem mai darab. és az a gondom vele, hogy vettem egy mikrofonos fülest, de nem tudom használni.. ha a zöld csatiból kihúzom a hangfal vezetékét akkor szól a füles, de a mikrofon nem, akármelyikbe dugom.. ha nem húzom ki a zöldből a hangszórókat akkor hiába dugom akárhova a fülest egyiknél sem szól... meg mindig hátra kellene nyúlkánom ki be húzogatni a kábeleket??
vagy ez ennyit tud?
Xonar AE kártyánál néztem hogy ott külön van csatlakozó a fülesnek és a mikrofonnak is.. lehet arra kéne upgradelnem?
alaplapi hangkártyával müködik rendesen a cucc, ha a pc ház elejébe dugom be a fülest akkor is.
viszont alaplapi kártyával érezhetően szarabbul szól a hangfalam. -
xmad
őstag
kaptam kölcsön egy sound blaster X-fi extreme kártyát..
rá dugom az 5.1-es logitech X-530 at.. hiába választom ki a creative control panelben hogy 4.1-ben szóljon, akkor is csak 2.1 -ben szól.. mitől lehet?
5.1 beállitás nem kell, mert minden hangszóró elöl van, filmet nem nézek, csak zene.
-
xmad
őstag
Zenére
Xonar AE vagy Sounblaster z?
-
xmad
őstag
Sziasztok!
Van egy HP omen 870 gepem
Vmi Odense 2k alaplap van benne,
A hangzás szerintem nem annyira jó, legalabbis a hp pro book laptopomhoz kepest, azon szebben szól a hangfal. Kis logitech x530Es az lenne a kerdes ha vennék egy soundblaster Z-t vagy mást akkor az asztali gépen is éreznék a hangzásban javulast?
-
xmad
őstag
szerintetek melyik hangrendszert erdemesebb megvenni? logitech z906 vagy a z5500
-
xmad
őstag
válasz dudika10 #5529 üzenetére
pedig azért hallgatom 4.1 -be mert sokkal jobban szól mint 2.1-be hangerőből se kell rá annyit dobni, mert ugye igy hangosabb is egy kicsivel... tehát nekem nagyon jó igy..
tehát hangzásba ez is stereoba szól... csak 2 helyett 4 hangszóró van..
a jobb hangzáson kivül semmit se vettem észre
[ Szerkesztve ]
-
xmad
őstag
üdv
melyik hangkártyát lenne érdemesebb megvenni? illetve érdemes-e logitech x-530hoz lecserélni az alaplapi realteket?
Asus Xonar D1
vagyX-FI extremeGIGABYTE EP43T-UD3L ALAPLAPBA KELLENE
még valami:
amit szeretek a realtekbe hogy bárhogy betudom állitani a hangszorókat.. nos nekem az a 2 hangszoró is elölre van helyezve a szobába ami elvileg hátulra menne(szobám adottsága miatt) igy a realtek driver ba betudom állitani azt is hogy ,,első hangszorók" legyen... igy a zene nem stereo 2.1 be szól hanem 4.1 -be
remélem érthető ahogy leirtam
az X-FI driverba ez lehetséges vagy a xonarba?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest