- De mennyi az annyi?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- DIGI Mobil
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
Új hozzászólás Aktív témák
-
dugesz77
őstag
válasz Kean_Sorbo #19971 üzenetére
Az enyémen is fekete van/volt. Abban a videóban egyébként ő az Echelon verziót "javítja" meg. Azokon ezek szerint fehér az az alkatrész.
Találtam mást is akinél ugyan úgy elszállt a driver is mint nálam.[ Szerkesztve ]
-
dugesz77
őstag
válasz KisApám #19953 üzenetére
Nekem Kean_Sorbo linkelte korábban ezt a videót és ez a rész az "ujjlenyomat olvasó".
Működött is ,de sajnos csak ideiglenesen Ha radiátorra rakod magát az U7-et 3-4 percre akkor is meggyógyul. Baromi érdekes,hogy majd két évig semmi gond nem volt vele ez a hiba meg egyik napról a másikra jelentkezett .[ Szerkesztve ]
-
dugesz77
őstag
válasz KisApám #19949 üzenetére
Két napig nekem is "kézrátétellel" működött levettem a tetejét a potmétert visszaraktam rá. Azután a win10 elkezdte ledobálni mintha kihúztam volna az usb kábelt belőle.Viszont visszacsatlakoznia már nem sikerült ,mert nem megfelelő driver hibaüzenetet dobott. Emag elfogadta a hiba bejelentést ,jövőhéten jön a futár érte. A gumi lábak úgy elkeveredtek csak 3 db-t találtam meg, remélem nem kekeckednek miatta..
-
dugesz77
őstag
válasz KisApám #19925 üzenetére
Üdv a Klubban
A durva,hogy én benéztem a dátumot (a NAS számláját néztem ) és február 20. garanciális az enyém. Gyorsan indítottam is Emag-nál a garanciális ügyintézést. Ezeket ezek szerint 2 évre tervezték
Én egyébként a SOUND BLASTER X-FI HD néztem ki utódnak. Arról egységesen jók a vélemények. Alaplapim hangját (Asrock H97pro) nem szeretem.[ Szerkesztve ]
-
dugesz77
őstag
válasz Kean_Sorbo #19896 üzenetére
Tele van vele a net sajnos. Link , de elég egyszerűen csak az "asus xonar u7 blinking led" re rákeresni
-
-
dugesz77
őstag
válasz Kean_Sorbo #19891 üzenetére
Otthon majd rálesek. Bár otthoni körülmények között lehet nem állok neki smd alkatrész forrasztani,meg rá kéne jönni ,hogy mi az egyáltalán. Köszi, legalább előrébb vitt ,hogy hol keressem a hibát.
-
dugesz77
őstag
válasz Inc.corp. #19889 üzenetére
Bocsánat igazad van. Pc-hez lenne használva egy 2.1-es rendszerhez( D-055 Onkyo hangsugárzó ,Altec atp3 mély, épített 2.1 es erősítő LM1875T+ TDA7294 ), Illetve füles egy Sennheiser HD 555 tehát nem kell az 5.1 sem. 70% zene, mindenevő vagyok. A HM az külön rendszer.
[ Szerkesztve ]
-
dugesz77
őstag
Szerencsésen elhalálozott a Xonar U7-em. "Szokásos" csak a ledet villogtatja és a gép is bios képernyőnél marad nem boot-ol ha be van dugva. Nézegettem sajnos nem egyedi hiba még egy videó.. Utána olvasgatva melegíteni kell, radiátorra rakva még néha elindul. Azért nem már Csalódtam az ASUS-ban..
Az új kiszemelt egy Creative Sound Blaster X-Fi HD az Asus-nak szerettem a hangját ez a Sb mit tud hozzá képest hangilag? Illetve más alternatíva?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Futás, futópályák
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Path of Exile 2
- Apple asztali gépek
- De mennyi az annyi?
- Kémia topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szólánc.
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest