- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Yettel topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
- Folyamatos vérnyomásmérést kínál a Huawei Watch D2
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
Új hozzászólás Aktív témák
-
titán
válasz ProdyG #13699 üzenetére
Nem a túrót nem. Eszembe se jutna egy százezres hifit egy roncs hangkártyáról hallgatni. 150ezer forintos hifim előtt egy 400ezres dac van. Egy filléres hangkártya egyszerűen botrányos egy normális rendszeren. Mondjuk a hifitorony kifejezést nem biztos, hogy értem. Ha microhifinek becézett musiccenterről van szó, akkor az kicsit más, de akkor sem erőltetném a belső hangkártyát.
[ Szerkesztve ]
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
krx21
nagyúr
Szerintem ott sincs különbség, hacsak valami olyat használsz amit a másik nem tud...
pl: 96Khz/24Bit stb
Elméletileg a szabványosított digitális DTS, DDigital nem engedi meg a minőségi különbségeket...
Bár biztos sok Hifista vitatkozna velem, mint ahogy az HDMI kábelek tárgyalásánál...Bár én tapasztaltam, hogy nálam a blu-ray lejátszó coaxon szebben szól mint optikán!...
De hogy két optikán lenne minőségi különbség azonos szabványos jelnél azt kétlem...
Vagy szól vagy nem szól... Bár ez egyirányú jelátvitel, azaz nincs visszajelzés hogy átment-e a bit... Ezt hibajavító algoritmusokkal lehet javítani... Tehát ha valamelyik optika ki-i hagy jeleket ott van minőség vesztés...
Na most én is egyértelmű voltam![ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest