- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Hammer Blade Va - nem is úgy néz ki
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Új hozzászólás Aktív témák
-
dudika10
veterán
Nekem meg kb 13 fordult meg a kezeim közt és jelenleg is Xfi-t használok, de ez USB-s.
Elmeséljem mi történt amikor hirtelen indíttatásból úgy gondoltam, hogy feltelepítem a driverét?
Olyan Win7-re, amire még nem volt telepítve Creative driver next-et nyomogatva felraktam a drivert a CD-ről. Tehát nem állítottam el semmit.
Eredmény: eltűntek azok a beállítások amik az alap windows driverrel elérhetőek voltak, megjelent a volume control fülecske a tálcán ami nem működött, optikai bemenetet megpróbáltam beállítani, nem sikerült. Ezek után rendszer visszaállítással visszaálltam egy korábbi időpontra és visszajöttek a beállítások és minden szükséges funkció működik.De ha keresgélsz sok hasonlót találsz még az interneten világszerte.
Nem úgy ajánlunk kártyát, hogy Te el tudd adni a sajátod, általában úgy ajánlunk, hogy a vevő a lehető legjobban járjon, tapasztalataim szerint az Asusok jelenleg sokkal jobb választások, de általában meg szoktam említeni a Creative-ot is mint alternatívát, mert ha működik akkor alternatíva, ha nem működik akkor szenvedés. Úgy korrekt, hogy felvilágosítjk a kérdezőt az esetleges problémákról.
Sokat segít egyébként az eladásban, ha up-olod a hirdetésed. Ezt még 1x sem tetted meg úgy látom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Razer Blade 18 QHD+ 300Hz mini-LED i9-14900HX 32GB DDR5 RTX 4090 2TB SSD (ELKELT)
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Bomba ár! Dell Latitude 5411 - i7-10850H I 32GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest