- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Apple Watch
- Minivel készülhet a OnePlus is?
- Leradírozza az S26 Ultra a szelfikamerát?
- Új fotókon a OnePlus Open 2 alapját adó Oppo Find N5
- Soundcore Space One Pro - hordozható komfort
- Importvám az USA-tól, trösztellenes eljárás Kínától
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
az jó, egy EW van a közelben, akkor majd beugrom, hátha szerencsém lesz.
amúgy a webshopnak is van előnye, mert ha jól emlékszem, akkor a törvény szerint 8 napon belül visszaküldheted, ha nem olyan a termék, mint amilyennek elképzelted.még akkor átgondolom a dolgot, de köszi a segítséget még egyszer!
-
törölt tag
köszi!
meg kell majd élőben nézni. azért hajlok nagyon az 5" felé, mert apukának is kéne látnia vezetés közben, akkor meg ugye nem vezethet olvasó szemüvegben. szóval csak jobb lenne nagyobb kijelző. ezek a Wayteq cuccok szoktak lenni ilyen médiamarkt vagy elektroworld boltban? ahol meg lehet őket nézni, esetleg bekapcsolni.bár most lehet, hogy kicsit el kell napolni, a dolgot, mert éppen döglődik a szervó a kocsiban, és nem tudom mennyibe fog fájni
-
törölt tag
válasz geprombolo #3079 üzenetére
a térképfrissítés mibe kerül? bocsánat a hülye kérdésekért, de most néztem végig a sygic honlapját, meg néhány webshopot is, és nem találtam ilyet, csak hogy a drive szoftvercsomag önmagában ilyen 23 ezer forint körül van...
sklave: nem tudom így látatlanban, hogy mennyire hiányozna, és mi hiányozna a lite-ból... talán inkább a köztes útvonalak. volt egy-két dolog a navigyurcis tesztben, aminél húztam a számat, hogy azért az kéne. végülis talán nem olyan sokkal kerül többe, talán pár ezer. annyit végülis megér. csak szeretném 30 alatt tartani azért.
-
törölt tag
köszi neked is és geprombolo-nak is!
egylőre szimpatikus a sygic, csak ahogy elnézem muszáj lesz a drive változatot megvenni, mert a lite-ból a hangos navigáción kívül (ami nem anyira izgat fel) még pár más dolog is hiányzik. azt írják, hogy lehet utólag upgrade-elni, de nem találom a cég honlapján, hogy mennyiért...
a wayteq is jól néz ki, de érdekes, hogy a papíron csak kijelzőméretben eltérő két gép közt ilyen stabilitásbeli különbség lenne... pedig még méretben kibékülnék a 4,3"-lal is. bár lehet, hoyg egyelőre inkább valami x920 lesz sygic lite-tal, és utána ha tényleg hiányzik az a pár funkció, majd upgrade.
-
törölt tag
olyan 25 ezer forint körül nézegettem navigációs megoldást. eddig amik mondjuk szimpatikusabbak voltak az az NDrive Touch XL itthoni és európai térképpel, Navon 480 csak itthoni iGO térképpel, illetve Wayteq x920 sygic teljes európa térképpel.
semmi másra nem kellene a cucc, csak navigálni, tehát sem zene, sem videó, sem semmi extra. viszont az nem lenne rossz, ha ilyen checkpoint közbeiktatása, meg útiterv egyszerű módosítása, illetve intelligens újrtervezés is működne rajta. csak az a baj, hogy nem igazán látom át, hogy melyik szoftver miben jó, illetve hogyan bővíthetőek esetleg utólag a térképek. lehet esetleg országonként is megvenni majd, vagy csak csomagokat egyben? (ndrive esetében láttam olyasmit, hogy lehet országonként is)illetve mire érdemes még figyelni? az ndrive pna-ban láttam, hogy csak valami háromszáz valahány mhz-es processzor van benne, ez nem kevés? csak navigálni kéne, csak azt nézve, hogy az összes konkurens modellben szinte már 500 körül járnak az órajelek...
illetve hol lehet ezeknek a szoftvereknek és térképlefedettségnek jól utánaolvasni? néztem itteni tesztet, de elég rövidkék.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- BestBuy topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Apple Watch
- Energiaital topic
- További aktív témák...
- Earfun Air Pro 4 Fülhallgató ANC - alig használt - 2 év jótállás (GearUp Kft.)
- Precision 5470 14" FHD+ IPS i7-12800H RTX A1000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Asus Zenbook Pro Duo 15 OLED! i9-11900H/32GB/RTX 3080/1tb ssd/Dupla Touch Kijelző/4k Oled Kijelző
- Samsung Galaxy S24 ULTRA 12/256 (NEM szolgáltatótól és NEM részletre vásárolt) -BESZÁMÍTOK!-
- 2db MacBook Pro 13" retina, Core i7 3,1GHz, 16GB RAM, 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest