Hirdetés
- Android szakmai topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- One mobilszolgáltatások
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Íme, a One UI 8
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Akciófigyelő: két olcsó, de már dokkolós porszívó is akciós a Ranvee boltjában
Aktív témák
-
doktordrog
aktív tag
Helló!
Van egy régi AKG K271-es fejhallgatóm. Megtört a kábel felül. Nem találtam semmit az interneten, hol és milyet kellene vennem. Kérem valaki segítsen boltot találni, mert ma elkezdett recsegni is!
köszi,drog
-
doktordrog
aktív tag
Hello!
Az AKG fejhallgatóm kábelén a külső gumiborítás a "füles" részénél elkezdett megtörni. Tudok valamit csinálni vele?
köszi
-
doktordrog
aktív tag
Sikeresen megérkezett Németországból a fejhallgató! Szóval ez az MP3-player.de teljesen megbízható. A sok idő az átutalás volt. Múlthét szerdán már átküldtem a pénzt, és hétfőre jelezték vissza, hogy megérkezett. Utána másnap küldték a DPD-hez -a csomagküldőhöz-, és most megérkezett.Szóval sikeresen túléltem a várakozást, pedig elég nehéz volt
Kösz a segítséget a vásárlásban. Most már csak a behajtók elől kell megmenekülnöm
-
doktordrog
aktív tag
válasz
hunnylander #3248 üzenetére
Milyen zenét? AKG himnuszát?
-
doktordrog
aktív tag
Mennyi a jutalákod hunny?
-
doktordrog
aktív tag
Elvileg ezek egyikének sincs raktárkészlete. Mindegyik a disztribútortól szerzi be, -ha jól értelmezem-, amikor te megrendeled. Szerintem a thomman is ugyanonnan rendeli mint ez a cég, és az sincs kizárva, hogy a hifis oldalon az aszám, amit látsz, az az egész németországi készlet.
-
doktordrog
aktív tag
válasz
hunnylander #3171 üzenetére
Pont fordítva
-
doktordrog
aktív tag
válasz
hunnylander #3169 üzenetére
Az akkor első saccra kb 3-4k-s móka volt. Inkább a fejhallgatóm kérem
-
doktordrog
aktív tag
http://www.mp3-player.de/index.php?page=article&ID=5925&aid=122
115 euroRemélem nem lesz semmi gond. Átutaltam neten, sima egyszerű folyószámláról, csak az lesz a holnap nagy kérdése, hogy stimmelni fog -e az összeg, mert nem euróban kellett beírni, hanem forintban. Emellett félek, h olyan üzletpolitikájuk van, mint a magyaroknak, akik kirakják a honlapra, pedig már nem fognak tudni küldeni.
Meg egyébként mindentől félek: szállítás, egyben érkezik meg a cucc...Bízom a németekben, legalábbis még pár napig biztos
-
doktordrog
aktív tag
Remélem mostmár jővőhétre megérkezik minden gond nélkül az a fejhallgató. Az ember pénztől akar megszabadulni, de egyszerűen nem hagyják. Aztán nehogy annyira jól sikerüljön, hogy tényleg csak a pénztől szabadultam meg, de nem jön érte semmi
-
-
doktordrog
aktív tag
válasz
doktordrog #3033 üzenetére
A digitall.hu-ban ki lehet próbálni az adott füleseket?
-
doktordrog
aktív tag
A 271 és a 530 között elég nagy különbség volt. Mondjuk még el szeretnék valahova menni, aholl össze lehet az 530-t, a 240-t és a 271-t hasonlítani. A 271 most így a legszimpatikusabb, mert nagyon jól szólt, és zárt is, csak az ár már kezd egy kicsit magas lenni
De ha beruházok egyszer, akkor ne valami himi-humi legyen. Remélem bírni is fogja sokáig
-
doktordrog
aktív tag
Bementem a Media Marktba. Vittem a kis Panasonic cd playerem -ez lehet, h hiba volt.
Meghallgattam valami Sennhesiert, az nem volt valami ngy durranás. Utána megnéztem az AKG 530-t, de hát árához képest ez sem tűnt valami nagy jelenségnek. Sajna AKG 240 Studo nem volt, de volt egy 271 Studio, annak viszont elég kellemes hangja volt, sőt... Egyértelműen ez vitte a prímet.240 az milyen hozzá képest?
-
doktordrog
aktív tag
válasz
hunnylander #2987 üzenetére
Vhol meg lehet hallgatni/nézni ezeket a fejhallgatókat?
-
doktordrog
aktív tag
3.-ra is megpróbálkozom, hátha kapok választ is
AKG K 77-t vegyek, vagy megéri rádobnom egy k530, ra vagy egy k240, akár egy hd555-re, vagy mit tudom én mire? -
doktordrog
aktív tag
ár/érték mutatóban valaki fel tudna vázolni egy sorrendet? (egy pár megjegyzéssel)
-
doktordrog
aktív tag
válasz
doktordrog #2919 üzenetére
ui: Azt mondták a AKG K24P jó ebben a kategóriában.
-
doktordrog
aktív tag
Hello!
Elég skót vagyok, de egy pciit beleolvasva a topicba úgy láttam, nem az 5k árkategóriát kellene megcéloznom. 10k körül gondolkodtam, hogy befektetnénk -ha nagyon megéri, akkor max 15k-.
Metal, rock zenét hallgatnék vele főként. Nem bánnám, ha nem törne meg a dugónál a kábel, mint a fantasztikus panasonic fejhallgatónál.
Mindemmellett ha nem úgy néznék ki benne, mint valami földönkívüli, az sem lenne egy hátrányköszi előre is
Aktív témák
Hirdetés
- FÜGGETLEN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green / Zöld
- Samsung, WD, Micron 2TB Gen4 NVMe SSD!
- Macbook Pro 16" - 2020 gyártás, 8 mag i9 / 6 mag i7, 32/512GB, 4GB Radeon - garancia ( 4442)
- Macbook Pro 15" - 2017 gyártás, 4 mag i7, 16/512, 4GB Radeon - garancia ( 97)
- Macbook Pro 13" - 2018, 16GB RAM, i7/i5, 512/256GB SSD, touchbar - garancia
- AMD Csúcskategória! Számítógép Munkára vagy játékra! R9 7950X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest