- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Gevox
tag
válasz
Howkeddlee #8582 üzenetére
Hy!
Up a jó kis fejhallgatónak!
Megkérdezhetem,hogy miért nem tartod inkább meg??
Én is ezen a típuson gondolkodtam! Amire nekem kellene arra tökéletes is lenne.
Up a jó árért is ha tényleg bontatlan,mert az árgépen 28fél alatt sehol nincsen!schawo: Lehet hogy ennek a fejhallgatónak (hd-555) a hangképe "zavaros",de mégis qrva jól szól. A westendben ki is lehet próbálni a MM-ben! Egy koncert szólt rajta,és gyönyörűen szólt! Dumáltam ott egy eladó sráccal,berakott egy trance live mixet,és az is tök jól szólt. Kis túlzással,akár a koncerten lettem volna!
-
Ebit
addikt
válasz
Howkeddlee #7618 üzenetére
Biztos,mert az elmúlt időszakban nagyon sokat hallgattam,az átlagot meghaladó rendszereken,és nagyon élvezhető hangja van,engem,csak a formája,és a 6 m zsinórja zavart,de van ,aki pont ilyet keresett.
-
Ebit
addikt
válasz
Howkeddlee #7594 üzenetére
Az ár az igen,de a 200 dolláros fejhallgatók közül,ez a pionner nagyon korrekt,és a lényeg,hogy egy kiegyenlitett hangképe van,ha számodra kényelmes,érdemes lenne a megtartásán gondolkozni.
Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Amazfit GTR Mini okosóra / Számla / Garancia /
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest