Keresés

Aktív témák

• Shufny

őstag

válasz renato #9254 üzenetére

M50 -ről nagyon jókat írnak, és erre a felhasználsra elvileg tényleg a HD 25-1 II - a legjobb. Szóval ezekkel nem nagyon nyúlhatsz mellé. Csak megemlítem megint a K518 -at, hiszen jól hordozható és az áráért borzasztóan jól szól, és össze is van rakva rendesen (igazából ezt szokták csak negatívumnak felhozni a HD25-nél: jobban szól, de messze nem 3x jobban) .
    Döntő kérdés inkább talán az, hogy a HD25 kényelmesebb lehet, bár kétlem, hogy lényegesen, hiszen hasonló a felépítése.

• attika89

senior tag

válasz renato #9254 üzenetére

Hát eléggé függ attól, hogy melyik dugasz van rajta...most fehért "hybrid super tip" van rajta azzal nem a legtökéletesebb a szigetelés, mivel szivacs de még így is bőven jó...
    A többi pl a géllel kitöltött, vagy a sima gumiharangok belecuppannak a fülbe és szinte teljesen zárnak; nekem a triple-flange dugaszokat még nem sikerült értelmesen betenni a fülembe...azok úgy érzem, hogy számomra használhatatlanok...

Szerintem nem bánod meg akár melyiket is választod...A HD25-re mondjuk kíváncsi lennék én is...Ami zavarna szerintem az, hogy fülre illeszkedik (elvileg)

Amugy most gondolkodom, hogy kipróbálok egy nyitott fülest, de az a helyzet, hogy nem tudom eldönteni mi mellet döntsek...HD600 (ha találok jó áron) vagy egy Headstage Arrow a meglévő cuccok mellé.
    Viszont, ha veszek egy HD600-at ahhoz meg mindenképp kell erősítő...ami terveim szerint úgyis egy Headstage Arrow lenne :U

Aktív témák