- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
válasz
domewalker #37097 üzenetére
A driver mérete biztos nem ér pénzt (nagyobb driver nem értékesebb, mint a kisebb).
A dj fülesek kényelmetlenségéről ódákat lehet zengeni.
-
válasz
domewalker #37088 üzenetére
lásd mint: (#37089) Deadzone41
-
válasz
szponzor #37082 üzenetére
Ki mondta, hogy kétezerért vegyél fülest?
30ezerért kapsz olyan zsinóros fejhallgatót, aminek cserélhető a kábele. A normális, nem cserélhető kábeles fejhallgatók is könnyen javíthatók házilag, mert direkt olyan a kialakításuk. Van itthon pár 30-40 éves, eredeti zsinóros fülesem. Megnézem, hogy a Bluetoothosok közül melyik fogja eddig bírni.
-
válasz
dudika10 #37072 üzenetére
(#37071) Dave™: Te a színezést szereted hallani én meg a zenét. Az előadó nem úgy álmodta meg...
Hülye hasonlat: olyan, mint idegen író/költő műveit olvasni. mindegyik más fordításában tetszik a legjobban, de az eredeti nyelven az igazi. Jó a fordítás, de én az igazit kérném.Nincs olyan, hogy igazi.
Az csak akusztikus zenénél, és csak élőben létezik. Minden más hamisítás.
(#37076) dudika10 Az "élőben" rész a komolyzenére is él
-
válasz
#56474624 #32108 üzenetére
Azt ugye tudod, hogy a létező legolcsóbb DAC/erősítő kombót használod, ami csak létezik, és érdemes használni? Mindezt az egyik legjobb középkategóriás fejhallgatóval.
Képzeld el, hogy a hangdobozaidat egy húszezer forintos hordozható kazettás CD-játszót megbuherálva, annak végfokára kötöd, és ezután panaszkodsz, hogy nem tetszik a dobozok hangja. -
válasz
bigmasterg #32063 üzenetére
Lavry+Genelec
Ádámot is elkapta a közeltéri láz. Ideje volt
(#32064) Deadzone41 Nem tudja, mit akar, de valahol ki kellett öntenie a bánatát. Így dőlt ránk szivecskés bili.
-
válasz
zbence #31974 üzenetére
Nem elég, hogy fake, az eredeti is szar (mondjuk a Studio elmegy). De Ennyi pénzért már rendes fejhallgatót is lehet kapni, nem hamisítványt, azok valójában nem érnek 3000 forintot sem.
Vegyél inkább egy Shure SRH440-t, az kenterbe veri az eredetiket is és van elég mély tartománya.
-
válasz
gordonfreemN #31822 üzenetére
Olcsó (15 alatti) PCI Expresses kártya nincs.
-
válasz
gordonfreemN #31820 üzenetére
Sima PCI sem lehet?
-
-
válasz
bigmasterg #31713 üzenetére
Szerintem a fejedről fotósoppold le a K1000-t, és montírozz egy piros szivecskét.
-
finom a pattogott kukorica
-
Nem értitek, mi a problémája? Fél attól, hogy a fejéhez vágják, hogy ezt is magának vette, ajándék címén
-
válasz
PR0JECTNR56 #31621 üzenetére
Tízenezerért mit vársz? 50-ért Beyernek megfelelt. Sőt, a Sennheiser HD25 50-ért még ennél is egyszerűbb megoldást alkalmaz. De mit sem számít, mindkettőt viszik, mint a cukrot.
-
válasz
gyenesmartin #31520 üzenetére
Kondenzátoroktól, ellenállásoktól, tekercsektől, műveleti erősítőktől, ezek mennyiségétől és sorrendjétől; tehát a teljes kapcsolástól. A DAC IC csak egy apró részlet.
-
válasz
gyenesmartin #31512 üzenetére
Használható DAC IC van mondjuk kábé húsz. Különböző DAC pedig kábé ezer.
Más Nem unjátok ezt a nonstop szekálást?
-
Osvaldo Golijovot hallgatok.
Ajánlom mindenki figyelmébe, aki kortárs komolyzenében valami egyedit, meglepőt keres.
-
válasz
bajnokpityu #31498 üzenetére
Kölcsönadom a K501 párnát valamikor.
A DF most még mindig működésképtelen, holnap lesz megforrasztva.
A védőháló kérdésben nem tudok nyilatkozni
Egyébként bogarat ültettél a fülembe, és a HD540-ből megpróbálom kiszedni a védőszivacsot. Amikor először hallottam, akkor nem volt még benne szivacs, és jobbnak éreztem mint most.K500 + Al Di Meola =
A Presenter kérdés érdekes, tartósan nem hallgattam még, lehet, hogy hosszabb, nyugodt hallgatózás során az is elbukna az Apogeevel szemben? Mert eddig csak az Asgard volt jobb, mint az integrált. Sem a CEC, sem a Bubo nem jött be az általam használt fülesekkel.
-
válasz
Deadzone41 #31496 üzenetére
K500 és a K501 között nem tudom pontosan milyen különbség van a színén kívül. K501 párnát lehet még kapni, és valószínűleg ugyanaz, mint a K500 párnája volt (a színén kívül), amikor még új volt. De nem tudom pontosan, mert az eddigi összes K500 párna, amit láttam (beleértve a sajátomat is) kikopott, felbolyhosodott és ellágyult (némelyik jobban, másik kevésbé).
Igen, ez a K501 párna zsír új.
(Egyébként a K501 emlékek alapján kábé így szólt, mint ez most. De ez nagyon zárójeles, K501-t régen hallottam és túl rövid ideig)
-
válasz
Ákos97 #31477 üzenetére
Vegyél nyugodtan egy Presentert a DT880@250-höz. Én is arról hallgattam (Apogee volt a forrás), a mély tartomány (150 Hz alatt) nagyon szép és egyenletes volt, egyáltalán nem bántotta a közepét.
K500@501 Egyre jobban tetszik, faszán bejáródott a párna (ez vicc volt, megszoktam), valószínűleg megtaláltam a nyitott fülesemet. Zártnak ott a 840, azt hiszem nincs miért tovább keresgélnem. Korábban mindig úgy voltam a K500-zal, hogy minél jobban megszoktam, annál kevésbé tetszett, most viszont egyre jobban. Ez azt hiszem azt jelenti, hogy teljesíti az elvárásaimat. Végre öröm és bódottá'.
Bubo CP Be kell látnom, hogy az Apogee erősítője egyértelműen jobb, csak azt használom.
-
Teljesen egyetértek Dave-vel. Szálljatok már le róla, plz. Próbálkozik, ügyeskedik, téved. De tévedni emberi dolog. Aki téved az nem hülye, hanem kevés az ismeretanyaga. De ettől függetlenül engedtessék már meg neki, hogy legyen véleménye.
Ákos97 Grat a füleshez, és sok sikert!
-
válasz
bajnokpityu #31183 üzenetére
Akkor valóban rossz szoftvert próbáltál.
Ezt töltsd le.
-
válasz
bigmasterg #31181 üzenetére
Fülese válogatja, hogy használok-e crossfeedet. Mostanában nem, mivel leszoktam azokról a fülesekről, amivel ilyen problémám volt (K500, Sextett), a többivel nincs ilyen gondom.
-
Nagyon jó ez a K501 párna, nem jön vele elő a torzítás, mint a K601 párnával. (K500-ról írok) Nagyon szép fehér, tiszta a háttér, nem olyan mocskos, mint a plüss párnával. Kicsit sok a magas, de ez amúgy is jellemző erre a fülesre. Ez természetesen segít a részletességben, szóval az nagyon rendben van. Jó felvétellel nagyon szépen szól.
Viszont visszajutottam az origóhoz: crossfeed nélkül ez a füles "használhatatlan". Tipikus HD800 érzet, darabjaira szétszedett tér, durván megfájdult tőle a fejem. Folyt köv. holnap, Bubóról, crossfeeddel.
-
válasz
bigmasterg #31174 üzenetére
Tyű ez az AT de japán.
Elképzelem a helyi zöld és lilahajú egyedek fején, és tökéletes az illeszkedés. -
válasz
#56474624 #31162 üzenetére
Teljesen igazad van. Ilyen a fejhallgató. Csodák nincsenek, bármit is teszel, ez nem lesz hangfal.
Viszont annyi pénzből, amennyiből egy rendes rendszert összeraksz, lehet 5-6 fejhallgatós rendszered. És ha akarod, még mindig lehet egy HIFI-d is. A változatosság gyönyörködtet. Ez a fejhallgató előnye.
Apropó változatosság, megjött a K501 párnám, most azt járatom be. (
)
(#31166) Ba cy lus Vannak testes hangú fejhallgatók, pl a 840 is is ilyen. Ettől persze még nem lesz hangfal a fejhallgatóból.
-
válasz
bigmasterg #31159 üzenetére
-
-
válasz
bigmasterg #31123 üzenetére
Én a (#31120) nemeth989 hozzászólásra válaszoltam
Próbáld kosárba tenni az ottani linken szereplő terméket
-
válasz
nemeth989 #31120 üzenetére
ÁFA NÉLKÜL 59 700,00 Ft
ÁFÁVAL 74 625,00 Ft(#31121) contaxg Á, akkor is az euró árfolyam minden árat visz a mennyekbe. Ha nem ma, akkor holnap, jövő héten vagy két hét múlva. Az elkövetkező pár hónap/év nem a tartós fogyasztási cikkek vásárlásáról fog szólni, az tuti.
-
válasz
bigmasterg #31096 üzenetére
Nem, a te cuccaidról nem én, hanem Mackósajt hallgatta, övé volt az ottani DT880. Én az Apogee + Presenter/Canamp kombóról hallgattam.
(#31094) Ákos97 Nem feltétlenül minden füles változik. Sok típusnál semmi változás nem tapasztalható.
-
válasz
bajnokpityu #31073 üzenetére
Gondolkodom és lehet, hogy Presenterrel hallgattam a 250-est...
Szerk: Minél tovább gondolkodom (annál hülyébb leszek, de ez most nem ide tartozik), annál inkább Canampra emlékszem...
-
válasz
Ákos97 #31069 üzenetére
Piros passz.
Ha nem, akkor egy Presentert vegyél alá.
Majd akkor gratulálok, hogy megtaláltad a fülesed, ha megjött és tetszik. Mert a feladat nem az, hogy másnak tetsszen, hanem, hogy neked. A füles maga jó, ez nem lehet kérdés, az annál inkább, hogy ez neked mit nyújt.
-
Studio az egyetlen használható füles a Beats palettán. HD650-től messze távol van, de ha olcsóbb volna, akár még ajánlást is kaphatna tőlem bizonyos célra, bizonyos körülmények között. Ha azt nézem, hogy tulajdonképpen jobban szól egy Denon D1100-nál, akkor az már nem olyan vészes.
Aktív témák
- Brutál ERŐMŰ! Lenovo P710 / 2x Xeon E5 (44 mag!) / 384GB DDR4 / 2x 512 SSD / 8TB HDD, ASUS 1660 6GB
- Asus ROG X13 Flow 2in1 Touch WUXGA 120Hz Ryzen9 5900HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Lenovo Legion Go 512GB.SSD. MAKULÁTLAN/KARCMENTES,GARANCIÁS. CSERE IS,OLVASS.
- HP, Dell és Lenovo BIOS jelszó eltávolítás, 1 hét próba garival
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3016, 98% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest