- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
baluka26
veterán
Van digitális Audio Technica fejes, meg ott a csúcsszupi wless Seni.
-
baluka26
veterán
Ja, én is kimehetnék a HD650-ben, de mi a fasznak?
Amúgy láttam már egyetemről jövet HD598-ban is srácot, ráadásul csöpögő esőben (idióta állat).
ntomka: Én is hülyének néztem. De a legnagyobb király a K1000-es fickó volt. p_adam-nak meg csak nagy volt a szája, hogy kimegy utcára a Stax-ban
-
baluka26
veterán
Apropó Senik és utca, múlthét tesi után éppen igyekeztem, erre a Karinthy Frigyes út elejénél egy csávó jön az utcán HD600-ban, csak így hordozhatóként. Laza
-
baluka26
veterán
Szűz Mária, mi megy itt...
-
baluka26
veterán
Épp arra akartam keresni, hogy mióta is van HD25, erre kidobott egy ilyen reviewot, ahol Beats-et ajánlják helyette, érdemes elolvasni mennyi faszság van benne, és a Beats-fanoknak ezek a hivatkozási alapjai.
A hangját lehet szídni, mert tényleg lehet ezer+egy indokot találni, amiben nem jó, na de hogy "build quality"-t lehúzni...
bmg: Milyen hangkeltőkről van szó pontosan?Ja, az eredeti kérdésem valaki megválaszolhatja, mikor jött ki az első HD25?
-
baluka26
veterán
válasz
Shufny #37778 üzenetére
Eeepaddal nem volt elég hangos. Kipróbáltam, vonaton hazafelé.
Egyébként most sem írtam, hogy utcán használtam, a durva szigetelés nekem az albérlet miatt kell, hogy ne zavarjak senkit, és én is tudjak zajban akár a nappaliban zenét hallgatni.
Dave: Spirál kábel. 40 a HD650-ért bestbuy ár. -
baluka26
veterán
Amúgy valaki nem akar a topikból beszerezni egy SA5000-et? Anno majdnem vettem egyet, épphogy lemaradtam róla, azóta is érdekelne
-
baluka26
veterán
válasz
bigmasterg #37737 üzenetére
Egyiknek se.
Igen, a 240 volt az a csillivilli szar műanyag. Ennél rosszabb anyagot nehéz lett volna találni
A 840-et nálam már csak a mélye elvinné, de még emellett király, hogy ilyen vastag a hangja
-
baluka26
veterán
válasz
bigmasterg #37735 üzenetére
Az nem tetszett, amikor contaxg-nél voltunk, egyébként az meg már az anyaga miatt sem kellene. Nem azért, mert olyan rossz, de a HD25 egy tank, és nálam elég mostoha körülmények között van a kis Seni
Vagy várjál, az SRH240 az aminek nagyon tré anyaga van? Nem emlékszem pontosan
-
baluka26
veterán
Na, egy kis összefoglaló az SRH840-ről.
Hasonlítgattam én itt a HD650-nel meg a HD25-tel, de kb teljesen felesleges. Az azért érződik, hogy a HD650 egy jobb fejhallgató, "sűrűbb" zenéknél főleg, az is látszik, hogy az SRH840 teljesen más, mint a két Seni, de az is egyértelmű, hogy három teljesen különböző felhasználási területre készültek ezek.
Minden esetre az SRH840 tud egy olyan hangzást hozni viszonylag olcsón, amit szerintem nem sokan tudnak. Ilyen jó mélyeket, nem biztos, hogy hallottam valahol, jó testes hangja is van, és a magasok is rendben vannak (azért nem egy DT880 ilyen téren).
Akusztikus zenékkel és komolyzenével nálam abszolút győztes, hihetetlen jó, elektronikus zenékkel sem rossz, de ott jobb a HD25, minden másban meg úgy általában a HD650 veri.
Ami egyértelmű, hogy sokkal agresszívabb, mint a HD650, egymás után felrakva a fejemre nagyon durva a kontraszt.
48k-ért tuti vétel, ha nem kellene nekem a durva szigetelés és kicsit érzékenyebb lenne simán cserélném a HD25-öt rá, mert a hangját tekintve általában jobb.
Kényelmes, nálam egyáltalán nem számított a felhelyezés (pedig schawo kollega felhívta rá a figyelmet), úgy látszik jó a fejem formája. Szigetelése középszerű, de a HD25-nél sokkal rosszabb.
Nekem bejött, nagyon
Ha sörökhöz kéne hasonlítanom, akkor a HD650 egy barna Guinness, az SRH840 egy Leffe Blonde, a HD25 meg egy Heineken
-
baluka26
veterán
-
baluka26
veterán
Még mielőtt elszabadulnának az indulatok viselkedjen mindenki felnőtt és tisztelettudó fórumozó módon a topik érdekében!
Köszi!
-
baluka26
veterán
válasz
spidersoft #37661 üzenetére
Nekem belefér a fülim a DT235-be
-
baluka26
veterán
Bárcsak a HD650 is ennyire mélyre menne, mint az SRH840, eszméletlen, legjobb mélytartomány, amit eddig füleltem.
-
baluka26
veterán
Elég jó az SRH840
-
baluka26
veterán
-
baluka26
veterán
válasz
Blackhole13 #37526 üzenetére
Sima HD25 win.
-
baluka26
veterán
válasz
KungfuHamste #37472 üzenetére
Majd meglátod, hogy jó lesz Neked
-
baluka26
veterán
válasz
KungfuHamste #37470 üzenetére
Annál jobb helyen nem is lehetnél
-
baluka26
veterán
válasz
bigmasterg #37461 üzenetére
dbpoweramp sokkal gyorsabb, és hozza a minőséget, ráadásul gyerekjáték beállítani.
-
baluka26
veterán
Egy hosszú hét után nincs is jobb, mint elfeküdni az ágyon, egy National számot berakni, és pihenni
-
baluka26
veterán
válasz
szakibá... #37232 üzenetére
Azért nem a fa teszi a fejhallgatót. Azon a HD650-en olyan, mint ha rá lenne gányolva. Undorító. A HD650 úgy szép, ahogy van
-
baluka26
veterán
Szép lista
A szép ebben a hobbiban, hogy én is hasonló célre tartom a HD25-öt, és most ismételten meggyőzött, hogy közvetlen Eeepadról (voodoo nélkül) is kegyetlenül szól.
Apropó, bbstudionál 43 a HD25, ha valakinek kell írjon, mert akkor megoldjuk a postát olcsón, 5 perc sétára van az a bolt tőlem
-
baluka26
veterán
Biznic szempontjából elég belterjes a topik
-
baluka26
veterán
válasz
bigmasterg #37152 üzenetére
Bakker. Ennyiért viszek haza anyunak laptop mellé.
-
baluka26
veterán
válasz
fi:zi'k #37001 üzenetére
Jó kérdés. Ha az emlékeimben turkálok nekem anno a K240 sötétnek tűnt eléggé (bár azt HD540 mellett hallgattam), a HD555 is kevesebb magassal bír, a HD25 meg simán fedettebb, hogy sötétebb azt nem fognám rá.
De feltételezem, hogy egy LCD2-től lényegesen világosabb (tippeltem, tapasztalat híján nem tudok mást)Egyébként ezelőtt a DAC előtt sötétebb volt azért nyilván sokkal
guppy: Hallgatsz ilyesmit?Más, olyan durva berakni egy mai modern zene után egy régebbi számot (Pl. Connels - '74-'75, vagy REM - Losing My Religion. Nem értem, miért nem lehet ezt a minőséget hozni manapság is.
-
baluka26
veterán
Az a gond, hogy az az egy hét az gyakorlatilag 1 nap az én szempontomból
Nyárig megtartod?
Ha igen, és addig megtartod, akkor szemet hunyok a sör felett
Dave: Nem fognám rá a HD650-re azt, hogy lassú, mert nem az. Nálam a magas is több benne, mint egy HD25-ben. Your argument is invalid -
baluka26
veterán
válasz
bigmasterg #36978 üzenetére
Nálam van fejhallgatós kutya által biztosított raktár, ha gondolod
Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Gaming notebook topik
- Windows 11
- PlayStation 1 / 2
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Új INTEL LAMINAR RM1 (LGA1700/1851) nullperces, rézmagos hűtők! GAR/SZÁMLA! A LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- AKCIÓ! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 7 265KF +RTX 3060Ti/3080/4060/4070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- AKCIÓ! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 5 225F/245K +RTX 5050/5060/5070/Ti +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 32GB RAM 1TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3043, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- 11 GB-os RTX 2080 TI - HP OEM - garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest