- iPhone topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
bajnokpityu
félisten
válasz
baluka26 #39687 üzenetére
Az első bekezdést hogy kellene értenem?
Contaxg:tapasztalatlan fülnek valóban szinezetlen forrás kell. Ezért lesz jó a ?lavri? DA11,meg ezek szerint az új hrt2+ is.ui: Tudom,hogy a 701nek nem árt a vérbő forrás, de ugyanúgy mocskos jó fülesnek tartom normális forrással is (hangszinekhez hozzászokunk). Kipróbáltam a nagy láncon (ennek a hangját jobban ismerem) a kiskinait a most használt opával (ennél sokkal inkább számít az opa,mint pl egy canampnál), tök jól passzolhat a 701el ha logikusan nézzük. Ugyanis selymes a közepe, rápakol a mélyre, visszahúzódó a magasa, de aránylag mélyre-és magasra megy. Alapvetően nem nagyon durván torzit, és ha jobban megfigyeljük, vannak részletei is. Azért a középkategóriás hangkarik fölött van, akárhonan nézzük.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Deadzone41 #39668 üzenetére
13éve motorozok, és megmaradtam a 600asoknál,bár voltak kölcsönben ezresek,nem nyújtanak nagyobb élményt. Használtan is kb ugyanannyiba kerülnek. Nevetni fogsz,de legnagyobb élményt a régi 50es robeszem adta,nem a CBR.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
P.Schmidt #39657 üzenetére
Pedig azonos pénzért annyira-de-annyira különbözően jó füleseket kapni. És, ha megfigyelted nagyon ritka hogy akár 2 teljesen azonos vélemény legyen azonos fülesről. Azt hiszem,h jobban függ a füles-izlés a fülünk egyedisségétől, mint a nagy hifiknél. Úgysem úgyszod meg,hogy ne menj el 2-3 komolyabb füles boltba. Utána talán szűkül a kör.
Amúgy nem úgy van,h azok inkább DACok,és csak mellékesen van rajtük füles-csatlakozó?
39661 Shawo: dehát tök különbözően szól a 880 és a shure sztem
-
bajnokpityu
félisten
válasz
contaxg #39633 üzenetére
Nem volt bajom a szinezessel.sot. Probaltuk kevesse szinezett forrassal is. Es a fules erositom kevesse szines,mint egy canamp. Enyhe szinezese van. Az otthoni forrasnak meg kb annyi mint a hrtnek.
Jo,hat neked tetszik,nekem nem. Shuret is arulod, sokkal jobban tetszett. Banthatod az akgket, ettol meg tobbre tartom mindkettot, mint a beyert
-
bajnokpityu
félisten
válasz
schawo #39611 üzenetére
Nem hiszem,h egy 100rugós zártba belezúgnék annyira, hogy meg akarnám venni.ez a 30-50 közötti kategória sztem megfelelő lesz. Eleve eléggé megszűri sztem a piacot,hogy telóról hajtható, zárt legyen. Mem jól gondolom?
Olvastam az indexes fórumon régebben, hogy van,aki a 701 helyett az 500-501et használja. Mert, hogy 701 annyira mesél, hogy már nem is igaz az előadás. Van benne valami, de azért szép az a mese
661? ok,meghallgatom. Azt elfelejtettem mondani, h hosszú viselésre alkalmas kell legyen. Fejem alakja meg olyan,hogy a K sorozat kényelemben az etalon, és a 650-840már picit szűkös. dt235 alkalmatlan már, túl pici.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
sipi83 #39609 üzenetére
Ez is tök csini.(pánton kivül)
Milyen könnyen hajtható zártakat ajánlotok próbára a 840esen, és az M50esen kivül?
Tök jó volna a nexussal melóban zenélni. a CX400-2 már kezd eléggé idegeimre menni.Ha elmegy a K500, ugranék is a témára. Biztosan sokért adom, alig volt érdeklődő . Pedig jóféle erősitésel azért bármire használható, és szép példány.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
contaxg #39512 üzenetére
Neked mi vele a gondod? Ha rétegfüles, akkor kevés zenére tartod jónak. ATHM50-et sem hallottam még. Anno Schawoét azért húztam le picit,mert bizonyos zenéken feltűnő volt egy frekimenetbeli hibája. No,de, hogy hallottam pár Sennt, azért helyére kerültek a dolgok, hogy nem is olyan nagy az a hiba
Német fórumokon ajánlották havernak, sztem nagyon helyesen(jazz, rock,metált hallgat). Lebeszélték ott is, én is a Sennekről, aztán maga is meggyőződött, hogy jó vétel volt. Pláne, amennyiért kifogta.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Deadzone41 #39508 üzenetére
Pl hogy komoly baja nincs, ellenben akármi meghajtja, és királyul elszigetel.
Nem fogott megy úgy igazából semmi tudománya -
bajnokpityu
félisten
válasz
contaxg #39505 üzenetére
hétvégén hallottam ipadról,meg a nexusról is 840es shurét.
Nem értem,miért nincs a senneseknek ilyen fülese. Anno kissé úgy lehetett olvasni irásomból,h bajom van vele. Volt is, de 650ig bezárólag nekem össze sennel több bajom van,mint azzal a fülessel.Úgy néz ki,h a K500 helyett valszeg beruházok egy ilyenbe.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
bigmasterg #39386 üzenetére
Hasonlította-e már össze valaki a K701et,Q701,K702őt?
-
bajnokpityu
félisten
6-8 opát kipróbáltam vele.egy lm volt az ami egy hajszállal teltebb volt, de úgy is alig lehetett hallani a difit, h amivel hasonlítottuk az gyári canamp volt. Nyilván nem próbáltam ki mind a 10000félét.
Soha nem mondanám hifisnek a canampot. De a sajátomat sem. Heedesek sem mondják a heedek hangját hifisnek, inkább folyékonynak. contaxg?
-
bajnokpityu
félisten
A canamp sztem nagyon visszafogja a K7xx-et. Az 500ast is visszafogta, hát még a 3x akkora felbontású tesót. Sem mélyre, sem magasra nem megy, ellenben jól elmos mindent.
Kisebb felbontású fülesekhez jó sztem inkább, amiben van valami nyersség. dt235 pl.
Kegyetlen erő van benne, ez is tény, de hirtelen ezt a két előnyét tudomDe ez csak az én véleményem, elnézést érte
-
bajnokpityu
félisten
válasz
baluka26 #39140 üzenetére
Azért sztem hallgasson meg egy sok méllyel terhelt zenét,amiben sok más sincs, vásárlás előtt. Sziluval közösen megállapítottuk, inkább sok,mint pontos a mélye a 650esnek.
Tipikusan ilyenek a csellós, bőgős zenék. Ha női énekhang is van benne, akkor még problémásabb,mert pöcse nől a csajnak, és Zorán lesz belőle.
-
bajnokpityu
félisten
Méregdrága/igényes nem azonos az alacsony ellenállással.
Pl hivox szénkábeleinek jóval nagyobb az ellenállása, és ezt előszeretettel használja csomó helyre..
Fülesnél amúgy eladtam a kimber herokat, és sima DIY kábeleket használok. Alig profitált a láncom belőle. Árából meg megcsináltam a tranyósat. -
-
bajnokpityu
félisten
gyorsan visszavonom,h nincs elég mélye a hrt ms2+nak.
sokkal jobb forrás,mint a kis kinai,ez imént kiderült.sok a mélye,de jó. -
bajnokpityu
félisten
válasz
contaxg #39037 üzenetére
Contaxg: Szeretem általában a semmilyen hangot, de ez már nekem is túlzás volt. Egyébként hd800at is staxokhoz hasonlította ismerős ismerőse, de erről nem azt hallom,h semmilyen.
PÜ-t nem kapod meg?
Balu:van olyan, hogy annyira jobban tetsző láncot hallasz ismerősnél, hogy utána nincs kedved bekapcsolni sajátod. Jártam úgy,hogy 8 évesen bejáratlan hangfalat adtam el.
Annak viszont örülök, hogy a 30millás lánc után is jó volt hazajönni, és tovább csiszolgatni a sajátot. -
bajnokpityu
félisten
válasz
baluka26 #39038 üzenetére
Sztem egyikőnk sem meri azt kijelenteni, hogy jó a lánca. A jó lánc ugyanis mindenkinek "szerethető". Sajátom múltkor ott vérzett el, hogy hirtelen veszi a levegőt az énekes
Miért nem vesz jót? Hát, pl nem teheti meg. Sajnálom rá én is a pénzt, ezért magam alakítottam a cuccomat a saját ízlésemhez. Megvehetettem volna készen, sztem milliókért. De aki nem mer belenyúlni, az hallgatja azt ami van, és tudja,h nem jó.
-
-
bajnokpityu
félisten
Hagyjad már,hiszen nem mérhető,tehát nincs...
Ezért tisztelem bkercsot, hogy mérnoki szemléletű ember, és mégis hallgat a fülére.
Épeszű, hifiben tapasztaltabb ember elfogadó. Másképp hallunk, másra figyelünk.Bkercso: egyébként mérnök is vagy? Keresztkérdés: ha valaminek tudod,h rossz a mérési adata, de fülednek tetszik, bennehagyod?
Mérnök létemre, amikor opát kerestem, egy darab adatlapot nem néztem meg. Egyébként úgy tudom,h a naim cuccok mérhetően sz*rok. De sosem hallottam senki szájából, hogy de bénán szólnak...
-
bajnokpityu
félisten
-
bajnokpityu
félisten
mi ujság focal fronton?
-
bajnokpityu
félisten
válasz
#56474624 #38870 üzenetére
Az a baj,h én is elfogult vagyok. Eleve szerettem a hangját,+még csomó munka is van benne. De ebben is sok hiba, és egyre inkább úgy érzem,h jelentős pénz beleölésén kivül már nem tudok előrébb lépni. Amilyen hangot szeretnék, az sok év múlva, nagyon sok pénzből jöhet össze. De rohadt sóher vagyok, és még ha millát keresnék havonta, akkor is találnék jobb helyét,mint a hifi.
Szóval ugyan még nem hallottam a láncodat, de sztem ennyiből nem lehet valóban, minden szempontból jót csinálni. Hallottam 1-2-3-30millás láncot, ugyan mindben van hiba, de nem véletlen annyi, amennyi.(halnak jegyzem meg,h az uccsó láncba kb 20rugót tennék még bele, és a számomra tökéleteset közelítené.)
-
bajnokpityu
félisten
válasz
schawo #38844 üzenetére
Jó,akkor véleményünk nem. De prioritásunk biztosan. Nekem még mindig k701 az etalon. Szerintem Neked nem tetszene, mert a közepe nem tökéletes,sőt, igazából sokan jobbak nála. Elsőre is feltűnt, azóta sem nálam, sem másnál az az élesség nem jött elő(sztem rég óta nem használták),de helyette van más több kis hibája.
De összességében még mindig a K701et tartom a próbáltak közül leginkább nekem valónak. Többen ajánlották a K702t,hátha ezen a vonalon jobb lenne, de pénzileg nem szimpatikus. K701ből sem hoztam még ki a maxot. Mátrixnak nagyobb volt a felbontása,mint a kiskinainak, tehát mind az erősitő, mind a füles megérdemelne egy jobb forrást. De nincs kedvem nekiállni egy új wolfi gyártásának.
Mióta van némi szinpadom is a nagy láncon, azóta tűnik fel, hogy milyen irreális a tere K1000en kivül a füleseknek.
Dave:pedig én arra törekszem,h egy fülesem legyen.
-
-
bajnokpityu
félisten
válasz
szilu7 #38751 üzenetére
Igen. Hd650 tenyleg legjobb senn,amit hallottam,tere is egy fokkal realisabb,mint k701. K701nek van egy kis hianyossaga a kozeptartomanyban, ott mind a hd,mind a dt jobb volt. De ez aprosag, nekem jobban tetszett,mint a hd, es meg jobban a dtnel. Ahhoz kepest, h dt880 miatt mentem, az szolt legkevesebbet.
Nekem a 3bol a k melye,magasa, tetszik legjobban, minden probalt zenen. Ahogy megszokom, egyuttal egyre jobban szeretem. Igy vagyok a k500al is.
igazabol nem ertem miert mondjak erossegenek a melyet a hdnak,szerintem inkabb sok,mint jo. Kicsit dobozhangu. Kozepe sokkal ertekesebb, bar
elhangolja az eneket. Zoranosit. De a hdben alig ereztem pl kiemeleseket a kozep,magas tartomanyban.k ban van ilyen.
Sziluval mas dolgokra figyelunk,hasznos volt a tali,remelem lesz meg hasonlo!Nemileg nagyobb az erosito felbontasa, mint hallhallottuk, a matrixon tobbet mutatott. De nem ez az erossege,azt hiszem.
Basszus,banom lassan,h kiirtam a hszt. Nem kene egymasnak esni. Annyi hiba van ezekben a fulesekben,h nem kell keresni, inlabb arra erdemes figyelni, mi az ami tetszik magubknak.
engem Schawo inditott el a fulesezesben, de maris egyre tobb dologban van kulonbozo velemenyunk. Es ez sztem a normalis. -
bajnokpityu
félisten
No,ma megismerkedtünk Sziluval, a prodidzsájjal, az E10el, a hd650el,meg a dt880-600ohmmal.
Az első kettő, meg a hd650,e10 tetszett(e10mondjuk csak méretéhez képest).de a dt880-600ohmot cáfolom,mint előrelépési lehetőség, tisztelettel
Köszönöm a lehetőséget Szilunak, Contaxgnek, és a zenészeknek.Azt viszont elfelejtettem megkérdezni, hogy mennyire meleg a tranyós?
-
bajnokpityu
félisten
Hogy a hangfal tere nem természetes?
Tételezzük már fel,hogy amikor kevernek, akkor 2 monitor hangfal előtt teszik, megpróbálva, hogy ugyanazt vegyék fel, amit az előttük ülő zenészek irányából hallanak.
Ezt rohadt nehéz 2db füledtől 2cm-re csücsülő oldalról szóló hangszóróból megoldani.Milyen áthallás van a nyiltnál? Füledtől 2cmre üvölt egy hangszóró,akkor amellett bármennyire hallani a túlsót? Hát én fülem nem ennyire érzékeny.
-
bajnokpityu
félisten
Az a baj,h a színpad nagyon összefügg a természetességgel.
Nagy láncomon 1 éve is 20cm pontosan rámutattunk a zenészekre, mégsem volt hihető az előadás.Nyilván nem érdemes megpróbálni kihozni, de sztem az sem jobb sokkal. Füles ilyen,ennyit tud. 30ezerért olyan szinpadot lehet összerakni hangfalból, mint a Kaiser tud.
Aztán örülnék,ha végre hallanék jobb színpadú fülest. Szerintem be is ruháznék valamelyik akg helyett.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
schawo #38668 üzenetére
Szerintem a nyitottak "übertere" általában természetellenes, a zártak közelibb és pozicionáltabb tere természetesebb.
Elejével egyetértek, teljes mértékben, de az utóbbival nem. Csak más, de nem jobb. K1000 volt az első füles-tér, ami hasonlított valami kezdetleges színpadra.
Szerintem ugyanolyan természetellenes a fülembe lihegés, mint a távoli körbelölelő tér. K1000t nem tudnám fülesnek használni, szóval sztem el kell fogadni, hogy füles ilyen.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
contaxg #38594 üzenetére
pláne az utópia sorozat.
Ettől még a borzalmasan száraz, kemény hangja miatt nem hiszem,h mindenkinek tetszene.
Árán kivül ez sem tetszett nekem. Hátha a fülesei lágyabbak..Ettől még jó volna tudni, hol is gyártják, mert nem hiszem,h 60rugóért, hogy még focal logo is rajta van, meg jó a hangja is, a francia munkabérek kijönnének belőle.
-
bajnokpityu
félisten
-
bajnokpityu
félisten
válasz
contaxg #38527 üzenetére
1x kipróbálom, megígérem. teszteknek meg nem hiszek. Abban a tesztben, egyébként nem mondták jobbnak egyiket a másiknál, ellenben mindkettőt elporolta a hd650.
Valami olyasmi mondatod volt, hogy biztosan azért tetszett Schawonak a nagy láncom, mert Schawo a meleg hangot szereti. Ezt azóta mindketten cáfoltuk, egyébként, a nagy láncom akkoriban egyáltalán nem volt meleg hangú.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
contaxg #38525 üzenetére
neem, köszönöm. Nekem nem ér annyit a fülesezés, amennyibe ezek kerülnek. Igazából a K701en is húztam számat...
Valamint elválasztónak is kell valamennyire lennie a fülesnek, ami meg kevéssé teljesül egy K1000el. K500,K701 is olyan, hogy néha lekapom fejemről, mert azt hiszem odakint valami gubanc van. közben felvételben volt. -
bajnokpityu
félisten
válasz
schawo #38518 üzenetére
A füles láncomat így szeretem. Függetlenül,h hallottam olyan füleseket, amik külön paraméterekben jobbak, összességében elégedett vagyok vele. Nincs kihasználva a K701 felbontása, de nem zavar, mert nem ez a fől zenehallgatási hely. Nem volt olyan mellékhatása a tegnapi napnak,h nem szeretem hallgatni.
Guppy szerint kissé fényes a K701 hangja, én szeretem így egyben a többi buzihangú láncszemmel.
A nagy lánccal mostanság vagyok megint elégedett. Konkrétan tegnap óta. Azon a hibája, ami még benne van(szinpad mélysége, magassága),már nem hiszem,h tudok segíteni komoly tőkeinvesztálás nélkül. (új hangfal).
Gyarkorlatilag amit Te hallottál, kivülről tök ugyanaz, csak éppen több hónapnyi reszelés van belül. -
bajnokpityu
félisten
No, pár hónap kihagyással, némi unszolásra újra írok
Nagyon szépen köszönöm a meghívást, vendéglátást. Apudnak meg a türelmét, h TV elől kitúrtuk.
Előzmény, hogy meleg lettem contaxg jóvoltából, és nagyon érdekelt, mások hogy látják azt, ami nekem tetszik. Szokásos gép melletti láncom: realtek 892->kiskinai wolfson 8740 opa tuninggal, stabil táppal->tranyós-> k500, k701.
Ehhez képest most realtek helyett a mátrix koax kijárata ment, ez gyengébb kijárat,de a hangszinekre voltunk úgyis kíváncsiak. A wolfinak biztosan, és a tranyósnak is lehet külön-külön pici mélyemelése, de összesen nem annyi,mint mondjuk egy hd600nak. Úgyhogy továbbra sem érzem magam bassheadnekKülön vizsgálom a benyomásokat a hallott fejesek mélyét,közepét, magasát, aztán hogyan zenél. Ezek benyomások, nem tesztek, szerintem több napot kell hallgatni valamit, több láncon kipróbálni ezer zenén, és utána lehet tesztnek nevezni. Nah, ez nem ilyen. Minden szó után tessék odaképzelni, hogy ideiglenes magánvélemény, szvsz, stb...
Mélyben nekem a k1000, és a k701 tetszett egyedül. Mindkettőt kellő felbontásúnak, sebességűnek tartom, függetlenül, hogy a K701nek mennyiségre több van, kb egál az eredmény, mennyiséghez hozzá lehet szokni. A HD600 mélye lassú, mélyének alacsony a felbontása. K500nak nincs sávszélessége, de ami van, az a mély jó. Gradónak talán még ennyi mélye sincs.
Közép: K1000re nem emlékszem már,de a grado legyőzte mindkét AKGmet.K500nál szebb a közepe, K701 meg kissé hiányos. HD600ból sajna csak a mélyére emlékszem, ezért sem a közepére, sem a magasra nem figyeltem. Ez a füles sokkal jobb,mint az ős HD580, de még mindig nem igazán jó sztem.
Magas: K1000 a pio erősítőn produkált egy harsságot, amúgy jó lenne. Nekem a K701 tetszik utána legjobban, K500nak itt sincs sávszéle. Gradó felül is vág kicsit.
Természetesség: K1000, K701, grado mind jó szerintem, inkább izlés dolga, k500 kicsit lemaradt, hd600 meg nem értékelhető.
Tér pontossága: K1000et nem lehet fülesben szerintem megverni. Ez adottság, egy belépő hangfalas lánc szintjén van, a többi mind nagyon elmaradt.
Élvezetesség:nekem a K1000 1 frekin hars volt, plusz berezonált valami, de még igy is erősen kéne.K701 nekem jobban tetszett, mint a többiek,aztán grado,k500 fej-fej, majd HD600.Eddig füles erősitőben hallottam a p87et,canampot,klónt,eta200at,fist wattot 1-2 percre,O2t, lehmannt, tranyósomat.
A tranyósnak kontrollált mélye van, poti cserével magasai is tisztultak, szerintem természetesen szól. Egyedül nála tudja elhinni az agyam, hogy ott vagyok a szinpad közelében. Egyelőre nem jöttem rá, hol tenne hozzá a zenéhez(nem az elméleti mélykiemelésre gondolok), én inkább úgy fogalmazok, az opások vesznek el, csak mind máshol. O2 kevessé jó méllyel bír, canamp túl mosott és ezért szintetikus, eta200 vérszegény,a fist watt még mosottabb,mint a canamp.
Úgyhogy elnézést,de nekem a sorrend:
1. a tranyós aztán 3. helyen O2, canamppal egál. Aztán eta200,lehmann,1st watt.Egyéb szösszenetek:
Most hallottam először ad1955ös dacot,nagyon kellett figyelnem rá, mit csinál,de most már felismerem a stílusát. Lehet, hogy egész jó a felbontása, de nekem nem természetes. Hangszeres zenénél is hallottam a végén, de énekhangnál jobban kijön, hogy szemcsés a hangja a wolfimhoz képest. Amíg ének nem volt, addig nem tudtam megkülönböztetni, de utána nem csak éneken fognám meg. Hangszerek hasonlóak voltak a wolfihoz, ezt megfelelőnek mondom.
Az alaplapi koax jobb kevéssé jitteres, mint a mátrix koax kimenete. Mátrix USBről ment, ahhoz képest nagyon jó volt. Érdekes módon, amikor a mátrix volt a dac is, nem nagyon hallottam ki a jitter hangját, ha rajta keresztül a wolfi,akkor igen.Továbbra is tartom, hogy van különbség a kábelek között, tápkábelnek van értelme. De ezeken a láncokon, még a K1000nél sem látom értelmét szarakodni vele. Utóbbinál lehetne kb egyáltalán észrevenni, hogy valami változik, de ez hangolás, nem minőségi csere.
Majd ha úgy alakul, hogy eljön 1-2 ember hozzám, saját füllel hallhatjátok, hogy van-e különbség. Van, ahol gyakorlottabb fülnek azonnal lejön, de sztem ha mankót adok, hogy melyik hogya viselkedik, más is értékeli. -
bajnokpityu
félisten
válasz
szakibá... #35241 üzenetére
nemrég én is azt a tanácsot kaptam,h felejtsem el,h lecserélem a K500at,hiszen az összehasonlító tesztek eleve fáradt párnával rendelkező K500 és uj K501 között történt.és,hogy nem nagyon ér pénzt a "fejlődés".
-
-
bajnokpityu
félisten
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Danubius L #35144 üzenetére
nem érzem normálisnak gurulós székkel tönkretett kábel cseréjét...
AKGnél jó minőséget csinálnak, ezért nem megy tönkreviccet félretéve: a senn 5xx sorozata elég hires volt,h pánt tört.tudtommal mindet garidőn belül cserélték.gondolom ugyanolyanra...
-
bajnokpityu
félisten
K501et 2 hónapja keresek,1 eladót találtam,de ő meg eltünt.
sokkal többen keresnek,mint ahány eladó van.szóval ha ez a sorrend,akkor kitartás.
németeknél nagyobb számok törvénye alapján reálisabb akármilyen hifinél az ár/érték arány,olyan 30-35e Ft körül jön ki.K500is alig olcsóbb,hiába 2x olyan öreg.
K500amat én sem fogom sosem eladni, rendesen szerelmes vagyok az eladásába.annyi boldog zenés órát adott,és a mostani láncomban annyira kerek az előadása, műfajtól függetlenül, h aprópénz,amennyiért elkelnek.
szerintem olyan őszintén ad elő, hogy simán lehet jó erősitővel akár headbangelni metálra, majd 5 perc múlva klasszikust hallgatni,v al di meolát hallgatni órákon át.ami mélye van,az pontos,pontosabb,mint a sok méllyel rendelkező fülesek zöme.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Deadzone41 #34960 üzenetére
használt szóva jön?kincseket lehet találni 20-30között, ha lemondunk az izzadtságmentességről.
Aktív témák
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS / 12GB DDR4 / Samsung SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Eredeti Xbox 360 játékok
- Új INTEL LAMINAR RM1 (LGA1700/1851) nullperces, rézmagos hűtők! GAR/SZÁMLA! A LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- AKCIÓ! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 7 265KF +RTX 3060Ti/3080/4060/4070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Bezámítás! HP Victus 16-D0655NG Gamer notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB W11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- GÉMER! Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 3070 szint! 32GB RAM 1000GB SSD FHD 120Hz Gar. 2026
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest