- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Slownz
senior tag
válasz
m@tthew #18866 üzenetére
Megéri!
Amire figyelj az átvétel során, hogy a gumi cucc, ami beállítja az ideális méretre a fejpántot milyen állapotban van. Amennyiben el van lazulva (amire azért sok esély van), akkor számolj azzal, hogy azt ki kell majd cserélned. Emellett érdemes megkérni az eladód, hogy kapja szét és csináljon egy fotót a belsejéről, hogy biztos MP sextettről van-e szó.Plusz lehet fülpárnát is cseréni kell, thomann-tól lehet rendelni 5-6k-ért velúr párnát hozzá.
Készülj fel arra, hogy 600ohm-os cucc, tehát mindenképp kell alá erősítés.itt van még egy kis segítség a K240 család eligazolódásában.
-
Slownz
senior tag
válasz
schawo #18836 üzenetére
Hát, először kicsit nem tudtam mit kezdeni az AKG féle analitikus, naturális hangzással, rögtön megvétel után, összehasonlítottam a supy-val, és nem tudtam volna dönteni, mindkettő másért tetszett. A sextettnek tetszik a tiszta közepe és az, hogy tényleg darabjaira bontja a hangszereket, míg a Sluxnak valahogy bejön a dinamikája, meg az erőteljesebb mély tartománya.
Most pár hétig a hangszórók tesztelésével voltam elfoglalva, így nem is nagyon hallgattam egyiket sem, most pár napja visszavettem a sexi-t és teljesen megváltozott a véleményem, utána a Slux kissé fárasztónak tűnt. Most teljesen meg vagyok vele elégedve, talán még egy kissé dinamikusabb basszust elviselnék (de ez lehet egy komolyabb erősítő hiánya miatt van). Tegnap még utoljára összevetettem a Supy-val és végül úgy döntöttem, hogy a Slux fog új gazdát keresni
Én a sajátomat szétkaptam teljesen és egy LP modell, a gumi tartóit sikeresen kicseréltem, még kéne hozzá egy új párna, illetve a belső szivacsát (foam ring) kéne kicserélni, de az utóbbi kettőre eddig nem sok tippem van. Azt hallottam, hogy a velúr párnától még inkább romlik a basszus. -
Slownz
senior tag
félóra guglizás után semmi találat arról, hogy ki lehet-e cserélni a Sextett gumiszerű tartóját. Valami tipp vagy ne is keressek tovább?
-
Slownz
senior tag
válasz
salytmasztor #18179 üzenetére
hardverapró
-
Slownz
senior tag
-
-
Slownz
senior tag
Ha valaki épp ilyesmi után kutakodna
-
Slownz
senior tag
ér ez valamit?
-
Slownz
senior tag
-
Slownz
senior tag
válasz
schawo #17355 üzenetére
"Analóg módon, kábellel, vagy pedig egybeépítve. A kábelre is figyelmet kellene fordítani, és belevenni a keretbe."
Én eddig abban gondolkodtam, hogy elég egy sima mezei jack-jack kábel, de akkor ezek szerint ennél is ennyire számít a minőség? Mennyibe vesztegetnek egy minőségi kábelt?
-
Slownz
senior tag
válasz
Tripower #17157 üzenetére
Az a cink, hogy nézz meg egy nagy koreai lan közvetítést jutubon, ahol tízezer dollárokért játszanak és a gyereknek konkrétan 10FT-ot nem ér a füles, vagy a másik eset, hogy sponsorok miatt viselnie kell egy méregdrága szart, mivel SC-ben nem számít a hang
cs. az mástészta...
-
Slownz
senior tag
válasz
Nertpaelg #17094 üzenetére
nekem az elején a gitár résznél torzít, nem is kicsit
am felbasz, hogy a zenéim 20 százaléka ilyen szar
nem is értem, hogy lehet egyes embereknek ilyet kiadni a kezéből, pláne hogyha eredeti is a cd...
(#17093) Shufny: HD555-öt nem próbáltam játékra, de azt is nézd, hogy a HD201 4k újonnan és lehet az is maximálisan kielégítené az igényeit, ha zene terén nem vár sokat
-
Slownz
senior tag
Na érdekelne, hogy ez nálatok is torzít akkor, köszi
(#17085) Tripower: Ha tényleg játék a fő szempont és progamingre kell, akkor tudom ajánlani a zalmant is, igaz iszonyat doboz hangja van (zenére alkalmatlan) viszont játékra nekem ez jött be leginkább, amikor aktívan játszottam komoly szinten, azzal mentem lanozni is stb. Annál egyel olcsóbb a Senn HD201, azt is sok játékos használja, illetve még ottvan a siberia is mint "hightech" gamer füles
de ha zenére is kéne, vagy valami kompromisszumos megoldást keresel, akkor tény, hogy egy HD555-el jobban jársz (mivel amiket eddig felsoroltam azok zenére nem igazán jók)
-
Slownz
senior tag
-
Slownz
senior tag
Sziasztok !
Slux 668B után mi az érdemi váltás fejes terén?
Használtan ki lehet kapni 15-20k körül SennHD555 vagy AKG-K240-et esetleg HD595? valami más tipp? vagy 30-k alatt meg se próbáljak Sluxról váltani?
Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Hamarosan megjön az ASUS házak új zászlóshajója
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Formula-1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 7 265KF +RTX 3060Ti/3080/4060/4070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- AKCIÓ! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 5 225F/245K +RTX 5050/5060/5070/Ti +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- AKCIÓ! GAMER PC: Intel Core Ultra 7 265KF +RX 6600/6700XT/6800/9060XT/9070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- Kodak PD460 Instant Dock Printer / Számla és Garancia
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest