- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoli bácsi
őstag
válasz
Zoli bácsi #49 üzenetére
Közben megtaláltam: 1000ft.
-
Zoli bácsi
őstag
válasz
bububalazs #48 üzenetére
Szia! Megnéztem én is a lapot, nagyon jónak tűnnek a percdíjak. Egy valamit nem találok... mennyi tagdíjat kell fizetni az egyesület fele havonta?
-
bububalazs
csendes tag
válasz
Viktor0610 #47 üzenetére
Szívesen
nekem bevált remélem neked is tetszeni fog!!! -
válasz
bububalazs #46 üzenetére
Pont azért kérdem, mert Kedvesem Pannonos én pedig Vodafone-os v.ok.
Holnap felhívom őket további infóért.
Mindenesetre köszi a linket. -
bububalazs
csendes tag
ez csak az egyesületben van olvasd el a http://netcontroll.org
-
válasz
bububalazs #44 üzenetére
Nincs ilyen Vodafone-osban (esetleg Pannonosban)?
-
bububalazs
csendes tag
Sokat kerestem a mobil beszélgetésre valami olcsó megoldást és egy ismerősőm ajánlotta ezt az egyesületet,
csak tagoknak tudnak adni kártyát (elvileg bárki lehet tag) nagyon jó percdíjakkal, másodpercalapú számlázással,
egyesületen belül ingyenes a csoport hívás, nekem szinte az összes haverom már belépet, órákat beszélünk ingyen,
nagyon király, a többi hívás irány is bagó, más mobil 16 vezetékes 12, 30 sms ingyen, nekem nagyon bevált olvassátok el
http://netcontroll.org.
Van itt valaki aki már szintén tag? -
gorlin
őstag
Ha jól láttam meghosszabították a jelentkezési határidőt a bonusra!
-
rongaucho
tag
Én most ezen gondolkodom: Vodafone NOE (Nagycsaládodok Országos Egyesülete) flotta csomag:
havidíj 2160 lebeszélhető + 480 zárt csoport díj(''0'' ft-os opció a flottán belül) Vodára mindig 15 Ft, nem Vodára 30/15, 20 ingyen sms, 25 ft/sms, 30mp alapú számlázás.
Ez jobbnak tűnik, mint a bónusz csomag.
A Nagycsaládosok Országos Egyesületének bárki tagja lehet egyébként (www.noe.hu), tagsági 4500 ft/év. És ha van ismerősöd ugyanilyen kedvezményes csomaggal, vele is is ingyen fogsz beszélni -
Jozsika
csendes tag
-
Zoli bácsi
őstag
Nekünk (Egészségügy) is szinte ugyanaz a csomagunk van, mint a tanári. [link] Én is nézegetem, na meg a Bónuszt is. Egy ideje már váltani akarok. Jelenleg céges flottám van, ahol dolgozom, a mentőszolgálatnál, a pannonnál van príma előfizunk, mp. alap, alacsony percdíjak. (Csúcsidőben hálón kívül 20,3 ft nettó, mp alap) Csak annyi a gondom, hogy valószínüleg jövő hónapban eljövök a cégtől, és feltételezem, hogy utána át kellene menni egy publikus tarifacsomagba, nem hiszem, hogy a céges előfizum megmaradhatna továbbra is. A bónuszra viszont csak júl. 31-ig lehet feliratkozni. Tehát jövő hónapban már csak a MESZK-es lehetőség marad. Feleségem vodás, a select-el olcsóbban hívna ha én is vodás lennék. Meg hálón belül én is olcsóbban beszélnék, kb fele hívásom Vodára megy. Úgyhogy dilemmázok rajta.
[Szerkesztve] -
bozsingdani
csendes tag
[link]
2000 Ft-ért 4 hónapig ingyen hívhatod Magyarország összes vezetékes számát + külföldöt is. 5 euros kredit jár ezért.
Kérj részletes információt a feltöltésröl és a használatról itt:
voip@ujmanifest.hu
üdv! bózsing dániel - voip reseller -
nimfas
addikt
Tanárinál is lebeszélhető a havidíj... és nem sok vodás ismerősöm van, tehát főleg pannont hívnék... ott viszont a 36 tanári és a 32,4 bonusz közt már nincs akkora különbség... ezért apellálok, hogy mit válasszak. Jah... nagynéném a tanár, nekem nincs ilyen ismerősöm, rokonoknak lenne még ilyen.
-
gorlin
őstag
Nézd meg hogy a tanári csomag lebeszélhető e???
A bonusz igen.A másik amit kihagytál hogy amit te írtál az a bonusz bevezető dijazása:''Bonusz 2400+360 Ft havidíj, 30/15Ft, 45/30Ft''.Tehát addig élnek ezek a díjak amíg le nem beszélted a havidijat(2400Ft) ha lebeszélted akkor még kapsz 28%kedvezményt!!!.(arra amit e fölött beszéltél)
Van egy olyan sejtésem hogy a tanári csomagnál mindenkivel aki ilyennel rendelkezik azokkal igénybe tudod venni a zárt opciót,míg a bonusznál csak annál az 5 nél amit te kötöttél.
amúgy én nem rajongok a félperc alapú számlázásért.Serintem inkább BONUSZ!!! -
nimfas
addikt
Sziasztok!
Kérdés a következő:
Adott 2 díjcsomag, az egyik a Bonusz 2400+360 Ft havidíj, 30/15Ft, 45/30Ft
Hálón belül csúcs/csúcs kívül és hálón kívül csúcs/csúcs kívül
Havi 20 sms ingyen, MÁSODPERC alapú...
a másik pedig a tanári makasz-os díjcsomag 2160+480 Ft havidíj, 18/18Ft,36/18Ft
Hálón belül csúcs/csúcs kívül és hálón kívül csúcs/csúcs kívül
Havi 20 sms ingyen 30 MÁSODPERC alapú...
Kérdésem az lenne, hogy melyik éri meg jobban?
Egyébként nekem most vodás kártyás van, anyámnak pannonos, ügyfélszolgálaton azt mondták, hogy megoldható mindkettőre a váltás, mert ha kártyásról váltassz attól még új előfizetés lesz. 2 év hűség csak akkor lesz, ha készüléket is veszel, de mivel az van... így nem lesz hűség. -
gorlin
őstag
Most így nézegettem aki egyetemre jár annak érdemesebb meggondolnia a diákflottát.
Mivel itt az alapdíj 1500,ami lebeszélhető és a percdíj 23,75 10mp alapon .
Kiszámoltam
Ez azt jelenti hogy egy 10Mp-s egység kb 4forint,Azaz hívásonként maximum 4 forintot de átlagban 2Ft-ot lehet ''veszteni''
Mint mondjuk perc alapunál ez kb 15-20Ft is lehet
Megkockáztatom hogy aki nap közben telefonál és nem nagyon este 8 után annak még a bonusnál is jobb,mivel csúcsidőben hálozaton ívülre 45,belülre 30(ha lebeszélted a havidijjat akkor 30 és 15)függetlenül attól hogy a bonus mp alapu. -
Kekszi
csendes tag
En mar tobb mint egy hete (lassan 2) igenyeltem neten bonusz elofizut, de a levelet(postai) meg nem kaptam meg.
Neketek mennyi ido utan erkezett meg? -
h-yle
addikt
válasz
Viktor0610 #24 üzenetére
Én is pont azt mondtam, hogy teljesen jó.
Kb. ugyan ott vagyok mint a másodpercalapúval, aminél viszont a percdíj több kicsit.
-
-
h-yle
addikt
válasz
Viktor0610 #22 üzenetére
Nagyon sokszor beszélek mondjuk fél percet, vagy épp pont átcsúszok a köv. percbe. Ekkor ugye a perc fennmaradó részét is kifizetem, de beszélni csak mondjuk a 3/4-ét beszélem, ergó a tényleges beszélgetési idő, kevesebb mint 5 óra. A 4 csak egy becslés volt.
-
-
h-yle
addikt
A döntés végül a Voda 300-ra esett. Jár 1k kedvezmény (az új előfizető toborzó akció) hozzá így havi 5 pénzért 5 órát telefonálhatok. Ebből mondjuk 1 óra a perc alapú szálmlázás miatt elenyészik, de még akkor is bőven jó vagyok. Diák lévén 15k volt a kaució (nem tudom, hogy kell leírni, de senki sem lehet tökéletes, nekem is kell legyen egy kis hibám
) de rendes volt a srác és mondta hogy lekéri ugyan ezt fater nevére is, és neki meg nem kellett fizetni szóval minden ok. Hűség meg csak akkor kell ha telót is veszek, ami meg akkor lesz, ha jön a V630i. Mellesleg T-mobilos csajszi is elámult amikor mondtam nekik, hogy a Relax 1000 percdíjait a Voda már a 200-as csomaggal lekőrözi...
-
szatiboy
csendes tag
válasz
Viktor0610 #17 üzenetére
Hat en sajna barmit csinalok nem tudok igenyelni....
-
-
szatiboy
csendes tag
válasz
Zoli bácsi #15 üzenetére
Sajna meg mindig nem megy, pedig ma is sokszor problatam mar. Server hiba. :S
''HTTP 500.100 - Internal Server Error - ASP error''
Pedig ugy szeretnek igenyelni....!!! -
Zoli bácsi
őstag
Nem próbáltam az igénylést, csak egy tipp: Nincs olyan segédprogramod, vagy olyan biztonsági beállítás, ami blokkolja a java scripteket? Nekem van egy Firefoxhoz való segédprogim, ami blokkolja a scripteket, és ha be van kapcsolva, még a freemailre sem tudok webes alapon belépni....
-
Zoli bácsi
őstag
Nem vagyok szakértő, de szerintem ha nem veszel készüléket, akkor hűséget sem kellessz vállalni. Ha készüléket később veszel, akkor kell a hűség. Tarifa szempontjából akkor jársz a legjobban, ha tudsz valami nem publikus tarifacsomagot kibulizni. Pártoknak, egyháznak stb. egész jó csomagjai vannak. Ha elmész polgárőrnek, akkor kormányzatit is köthetsz
Vodafone Bónusz sem rossz, másodpercalapú. Ha publikus csomagot akarsz, akkor talán a Vodafone a legkedvezőbb, amit írtál.
Mod: Ezt is kérdezted: Nekem céges flotta van, másodpercalapú, legdrágább percdíj ha jól tudom 24 ft, csúcsidőben. Egymást közt ingyenes. Ritkán lépem túl a havi 2200ft alapdíjat, de az igazsághoz tartozik hogy a vezetékes számokat (elég sokat) az asszony Vodafon select-es előfizus telójáról hívom 5,90 ft-ért.
[Szerkesztve] -
h-yle
addikt
Hali!
Most határoztam el, hogy váltok előfizetésre. Eddig havonta 4-5 ezer forint ment el feltöltésre, szóval most is kb. ennyit szánok rá. Az érdekelne hogy szerintetek melyik dzolgáltató melyik díjcsomagja éri meg a legjobban, ha tökéletesen kiszámíthatatlan telefonálási szokásokkal bírok (bármikor bármilyen hálózatba...). Néha egy kis net is jól jönne. Eddig T-s voltam, de most a Voda 200-ra gondoltam. Ha tudtok jobbat akkor ne fojtsátok magatokba.Érdekelne még az is, hogy kinek milyen előfizetése van (ha az van) és miért.
Juteszembe. Ha ugye T kártyásról váltok és vinnéma a számom (mellesleg a SIM kártyám a napokban feladta és eltávozott az élők sorából), akkor ez jelent plusz költséget? Ha nem veszek most telót, de 2 éves hűséget írok alá igénybevehetem az akciós telókat később? (V630-ra pályázok)
[Szerkesztve] -
Dzsekó
addikt
Ha azt írta 7500FT elég neki három hónapra, magyarul egy hónapban kb. 2500FT-ot beszél.
Akkor miért éri meg a Vodafone Select opciók nélkül ha 1000FT-ot ki kell fizetnie mindenképp? Biztos olcsóbb annyival a percdíja hogy ilyen kis forgalomnál is megérje előfizetni?
A Joker Pluszhoz meg veszel egy db. 7500FT-os kártyát, jóváírnak 8500FT-ot és a havi 375FT mellett elég jó árakon beszélhetsz.
Select más mobilhálózatba minden időben: 29FT
Joker plusz más mobilhálózatba: H-CS csúcsidő: 36FT
P csúcsidő: 30 H-P 16-17 között: 25FT Hétvégén és este 18 után minden nap: 19FT
[Szerkesztve] -
-
-
ragazzo
őstag
válasz
Viktor0610 #4 üzenetére
Természetesen nem haragszom, mert ugyan konkurencia vagyunk egymásnak, de itt a fórumon ezt félretehetjük. Nem értek egyet azzal, hogy ilyen összegnél nem érdemes előfizetést venni.Szerintem megéri.
-
-
Grunya
aktív tag
Bocs, ha már van ilyen topic, de nem találtam meg.
Jelenleg Vitamax Uno-m van, éppen lemerült a kártyám. Szeretnék váltani valamilyen előfizetésre, mert a telefonom is egy régi ócskaság és így egy jó telefonhoz viszonylag olcsón hozzájuthatnék.
- Az ismerőseim teljesen vegyesen mindenki másik szolgáltatónál van.
- Keveset beszélek telefonon a 7500 Ft-os vitamax kártya 3 hónapig elég
Tehát az lenne a kérdésem, hogy milyen előfizetéssel lehet havi 2500 ft-ból a legtöbbet beszélni mindenféle belföldi hálózatra.
Előre is köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nintendo Switch 2
- Okos Otthon / Smart Home
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nyaralás topik
- Szellem.: Felfedezés a Gamer egerek világában: Az én egérkalandom.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Külpolitika
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F (10 mag/16 szál) +RX 7800 XT 16GB GDDR6 +Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F + Új RTX 5060 Ti + Új 16-32GB DDR5! GARANCIA/SZÁMLA!
- Razer Book 13 4K+ TOUCH I7 eladó
- HP 2x8 Gb DDR4 2666 Mhz RAM
- Félgép eladó/ Intel i9 9900 / Asus Prime Z390-A / 64GB DDR4 / 500GB Samsung 980 /
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Watch 5 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest