- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
-
Mobilarena
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
-
(rögzített hozzászólás)
Mielőtt ajánlást kérnél az alábbi kérdésekre válaszolj:
1 - Mennyi a keret?
2 - Használtpiac játszik?
3 - Külföldi rendelés játszik (Maxgaming, ebay, amazon)?
4 - Mire használnád az egeret?
5 - Hogyan fogod az egeret (palm / claw / fingertip)?
6 - Mekkora kezed van? Tenyér tövétől középsőujj végéig + szélesség, cm-ben.
7 - Milyen egered volt korábban?
8 - Egyéb igények (plusz gombok, RGB, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
aleister #86856 üzenetére
Húszezer.
Van kettő, egy fekete Kailh GM 8.0-kkal, meg egy fehér TTC Pinkekkel, de vegyesfelvágottat gyártok belőlük (a fehér megkapta a fekete alját és kábelét, illetve vica versa).
Első körben az MM720-tól válnék meg. Matt fekete, pár napot használt, extra szett tappancs és grip tape a dobozban + amazonos számla. Ribizly reakcióját várom, de ha nem kell neki, akkor az korrekt áron vihető. Sandy Bridge alapú LAN gépet építek, és muszáj visszatermelni valamennyi gempát.
-
fLeSs
nagyúr
válasz
aleister #86629 üzenetére
Én moddolgattam már különböző egereket és eléggé függ attól, hogy milyen vastag a műanyag. Egy régi Deathadder alját 24-ről 17 grammra csökkentettem, ez a vastag műanyag féle. Egy Delux egérnek az alja viszont alapból vékony volt, azon 3 gramm volt a különbség. Mindkettőt agyon lyukasztgattam.
Az új lightweight egerek ahogy nézem már mind elég vékonyak. A nemrég kijött Pwnage Ultra Custom Symm 2-nek cserélhető a háta és asszem 2 gr a különbség a teli és a lyukas között.
-
Mclovin
senior tag
válasz
aleister #86455 üzenetére
XM1r reflex 70g, nem a legkönnyebb, de nehéznek sem mondanám. Nekem sima fehér XM1 rgb van, az 82gramm, ez már azért érezhető, főleg ha volt a kezedben 70 gramm alatti egér... de nekem pl. eléggé bejött a forma és Razer Viper mini után simán megszoktam a nagyobb tömeget.
-
ferni
őstag
válasz
aleister #86459 üzenetére
Ez jó.
"Az Endgame Gear XM1 RGB Dark Reflex egérnek, milyen a kábele ?"
Én tudom milyen a kábele, pont a múltkor írtam egy összegzőt az XM1 egerekről mi milyen, mik a különbségek, nem kell kiokosítani köszönöm, de itt már annyi fajta volt megkeveredve, hogy már öteletem se volt melyik az -
Zaied
addikt
-
4nick8
őstag
válasz
aleister #86444 üzenetére
Akkor inkább a G-wolves Sköll Mini-t.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
aleister #86300 üzenetére
14 cm? TIZENNÉGY?
Biztos vagy te ebben?
Általánosságban véve a Cooler Master MM710 számít best buynak clawhoz (főleg, amikor 10-12 ezrekre leakciózzák; konkrétan ajándék ennyiért), illetve az Endgame Gear XM1r.
Kisebb manccsal a G-Wolves Hati S Classic is penge clawra, de nagyobb pracli esetén formailag szerintem egy leheletnyivel jobban passzol fingertiphez, mert a fara nem szélesedik ki úgy, mint az MM710-é, így kevésbé fekszik rá a tenyered tövére, nem érzed annyira kézben.
Illetve ott van még az Xtrfy MZ1, az is fulligény cucc, s bár főleg fingertiphez van hirdetve, pincer claw griphez is csecse volt (20 x 10,5 cm-es kézzel).
Vagy az Xtrfy M42; ez szintén fullos, ráadásul cserélhető a tenyértámasza, szóval alapból két profillal rendelkezik. Az egyedüli gyengesége a kissé merev kábel, de ez bungee-val/szigszalaggal megkerülhető (vagy utólag rendes paracordra cserélhető). Az Xtrfy-ok erőssége még a remek alkatrészek és összeszerelési minőségen kívül a teljes szoftvermentesség; mindent PnP tudsz állítani, az MZ1-gyel még a gombok debouncingját is.
Esetleg még az ASUS ROG Keris Wired, mert az is egy igen összeszedett ajánlat, nagyon hasznos extrákkal, bár szerintem claw griphez jobban passzolnak a szimmetrikus patkányok.
Olcsóbb vonalon még a Razer Viper Mini szokott előkerülni, mint ajánlott, de nekem viszket a hátam a Synapse-tól.
Ha picit hajlandó vagy túlmenni a kereteden a wireless érdekében (HyperSpeed + Bluetooth), akkor Razer Orochi V2, pláne AAA elemmel hajtva, hiszen így hatvanpár gramm. Nálam mindenképpen előjegyzésben van. A Synapse ellenére.
"Vagy esetleg egyéb ajánlott gyártó/modell?"
Az Összefoglaló legelején nincs ám rögtön linkelve egy Google Sheets táblázat 113 ajánlott modellel, és nem teljes még a lista.
Csak az van; a SteelSeries-t amúgy pont az utolsók közt szoktuk javasolni, amikor már csak a forma miatt nem jöhet szóba más. Őszintén szólva nem valami izgalmas a felhozatala, kb. csak a vezetékes Aerox 3-at vagy a Prime-ot (esetleg Prime+-t) venném (sőt, igazából csak az Aerox 3-mat, mert az van egyedül 60 gramm alatt, de itt már eléggé személyes íze van a történetnek), ha bejönnének a domborulataik. Viszont ha tényleg 14 cm-es kezed van, akkor egyik sem egy álom, pláne clawhoz, mert túl nagyok.
-
Jim-Y
veterán
válasz
aleister #6447 üzenetére
Szia, azért amiatt ahogy kinéz ne vesd el az mx518-t. Nekem is ilyen egerem van, és term. nekem sem jön be esztétikailag de nagyon-nagyon jó kis egér, leírásod alapján én is ugy foghatom az egereket mint te és abszolut kényelmes, jól lehet vele "dolgozni"
Árban meg megúsznád 9K-ből, ha nekem tönkremegy lehet mégegyszer ilyet veszek
És játékban majd másfélszeres lett az accuracym, a jó egér, és jó beállítások miatt
üdv
-
bul07
nagyúr
válasz
aleister #6441 üzenetére
SideWinder™X8-as teljesen más mint a SideWinder™, SideWinder™ X3, SideWinder™ X5
én a helyedbe elsétálnék egy olyan helyre ahol meg lehet őket fogdosni könnyebb úgy dönteni sőt egérnél szerintem hiba is nem megfogni vásárlás előtt (nagy értékűekre értve)
MediaMark-ba szinte az összes szóba jöhető egeret meg lehet fogdosni -
bul07
nagyúr
válasz
aleister #6439 üzenetére
írtad hogy egér-billentyűzet páros is jöhet
LOGITECH Cordless Desktop MX 5500
LOGITECH Cordless Desktop Wave Proamúgy Microsoft SideWinder™ X8 egeret nézted mint alternatíva
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topik összefoglalót!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- sziku69: Szólánc.
- Formula-1
- PlayStation 5
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- További aktív témák...
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 1TB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A6 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest