- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- VoLTE/VoWiFi
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
-
(rögzített hozzászólás)
Mielőtt ajánlást kérnél az alábbi kérdésekre válaszolj:
1 - Mennyi a keret?
2 - Használtpiac játszik?
3 - Külföldi rendelés játszik (Maxgaming, ebay, amazon)?
4 - Mire használnád az egeret?
5 - Hogyan fogod az egeret (palm / claw / fingertip)?
6 - Mekkora kezed van? Tenyér tövétől középsőujj végéig + szélesség, cm-ben.
7 - Milyen egered volt korábban?
8 - Egyéb igények (plusz gombok, RGB, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peppo
őstag
válasz
Melorin #72216 üzenetére
Köszi!
Egyszer már befürödtem egy Razer egérrel. Egyébként tetszene a Hex, nézegettem is, mint lehetséges választást.
A Corsairen még jobban bejön. Külsőre is pofás, bár ez sokadlagos szempont. Az a sok gomb mennyire különböztethető meg? Elég nagyok ahhoz, hogy ne legyen félrenyomás? Még sosem használtam ilyet, azért kérdezem. -
Melorin
addikt
válasz
Melorin #72090 üzenetére
Még egy fontos tényező a leendő egérválasztásomhoz: jelenleg G502-t használok, és azt vettem észre, hogy mivel folyamatosan tartanom kell a főgombok felett a mutató és középső ujjaimat hogy ne nyomjam azokat be, egy idő után nagyon megfájdul ezen ujjaimnak a felső része és a bütykeim is. Valahogy nagyon nyújtva kell tartanom őket és elég magasan. Az előző, G400s is fájdalmas volt ilyen szempontból.
Szerintetek milyen formájú egér az ami nem erőlteti ilyen pozícióba az ujjaimat?
Olyan kéne aminek a gombjai a végükön legörbülnek és ezzel felveszik az amúgy is begörbülő ujjaim vonalát? Tehát a hosszú egyenes gombosak nem nekem valóak? -
linuxuser666
tag
válasz
Melorin #72097 üzenetére
Nekem épp most kezdett el leválni a razer salmosa felületéről a vékony gumiréteg.
Segítsetek nekem egér ügyben ha lehet.
Valami olyasmit keresnék ami fogásra hasonló mint a microsoft wmo, vagy az imo 3.0.
Van 2 jó egerem is, de a fogásukat nem tudom megszokni. (salmosa, és g100s.)
Régen volt imo 3.0 annak a fogása tökéletes volt, de a szenzor nem bírta a tempót.
A wmo-val ugyanez a helyzet.Írnátok pár egeret ami hasonló méretű, és hasonló a fogása?
-
ribizly
veterán
válasz
Melorin #72088 üzenetére
Összefoglaló, hogyan kérdezzek.
Töltsd ki és utána tudunk Neked megfelelő egeret ajánlani.
Nem feltétlenül kell, hogy mélyedés legyen, mert a gumírozottság iszonyat sokat segít ám.Nekem pl az EC2 meg a G603 is alkalmatlan bármire, míg a Razer DA Elite, G403 meg kis híján tökéletes az oldalaikon lévő gumi miatt.
-
-
Vanir
veterán
válasz
Melorin #40305 üzenetére
Szerintünk már leírtuk neked korábban.
G400s - új, dobzos, nullperces, 14000 körül
MX518 - új, doboz nélkül, 12500 körülG400s-ben nincs AS, az MX518-ban van. Kismillió alkatrész beszerezhető mindkettőhöz íbéjről, ha valami elromlana, bár szerintem nem fog egy jó pár évig. Mindkettő atom masszív, tartós, viszont az MX518-nak esélyes, hogy egy-másfél év után megtörik a kábel és disconnectelgetni fog az egér.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topik összefoglalót!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Formula-1
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- 10 gigabites hálózat USB4 Type-C kapuból a QNAP átalakítóival
- Amazon Kindle
- DUNE médialejátszók topicja
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest