- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Egy ponton visszaléphet a Z Fold8
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Android szakmai topik
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
-
(rögzített hozzászólás)
Mielőtt ajánlást kérnél az alábbi kérdésekre válaszolj:
1 - Mennyi a keret?
2 - Használtpiac játszik?
3 - Külföldi rendelés játszik (Maxgaming, ebay, amazon)?
4 - Mire használnád az egeret?
5 - Hogyan fogod az egeret (palm / claw / fingertip)?
6 - Mekkora kezed van? Tenyér tövétől középsőujj végéig + szélesség, cm-ben.
7 - Milyen egered volt korábban?
8 - Egyéb igények (plusz gombok, RGB, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ng0ofy
KORREKTOR
válasz
kornyiktamas #23235 üzenetére
Amit én ajánlok, hogy fogás alapján dönts sensei RAW, logitech g400 (tudom ilyen márkát nem akarsz, de ár/értékben jelenleg a mezőny talán legjobbja) vagy deathadder használtan (mert nagyon drága). Meg kell fogni, mielőtt döntesz, mert ezek azok az egerek, amiket nem két évre veszel, hanem többre. Mindhárom fogása tökéletesen eltér, az egyik csak kényelmes. Félve ajánlanám továbbá, hogy ebayről rendelj egy Microsoft intellimouse 1.1a-t vagy 3.0-át attól függően, mekkora a kezed.
Nem csalódnál, hidd el.
Cyberbeni: Akkor jól értem, hogy a kapcsoló egyben marad, teszi is a dolgát, de az egér tetejét ledörzsölöd annyira, hogy használhatatlan lesz?
Na ilyet még nem láttam/hallottam. Érdekességképpen tudsz nekünk képeket mutatni? Engem nagyon érdekelne (:
Eddig a steelseries kinzu egeremnek volt a legrobosztussabb a gombja, nem nagyon kopott. A fentebb említett microsoftok is jól bírják, de írtad, hogy azt is elkoptattad!Kinzuról jut eszembe: valaki kérdezte, hogy Kinzu v1-ről mi a vélemény: rákeresve olvass vissza itt, tőlem csupa jót fogsz olvasni, fenntartásokkal. Ugyanis nem szereti a rángatást (: Ha alacsony CPI mellett kis érzékenységgel használod gyors mozudlatokra, akkor felejtsd el, egyébként nagyon szuper egér! Ajánlom, hogy 800-1200 CPI-n használd. 400-on sajnos meg lehet viccelni szegényt...
-
törölt tag
válasz
kornyiktamas #23231 üzenetére
Wolf nem véletlenül harap, ugyanis ha visszanézed a fórumot, kb. minden harmadik kérdés hasonlóan indul, mint amit felrótt
Évek alatt meg lehet unni gondolom (nem tudom, én csak néha benézek ide) SSeries fronton én hétvége (QuakeCon/evil) óta kinzu v1-ért áhítozom heh (magánvélemény csak) Ha jól láttam, az újaknak totál másabb a szenzoruk. Nem tudom melyik pad legjobb hozzájuk (SS) de azt láttam, hogy QCK-val nyomták a skacok a versenyen (lehet, hogy csak a reklám miatt is, mindenesetre elég jól elműködgettek)
(#23232) Djsaba: Ez egyéni preferencia kérdése is, nem írhattak mindent bele. Ahány ember, annyi kéz és annyi fogás, "megszokás" játékmód és játékban "sensitivity". Nekem pl. halál pontos egerem van, tetszik is, ajánlott is, sok pro gémer használja is, a számomramégis kényelmetlen fogása. Most ezeket hogy írják bele az amúgy elég széleskörű leírásba/ajánlások közé
Inkább meg hálásnak kellene lenni, hogy volt, aki megcsinálta, rászánta az idejét és megosztotta a tapasztalatait, meg az egészet ilyen szépen összerántotta egy csokorba.
-
WolfheartGR
őstag
válasz
kornyiktamas #23227 üzenetére
Benne van a Xai? Nem? Akkor nem ajánlott, ne erőltesd.
Benne van a sensei? Igen? Akkor annak érdemesebb nekifutni. -
WolfheartGR
őstag
válasz
kornyiktamas #23224 üzenetére
Akkor most ballagj el a görgővel a topik tetejére, nyisd le az összefoglalót. Olvasd el.
Nemjó.
Értelmező módon olvasd el! Nézz utána a fogásoknak a leíráson felül mondjuk itt. Ülj le és gondolkodj el. Ha ezek után sem tudnál választani, vagy további kérdéseid vannak akkor szívesen várunk vissza. -
Djsaba
senior tag
válasz
kornyiktamas #23224 üzenetére
Szerintem a legjobb választás a Sensi RAW (butított Sensei) de talán lehet vadászni Sensit is 20körül. Talán ez a legújabb és legjobb éger
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topik összefoglalót!
- BestBuy topik
- Goddess of Victory: Nikke
- Lassan tálalható a hardverpecsenye
- Haditechnika, harcászat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus - Black - Használt, karcmentes
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest